Firebirds Wood Fired Grill is an American Restaurant and Steakhouse serving authentic wood-fired steaks, seafood, specialty cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.
Reel Fish Coastal Kitchen & Bar is a contemporary version of a classic fish camp, serving fresh Florida seafood prepared in a southern style and served in a casual, family friendly environment. The restaurant’s daily blackboard specials and core recipes feature creative takes on fresh-caught fish not typically found on many inland-Florida seafood restaurant menus, including tile fish, trigger fish, sheepshead, hogfish and other local species. The Reel Fish menu includes signature classics like fried seafood platters, shrimp & creamy cheese grits, whole fried market fish, such as yellow tail snapper, and Low Country Boils featuring shrimp, PEI mussels, scallops and snow crab legs. Central to the restaurant is a raw bar serving oysters on the half shell, broiled, steamed and Rockefeller, as well as ceviche and peel & eat wild-caught Florida shrimp.
« Voilà de la nourriture telle que nous aimons la manger », déclare Joe Davi, associé fondateur à Nona Blue.
Davi et Bill Bona, également associés fondateurs de Nona Blue, voyaient le dîner américain s’orienter vers des portions plus petites avec des goûts différents ; partager à table a toujours été une option, actuellement, cela est fortement recommandé. Alors que le concept pour Nona Blue commençait à se développer, Bona et Davi commencèrent à travailler sur leur menu « à partager », trouvant des plats pouvant être partagés par une table entière ou pouvant être servi comme repas pour une seule personne.
Le restaurant Soco propose une cuisine contemporaine du sud avec une approche culinaire progressive sous la direction du primé chef exécutif/associé Greg Richie. Le restaurant propose une véritable hospitalité du sud dans un environnement chaleureux et accueillant. L’équipe fera de son mieux pour que votre expérience soit excellente tout en cultivant la notion du centre-ville d’Orlando comme destination gastronomique.