Local neighborhood Italian restaurant serving seasonal salads, family-style appetizers, Neapolitan-inspired pizza, handmade pastas, entrees prepared on a Mibrasa Charcoal Oven, and classic desserts, alongside complementing cocktails, local breweries and approachable domestic and international wines. The restaurant is set in a converted gas station with bocce courts and urban planters alongside an outdoor dining patio.
Chef Curiel makes his solo restaurant debut with Alma Fonda Fina, a restaurant dedicated to sharing the integrity, tradition and culturally rich experiences that defined his culinary journey and create a transportive dining experience that embodies the beauty of Mexico. As Chef Curiel continues to push the boundaries of taste and tradition, he pays homage to his roots and uses food as a way to showcase his cultural pride.
Authentic Italian. Genuine Hospitality. Inspired by the food, wine, and culture of Italy, Tavernetta brings "la dolce vita" style to Denver's bustling Union Station neighborhood with fresh handmade pastas, an Italian directed wine & spirits list and world-class hospitality.Tavernetta's cuisine and wine have been heralded by the James Beard Foundation, the Michelin Guide, World's 50 Best Discovery List, Wine Spectator and more.
Le Colonial is a celebration of seductive spirit and vivid flavors reminiscent of Saigon in the 1920s. With locations in Chicago, Houston, Atlanta, Delray Beach, Lake Forest and Naples, the famed Vietnamese restaurant is designed to capture a bygone era of sophistication and opulence. Celebrated restaurateurs Rick Wahlstedt and Joe King deliver on exquisite attention to detail in a luxurious classic and romantic atmosphere in the heart of Cherry Creek. For special occasions, our private dining space provides a bespoke setting for unforgettable celebrations.
Xiquita is a highly anticipated restaurant that brings the vibrant flavors and rich culture of Mexico City to the Mile High City. Inspired by the diverse culinary traditions of Mexico, Xiquita offers a unique dining experience that celebrates the country's indigenous ingredients and cooking techniques. Led by Chef Erasmo Casiano, the restaurant's name, Xiquita, is a playful twist on "chiquita," a term of endearment for Casiano's mother, and a nod to the indigenous languages of Mexico.At Xiquita, diners can expect to find dishes that are both authentic and innovative. The menu features a variety of traditional Mexican dishes, such as tamales and tortillas, made with locally sourced ingredients. Guests can also enjoy unique creations like the Infladita de Carne Apache, a play on steak tartare, and the Tikin Xic, a Yucatan dish featuring fish grilled over charcoal in a banana leaf.Join us for a dining experience you won't soon forget!
Le Barolo Grill, un restaurant primé de Cherry Creek North, est fier de servir une authentique cuisine du nord de l'Italie tout en offrant une atmosphère confortable et élégante. Réputé pour sa cuisine piémontaise moderne maison, sa spectaculaire cave à vins ainsi que pour son personnel expert attentionné, le Barolo Grill constitue l'endroit idéal pour célébrer un événement spécial ou simplement passer une soirée amusante. La cuisine du Chef Darrel Truett se concentre sur les provinces italiennes du Nord comme le Piémont et la Toscane. Les menus qui changent selon les saisons se composent d'ingrédients locaux soutenant ainsi les fermes et les producteurs régionaux.
Propriétaire et sommelier en chef, Ryan Fletter est fier de présenter de petits établissements vinicoles familiaux qui se consacrent à la vinification et respectent la terre. Le Barolo Grill possède l'une des plus grandes collections de vins Barolo en dehors de l'Italie.
Le Bistro Vendôme, conçu pour évoquer l'allure d'un bistrot familial établi depuis longtemps dans un coin de rue parisien, dispose d'un menu soigneusement élaboré qui contient une foule de saveurs françaises servies dans un environnement confortable et charmant. Offert à vous par les propriétaires de Rioja, le Bistro Vendôme est basé sur une fondation classique française avec une influence plus légère et plus contemporaine. Ce bistrot réconfortant se marie bien avec le service complet du bar où vous pourrez apprécier plus de 65 sélections de vin français représentant toutes les régions de France. Chaque détail de la nourriture, le service et l'atmosphère garantit une expérience culinaire française unique et authentique.
Restaurant Olivia is a pasta-focused restaurant located in Denver’s Wash Park neighborhood. Olivia is the second project from chef Ty Leon, beverage guru Austin Carson, and hospitality maven Heather Morrison. Each evening we open the doors to our restaurant as if it were our home, welcoming guests with warmth and graciousness. We believe you’ll feel our attention to hospitality the minute you step inside.We draw inspiration from classic Italian dishes and the traditions that bring them to life, but we also feature flavors and recipes from around the world. Our food is made with care and intention. We source our ingredients from organic and local producers whenever possible. Our beverage program features expertly-crafted but playful cocktails, alongside an Italian-focused wine list. We look forward to sharing with you our passion for outstanding food and service.
Odyssey Italian Restaurant and Wine Bar est un endroit près de chez vous qui deviendra rapidement votre deuxième maison. Vous pouvez y déguster des plats siciliens authentiques préparés en utilisant les ingrédients les plus frais par le chef et propriétaire Ignazio Mulei. Profitez des cocktails rafraîchissants et d'une sélection de vins italiens dans un cadre intime et rustique, avec un service amical. Venez dîner dans l'une des salles à manger; le patio, petit mais confortable; la salle à manger principale, décontractée; la salle à manger privée à l'étage; ou encore la table VIP qui peut accueillir confortablement 6 personnes, mais votre famille et vos amis peuvent se coller pour faire tenir plus de convives.
La Merise est un bistrot français au cœur de Cherry Creek North. Il est situé à l'angle de la 3e avenue E. et de Clayton. Ce restaurant propose une ambiance et un caractère parisiens, combinés à des plats classiques français et une importante carte des vins.
Le chef, Scott Burnham, en plus de proposer un menu régulier, crée des plats du jour qui mettent l'accent sur les produits de saison, les viandes exotiques, le gibier et les fruits de mer, le tout avec une fascination intemporelle. La Merise sert à prix modéré une cuisine française de style maison dans un décor confortable. L'emplacement est merveilleux pour une soirée spéciale, un rendez-vous galant, ou tout simplement une soirée entre amis ou en famille. Pendant les mois les plus chauds, de la nourriture et des boissons peuvent être dégustées sur la terrasse-jardin.
Profitez des Happy Hours, du lundi au vendredi de 16h à 18h, ou bien des bouteilles de vin à moitié prix le dimanche soir. Vous pouvez avoir la certitude de vivre une expérience culinaire mémorable à La Merise.