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Meilleurs restaurants de style familial à New City

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5 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant That Supper Club
4.9
Exceptionnel(299)
Prix : très cher
• Italienne • Park Ridge
Réservée 5 fois aujourd'hui
Indulge in an unforgettable culinary journey at our exclusive supper club in Park Ridge, NJ, where the visionary Executive Chef Nicolas Pescatore and his bold, innovative techniques to craft culinary masterpieces. Chef Pescatore creates a dynamic six-course Michelin-style tasting menu that elegantly fuses Italian, Japanese, and American influences. Nicolas's meticulous attention to detail and creative approach, combined with daring fusion of French precision and Southeast Asian flavors, elevate each dish to an extraordinary level. Freshly made pasta, farm-to-table ingredients, and cutting-edge techniques merge in this ever-evolving works of culinary art that change every three weeks. This $85 per person, BYOB dinner promises a captivating and unforgettable dining experience. Join us to witness the seamless collaboration and harmonious artistry of culinary master at work.
Une photo du restaurant Olar Noso
4.8
Exceptionnel(155)
Prix : raisonnable
• Méditerranéene • Northvale
Réservée 20 fois aujourd'hui
From its humble beginnings in the quaint Hudson River town of Piermont, New York, Olar was known for serving up rustic Neapolitan pies, classic Spanish tapas, and hand crafted pastas that drew in both locals and foodies from all parts of New Jersey, upstate New York, and New York City and kept them coming back for over a decade.Now in its new location in Northvale, New Jersey, the restaurant, now known as Olar Noso - which means "our home" in Galego, the language spoken in Galicia where the Dominguez family is from - is an evolution in not only name alone.They have managed to scale the restaurant concept generously while replicating the quality and preserving the reputation the former Olar had garnered over the years. Evolving into Olar Noso meant giving Olar's loyal customers everything they loved, while also enhancing their experience with more seating, more elbow room, a full bar, a private event space, and, finally, ample parking.
Une photo du restaurant Sparkill Steakhouse
4.7
Exceptionnel(897)
Prix : très cher
• Grillade • Sparkill
Réservée 7 fois aujourd'hui
Parfait pour les repas en famille, le Sparkill Steakhouse dispose d'une salle à manger et d'un bar à l'éclairage doux, présentant une atmosphère apaisante. Proposant de succulents plats et des vins de qualité, le Sarkill Steahouse vous offrira un excellent service de qualité. En outre, l'établissement pense que tout bon commerce se construit avec les relations. Laissez le personnel s'occuper de vous de façon extraordinaire pendant que vous soupez. Pourquoi ne pas vous arrêter, et donner une chance à l'établissement ?
Une photo du restaurant River Outpost Brewing Company
4.4
Génial(258)
Prix : raisonnable
• Brasserie • Peekskill
Réservée 3 fois aujourd'hui
RIVER OUTPOST BREWING CO. IS WESTCHESTER’S NEWEST CRAFT BEER BREWERY AT CHARLES POINT IN PEEKSKILL, NY.Featuring a wide range of original beers, from IPAs to pilsners to stouts, brewed on location.
Une photo du restaurant Flames Bar and Grill
4.8
Exceptionnel(474)
Prix : très cher
• Steak • Briarcliff Manor
Réservée 1 fois aujourd'hui
Le Flames Bar and Grill, un premier Steakhouse américain ouvert dans le comté de Westchester, à New York, et fondé en 1992 par Nick Vuli, a été salué par les critiques locales et nationales comme étant une référence en cuisine américaine. John Mariani, du Wine Spectator a écrit, «Incontestablement, le meilleur, le plus richement aromatisé steak de sulonge que j'ai eu cette année était à Flames Steakhouse.» Ce classique de restaurant américain, raffiné et intemporel, définit le concept du steakhouse, avec son engagement à n'acheter que les meilleurs produits disponibles dans les marchés. Coupes de bœuf de premier choix, veau et agneau, homards entiers de 2 - 10 livres, chair de crabe et poissons sont livrés tous les jours au restaurant.
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