Inspired by the rich culinary traditions of Spain, Chef Matt Daughaday's inspired cuisine at Idol Wolf takes a playful approach to tapas style dining by combining local and seasonal ingredients with classic Iberian sensibilities.The menus seamlessly blend traditional takes on Spanish classics, with drinks and dishes that have a distinctly Midwestern point of view – the result is a shared drinking and dining experience that is uniquely craveable, and truly memorable.
Nestled at the heart of the Washington University in St. Louis campus, Ibby’s is located in the Danforth University Center. This unique campus bistro offers fresh, creative cuisine inspired by local ingredients and the seasons. Behind the scenes, Ibby’s chefs apply classical cooking techniques to their ingredients to produce cuisine that is stunning to the eye and exciting to the palate. With a focus on sustainable and locally sourced ingredients, Ibby’s offers a delightful, fresh menu to satisfy all your dining needs.
We are a small batch brewery, tasting room, and restaurant located in the heart of Old Webster Groves. Perennial on Lockwood is a collaboration between Olive + Oak and Perennial Artisan Ales offering the best in food, beer (yes we have wine and spirits too) and hospitality in a beautifully remodeled historic garage. Join us at our bar, in our dining room or on our patio.
Idéalement situé dans le quartier branché Central West End de St. Louis, Herbie's propose une cuisine américaine-française d'inspiration bistrot.
Ces mets classiques peuvent être dégustés dans le décor de votre choix parmi les espaces décorées d'art rétro où le ton est toujours amical, amusant et professionnel, sans prétentions. Le restaurant propose trois salles à manger: le bistrot, le salon, ou la salle à manger principale.
À son ouverture en juillet 2009, le Sapore Italian Cafe s'est engagé à servir les plats italiens plus frais, préparés avec des ingrédients locaux de saison. Ayant bénéficié des meilleurs professeurs - sa grand-mère Elena et sa mère Lia - son chef a appris très tôt que l'âme de la cuisine italienne était la « sapore » (la saveur). Son style reflète leur philosophie : des ingrédients simples permettant aux aliments de révéler leur propre identité. La carte du restaurant est composée de plats italiens classiques personnalisés par le chef. Vous trouverez dans chacun de ses mets la qualité et la consistance, qui seront toujours le moins que le restaurant s'engage à servir. Pour une nuit mémorable ou un verre de vin avec des amis, le Sapore sera heureux de vous recevoir. En effet, comme dans la vraie tradition italienne, il aime rassembler les gens autour de la nourriture. Ciao !