Welcome to Krill, where the vibrant atmosphere sets the mood for bold Southeast Asian flavors. Executive Chef/ Partner, Jason Lawless' Southeast Asian-inspired dishes are served with fun, funky twists, paired alongside fresh, creative cocktails and a thoughtfully curated sake and wine program. Krill offers a theatrical setting that is signature to all Giorgios Hospitality Group restaurants- from the lemongrass and outdoor bamboo garden to the giant lanterns and colorful murals by local artist, Arianne Hemlein. Expect fresh, seasonal, local ingredients and house-made sauces and pastes. Looking forward to hosting you for some Far East flavors without boundaries! “Bringing the food and culture of Southeast Asia and its coastal regions to life in a very funky and playful ‘Far East funk’ sort of way.” -Giorgios Bakatsias
Il Palio est un restaurant à l'ambiance intimiste, situé dans le Siena Hotel. Cet établissement s'efforce de reproduire le meilleur de la grande tradition italienne en vous proposant un accueil chaleureux ainsi que de la nourriture et des boissons de qualité. Leur vision est simple - utiliser les meilleurs ingrédients locaux et italiens le plus simplement possible, et les servir fièrement, dans un ambiance conviviale. Il Palio vous sert une cuisine comme un Italien de la Caroline du Nord se doit de le faire.
Les soirées sushi vous attendent le jeudi, le vendredi et le samedi à partir de 17h00.
Dès vos premiers pas à l'intérieur du restaurant Elements jusqu'à votre dernière bouchée, cet établissement vous promet une expérience culinaire unique et exceptionnelle. Sa cuisine allie des techniques classiques ainsi que des méthodes asiatiques et européennes modernes pour rehausser les saveurs des ingrédients locaux issus d'exploitations durables. Son menu change souvent pour faire usage des produits de saison les plus frais. D'autre part, sa philosophie est bien illustrée par George Barnard Shaw qui disait : « Il n'y a pas d'amour plus sincère que l'amour de la nourriture. » De la fourchette à la bouche, le chef Michael et l'équipe du restaurant Elements vous souhaitent un agréable repas.
Il Falò celebrates the art of cooking with fire – with quality ingredients prepared skillfully and cooked to perfection over the open flame.Our wood-fired oven and grill add a kiss of fire to artisan-quality meats, fresh seafood, vegetables sourced from our local partners, pizzas on house-made sourdough, and elements of our craft cocktails.With an emphasis on the craft of cooking, ingredients are sourced thoughtfully, pastas and breads are made in-house, and a contemporary approach is applied to Italian tradition.Enjoy our open dining room, stylish lounge and bar, and outdoor patio, centrally located in the Brier Creek area of Raleigh, North Carolina.