Not your typical Thai! We are a Thai New Generation restaurant focusing on bringing you adventurous, bold flavors of traditional and non-traditional dishes using the freshest ingredients. Look out for our nightly specials from regional home cooked dishes to market fried grasshoppers. We are consistently voted the "Best Thai Restaurant" in San Francisco by Michelin Bib Gourmand 2016 - 2019.
A lively, modern Mexican Kitchen + BarInfluenced by the bold flavors of Mexico.Featuring seasoned steaks and authentic Mexican dishes Toro offers private dining. Treat your guests to a fun evening out in one of our two private dining areas. Our team will help you plan the perfect event tailored to your needs and budget.Open 7 days a weekSunday-Thursday 3pm-10pmFriday-Saturday 3pm-11pmWe look forward to serving you!
L'East India Co Grill & Bar offre un voyage délicieux qui vous fera redécouvrir la cusine indienne. L'intérieur romantique allie la séduisante richesse indienne et son éclat, avec un éclairage saisissant et des photographies sépia du 19e siècle.
Les chefs chevronnés concoctent des marinades complexes aux saveurs subtiles, faites avec des aliments grillés selon les méthodes traditionnelles indiennes, et qui reflètent les tendances alimentaires de l'Inde d'aujourd'hui. Le menu reste fidèle aux recettes indiennes classiques, avec une touche de verve et de style. L'hospitalité du restaurant et des cocktails innovants complètent le tout afin de vous faire vivre une expérience culinaire unique.
L'East India Co Grill & Bar est idéalement situé au cœur du centre-ville de Portland, sur la 11e avenue, entre Yamhill et Taylor. Il est ouvert pour le dîner, les Happy Hours et le souper, du lundi au dimanche. Toute l'équipe vous invite à venir vivre une expérience culinaire telle que dans l'est de l'Inde.
Colibri, the latest creation from Tamale Boy founder Jaime Soltero Jr., brings the vibrant flavors of North Mexico to Portland's Pearl District. Inspired by rich culinary traditions and agave spirits, Colibri offers a unique dining experience that embodies the spirit of the hummingbird.
Step into a welcoming space adorned with colorful murals and greenery. The menu features family recipes like aguachile, chilorio, and vegan ceviche, along with the "tamale of tamales," zacahuil. Brunch includes North American breakfast favorites with a Mexican twist, such as birria cheese grits.
The cocktail program is a standout, highlighting a curated selection of spirits made from North Mexican agaves like bacanora and sotol. Enjoy expertly crafted cocktails in a lively atmosphere with friendly service.
Whether for a casual lunch, celebratory dinner, or vibrant weekend brunch, Colibri offers an authentic and innovative taste of North Mexico. Experience the magic of Colibri, where flavors are as vibrant as a hummingbird's wings.
Situé en face du Director’s Park au Paramount Hotel, ce restaurant au double concept attise toutes les régions du palais. Le restaurant Swank & Swine vient raffiner les aspects naturels sauvages du Nord-Ouest Pacifique en proposant des plats conçus avec précision pour le déjeuner, le dîner et le souper. L'utilisation d'ingrédients locaux s'étend jusqu'aux cocktails maison artisanaux et à la sélection de vins de la côte ouest.
Vous trouverez dans le hall d'entrée, le Swine Moonshine and Whiskey Bar, une exploration de l'histoire des traditions du whisky américain, avec une vaste sélection de whiskies des plus authentiques. Que ce soit tôt ou tard dans la soirée, ce bar à whisky vous proposera des Happy Hours, une bonne raison d'arrêter prendre un verre!
Serratto est un restaurant de quartier animé et élégant qui servant une authentique et innovante cuisine de l'Italie, de la France et de la grande région de la Méditerranée. Le menu, qui change selon les saisons, s'engage à utiliser des viandes biologiques, des fruits de mer frais et les fruits et légumes cultivés localement.
La carte des vins exceptionnelle et le personnel compétent assurent un accord met et vin parfait pour tous les repas, les fines bouches, ou le budget.
Avec sa belle salle à manger, son espace lounge décontracté et son bar complet, le Serratto a la table parfaite!
James Beard-nominated, Chef's Prix Fixe Tasting Experience by Executive Chef Jose Camarena, recontextualizes Mexican cuisine and culture through Storytelling. We exclusively offer a prix fixe tasting menu experience, with a longer and shorter option. Both experiences are meant to honor the complex history that created each dish, as well as leave a lasting impact on all those who taste this beautiful food and listen to our stories. República is a tasting menu-only restaurant. We offer a full tasting menu experience for $150 per person, or a briefer experience for $128 per person. We kindly require all guests to disclose all dietary restrictions and allergies prior to their reservation. We are unable to accommodate allergies to nightshades, chile, allium, rice . Additionally we are not a gluten free kitchen and are unable to provide nut and seed free diners. Please note our menu offerings change daily.What you see below, is NOT our current menu.
Kachka features an award-winning menu of post-soviet inspired dishes including famous dishes such as the Herring under a fur coat, Rabbit in a clay pot, dumplings and much more. The restaurant is an homage to the dishes our chef/owner grew up eating. Kachka is open for indoor onsite dining. Walk-in lounge and bar seating are also available. Our Lavka grocery is open from 11am-9pm daily with counter service ordering from our Lavka cafe and deli available from 11-3. Seating is first come first serve on our upper patio or indoor lounge tables. We have proudly replaced tipping with a 22% service fee in order to provide a base wage of $25 per hour and free healthcare for all employees. More information is available at kachkapdx.com/wage-equityFor more info about Kachka, and our deli Lavka please visit our website: https://www.kachkapdx.com/about-us