Palace brings the rich flavors and richer experience of traditional Korean barbecue to the Puget Sound region. Our master chefs are proud to offer first-rate, authentic Korean BBQ at all three of our three locations: Bellevue, Tacoma, and Federal Way. If you consider yourself a connoisseur of Korean BBQ, you’ll be delighted with the quality and variety of dishes our chefs prepare. And if you’re newer to Korean cuisine, you’ll undoubtedly find a dish (or two, or ten!) to your liking.
We are an authentic Italian restaurant featuring wines and foods from the different regions of Italy. A remarkable aspect that sets our restaurants apart is our employees are taken to Italy for education in Italian food and wine knowledge. Our servers are personable and also educated to help you with your dining selections. We take no shortcuts with our food and make everything on our menu from scratch, using only the freshest ingredients and imported products. When you step inside the door of our restaurant our goal is to take your senses on a culinary journey to Italia.
Le restaurant Copperleaf est un véritable repère du nord-ouest américain où tout le monde se rassemble autour d’un repas préparé à base de produits de saison et inspiré par les recettes du terroir. L’équipe est dévouée et fidèle aux méthodes de l’établissement afin de vous proposer le meilleur à chaque saison. Le chef Mark Bodinet sélectionne personnellement les ingrédients au sein de petites fermes locales, mais aussi auprès de pêcheurs, de propriétaires de ranchs ou d’artisans. Il utilise également les produits de son propre jardin sur place pour la plupart des événements caritatifs qui sont organisés certains après-midis. Avant de passer à table, vous pourrez déguster un cocktail de saison ou un verre de Syrah au bar du restaurant. Le menu du salon y est disponible tous les jours. N’hésitez plus et venez-vous plongez dans l’authentique ambiance du Nord-Ouest américain !
We’ve moved to Tock for all future reservations! Please book your upcoming appointments through our new platform at https://www.exploretock.com/ginos-at-the-point-tacoma/ feel free to give us a call at 253-242-7951 if you need assistance. We look forward to welcoming you!
At Amor we are building a vibrant fare with Northwest ingredients but using the traditions of the great cuisine countries of the world: Spain, Italy, France, Morocco and more. We want you to experiment and try our tapas as part of your dining experience. Please order and entrée if you would like, but indulge in the tapas and the experience.The small plates will be delivered are so much fun.Please also spoil yourself with the ample purveyed wines from around the world. Our food is meant to be eaten with wine so also see our pairings. Warm yourself through our beautifully appointed dining room while you share the love of each other and your friends.
A beloved regional destination for Asian cuisine, 8 welcomes guests for lunch and dinner service once again!Featuring a newly refined dining atmosphere, 8 offers all the menu favorites patrons know and love as well as a few new surprises.Sourced from New England and delivered fresh throughout the week, live Maine lobster is available for hand selection from saltwater aquariums. Guests can choose one of three preparations – Salt & Pepper, Black Bean or Ginger Scallion.The delicacy of Peking Duck is also a new addition to 8. Marinated over five days and roasted to perfection, the flavorful, crispy-skinned entrée—served with scallions, cucumber, and steamed buns as well as hoisin sauce—sates parties of two to three. The number 8 is a symbol of luck and wealth in many Asian cultures.
Sharps RoastHouse has been voted one of the best Seatac restaurants. We are a local restaurant and bar next door to Seatac Airport (Seattle International Airport), just outside of Seattle. We offer scratch American Cuisine, fine crafted cocktails and Northwest wine and beer. Our custom roasting works showcases our 12-hour Hereford Prime Rib, Applewood Smoked St Louis Ribs and spit fired organic rotisserie chicken. Perfect for a quick bite before a flight or layover or after picking up a hungry friend from a long day of traveling.
Situé au cœur du centre-ville de Tacoma, The Melting Pot à Pacific Avenue vous propose une ambiance intime, à la fois élégante et décontractée. Savourez une expérience culinaire relaxante en 4 étapes, en commençant avec une fondue au fromage préparée à la table. Ensuite, dégustez une salade fraîche pendant que votre plat principal se réchauffe. Vous mijoterez une variété alléchante de viande, de fruits de mer et de légumes. Chaque bouchée est chaude, frache et savoureuse. Peaufinez votre expérience en testant la gamme de sauces. Le point culminant est la fondue au chocolat servie avec une variété de petites choses à tremper. Une bonne option pour satisfaire une envie de fondue après un concert au T Dome, une visite au Chihuly Glass Museum ou une sortie en famille au zoo.
The Melting Pot propose une grande carte des vins, des cocktails frais et stylés et des martinis maison.
C'est l'endroit idéal pour célébrer une fête, un anniversaire de mariage, un rendez-vous attendu depuis longtemps, une soirée en famille ou une réunion entre amis !
Depuis plus de 20 ans, le Paolo's a apporté les saveurs italiennes dans le Kent. Paul Raftis fonda le restaurant après avoir appris à cuisiner aux côtés de sa mère, Darlene Raftis. Il aime la cuisine ouverte, qui lui permet de discuter avec vous pendant qu'il travaille. Il ne se lasse pas d'entendre « Ça sent si bon ici ! » « En tant que marathonien, il est la preuve vivante que vous pouvez manger italien et être en bonne santé. » En fait, l'un de ses plats signature, les « Fettucine Paolo », a été présenté dans le magazine Runner's World. « Il s'agit d'un des plats que j'ai créé. Il ne contient ni crème ni beurre. » Ce délicieux plat de pâtes est à base d'huile d'olive, d'ail, de bouillon de poule, de vinaigre balsamique, de tomates séchées, d'artichauts et de poulet. Donc, que ce soit pour sa bruschetta, son cioppino, ses pizzas ou ses spaghettis accompagnés de boulettes de viande, Paul vous remercie de venir manger dans son établissement.
Our authentic BBQ starts in a live-wood smoker stoked with genuine hickory logs. Our pitmasters hand-rub the meats with a custom blend of spices and cook for hours to extract the natural flavors. We source the highest quality meats and trim them up like we’re in a competition and hand-rub them with the freshest seasonings available to create mouthwatering experiences! In addition to our BBQ and grilled meats, our menu features a selection of salads, sandwiches, side items, and made-from-scratch desserts.