Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. Oaxaca

Meilleurs restaurants pour les groupes à Oaxaca

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Restaurante Catedral
4.6
Exceptionnel(496)
Prix : cher
• Mexicain/du Sud-ouest des États-Unis • Oaxaca
Réservée 8 fois aujourd'hui
Restaurante Catedral brings local, regional and international dishes together to offer a truly unique menu. Start your day off with a breakfast of Teotitlan Del Valle Style eggs or the Socorrido, which is a pork rind casserole with sausage, egg and cheese served in a red sauce with Water Chiles stripes. Restaurante Catedral is the perfect place for a date night. Come enjoy the house specialty of homemade ravioli with Hierba santa that is filled with suckling pork and topped with grated cheese. Restaurante Catedral also serves meat and seafood dishes, like the roasted beef tenderloin, grilled octopus and fried mullet.
Une photo du restaurant Criollo
4.6
Exceptionnel(1777)
Prix : très cher
• Mexicaine Contemporaine • Oaxaca
Réservée 42 fois aujourd'hui
Criollo se encuentra en un barrio contiguo al centro de la ciudad de Oaxaca.El chef Luis Arellano es un cocinero con un espíritu tanto apegado a sus raíces como creativo y evolutivo.Construye el menú adaptándose a los productos locales disponibles y a las temporadas, inspirado en las diferentes técnicas de la cocina oaxaqueña, haciendo guiños a la costa, los valles, la sierra y al Istmo del estado de Oaxaca.Nuestro servicio de desayuno y brunch es a la carta, sin embargo en comida y cena hacemos un cambio a un menú degustación de 6 tiempos el cual cambia aproximadamente cada 2 días.
Une photo du restaurant Mezcal y Mole - Oaxaca
3.0
Bonne(2)
Prix : très cher
• Mexicaine • Oaxaca
The Mezcal and Mole tasting is perfect for starting your evening and planning dinner after the experience! Through this immersive experience, you will taste 7 different moles (1-ounce taste ) and 7 different mezcals (1-ounce taste), two of Oaxacan culture's most exciting and traditional culinary elements. Mezcal y Mole was founded in Oaxaca, the mezcal capital of the world, by Daniel Rodriguez, Master of Agave Spirits & Certified Wine Sommelier. After hundreds of successful tastings, we have recently launched mezcal experiences in Tulum, Mexico City & San Miguel de Allende. All our mezcal tours are led by a certified mezcal sommelier, providing a truly engaging and educational experience you won’t find at other mezcal bars. If you’re looking for things to do in Oaxaca or in your travels through Mexico, join us for an unforgettable tasting experience.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable