Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York State

Meilleurs restaurants avec des salles privées à Valhalla

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

8 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Tramonto
4.7
Exceptionnel(542)
Prix : cher
• Italienne • Pleasantville
Réservée 4 fois aujourd'hui
Tramonto by Zuppa is inspired by our family’s love of good food, wine and family gatherings. We pride ourselves in using local, seasonal, and only the best traditional Italian ingredients. Tramonto is one of our Three Restaurant Locations in Westchester all of which offer our signature style of innovative Italian cuisine yet all are unique in there own way. Tramonto our northern Westchester location offers a country style rustic decor with vaulted ceilings exposed beams and garden views. In the warmer months enjoy our out door patio for dining and drinks. Buon Apetito!
Une photo du restaurant Z Prime Italian Steakhouse
4.6
Exceptionnel(599)
Prix : très cher
• Grillade • White Plains
Réservée 7 fois aujourd'hui
Steak Dry Aged 35 days, Raw Bar Choices, Seafood and Italian Inspired Dishes, all in a luxurious setting featuring Fireplaces with a large and comfortable bar/lounge. Two Spaces for Private Dining and a private event venue space for up to 120 guests.
Une photo du restaurant Tsuki Sushi
4.4
Génial(63)
Prix : raisonnable
• Sushi • Greenwich
Réservée 2 fois aujourd'hui
At Tsuki Sushi, we put a lot of work into getting the freshest products and turning them into inspiring flavors. Join us to discover a Omakase experience that you can write home about. We serve a three course lunch/dinner that includes three appetizers, eleven pieces of Nigiri and a Japanese cheesecake for dessert. Our fish is flown straight from Japan strictly for your pallets pleasure. Paired with our beautiful cocktails and ambiance we hope you will find yourself transported. We look forward to have you over.
Une photo du restaurant Crabtree's Kittle House
4.7
Exceptionnel(3185)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Chappaqua
Réservée 22 fois aujourd'hui
Construit en 1790 comme une grange et nommé d'après l'agriculteur local John Kittle, le concept "de la ferme jusqu'à votre table", qui a commencé à l'époque, continue aujourd'hui à Crabtree's Kittle House. Reconnu internationalement pour sa carte des vins Wine Spectator Grand Award, son service hors pair et sa cuisine américaine contemporaine, ce restaurant est une expérience rustique et sophistiquée située à seulement 45 minutes de Manhattan. Que ce soit pour un repas décontracté dans le Tap Room ou pour la planification d'une célébration de 2 à 200 personnes, vous y trouverez quelque chose pour tout le monde et pour toute occasion. L'équipe du restaurant se concentre sur la générosité locale de Hudson Valley, autant pour le menu de salades du Tap Room, que pour les hamburgers LaFrieda, les crustacés frais, jusqu'aux plats les plus raffinés sur la carte et les menus de dégustation du chef cuisinier. Nulle part ailleurs vous ne trouverez une aussi grande sélection de vins (5000 !) De plus, un Bed & Breakfast de 13 chambres est disponible.
Une photo du restaurant FARM
3.9
Excellent(190)
Prix : raisonnable
• Américaine • Nyack
Réservée 12 fois aujourd'hui
FARM’s Chef Renè Xelo, who has been with the restaurant since its inception in 2016, has curated a casual dining experience influenced by the many notable purveyors from across the Hudson Valley, best known for fresh produce, sustainably sourced seafood, and delectable bread and pastries. FARM’s thoughtful culinary concept evokes the local experience of gathering together in a comfortable atmosphere to enjoy great food and drinks. The massive ceiling-to-floor windows offer diners beautiful views of the outside patio while inside, guests are surrounded by colorful artwork created by local artists from the tri-state area.The bar program will offer delightful wines, from some of the oldest vineyards in the country, as well as locally brewed bourbons and ales. Bourbon Blackberry Collins, with Black Dirt bourbon (fresh from nearby Orange County), lemon juice, and agave, is a great way to start off the evening.
Une photo du restaurant Ocean Blue Prime
4.8
Exceptionnel(284)
Prix : cher
• Grillade • Rye
Réservée 9 fois aujourd'hui
At Ocean Blue Prime, led by the talented Chef Tony, we deliver an exceptional dining experience featuring USDA Prime steaks and the freshest seafood. Our signature dishes, such as the perfectly aged Porterhouse steak and decadent lobster tails, are crafted to perfection.Conveniently located near Rye Playland and the historic Jay Estate, our restaurant is an elegant yet inviting destination in Westchester. The modern ambiance, with beautiful open windows and Venetian plaster walls, sets the stage for a perfect meal, whether for a special celebration or an intimate dinner.We are proud to be recipients of the 2024 Wine Spectator's Award, a testament to our commitment to excellence in both food and wine. Join us for an unforgettable dining experience in the heart of Westchester.
Une photo du restaurant George Seafood & Steakhouse
4.7
Exceptionnel(151)
Prix : cher
• Grillade • Greenwich
Réservée 5 fois aujourd'hui
George offers exceptional American Cuisine with an Italian flair – served in a warm atmosphere where the emphasis is on comfort, taste and above all, relaxation and enjoyment!
Une photo du restaurant Flames Bar and Grill
4.4
Génial(468)
Prix : très cher
• Steak • Briarcliff Manor
Réservée 1 fois aujourd'hui
Le Flames Bar and Grill, un premier Steakhouse américain ouvert dans le comté de Westchester, à New York, et fondé en 1992 par Nick Vuli, a été salué par les critiques locales et nationales comme étant une référence en cuisine américaine. John Mariani, du Wine Spectator a écrit, «Incontestablement, le meilleur, le plus richement aromatisé steak de sulonge que j'ai eu cette année était à Flames Steakhouse.» Ce classique de restaurant américain, raffiné et intemporel, définit le concept du steakhouse, avec son engagement à n'acheter que les meilleurs produits disponibles dans les marchés. Coupes de bœuf de premier choix, veau et agneau, homards entiers de 2 - 10 livres, chair de crabe et poissons sont livrés tous les jours au restaurant.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable