Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants végétaliens à Roscoe Village

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

142 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Eden
4.8
Exceptionnel(1572)
Prix : cher
• Américaine • Avondale
Réservée 34 fois aujourd'hui
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Une photo du restaurant Bloom
4.8
Exceptionnel(487)
Prix : cher
• Végétarien • Bucktown / Wicker Park
Réservée 38 fois aujourd'hui
100% Plant-Based restaurant in Wicker Park. We have always had the core belief of being as good to ourselves (and the earth) as possible, but as we grow, we have always wanted to do more. With this desire, we decided to open Bloom Plant Based kitchen. Not only is eating a more plant-based diet healthier and more forgiving to one’s body, but it is significantly better for the environment. However, with healthy plant-based options not being the popular choice, we know we have stiff competition. Therefore, our intention with Bloom is to focus on bringing flavorful, healthy, and affordable plant-based food to families while also being desirable and appealing to everyone regardless of their diet.
Une photo du restaurant Ema - River North
4.7
Exceptionnel(4530)
Prix : cher
• Méditerranéene • River North (Chicago)
Réservée 115 fois aujourd'hui
Mediterranean & California Restaurant inspiré de la méditerranée et de la Californie servant des petites assiettes et une cuisine légère dans la River North de Chicago.
Une photo du restaurant Beatrix - River North
4.6
Exceptionnel(5306)
Prix : raisonnable
• Américaine • River North (Chicago)
Réservée 146 fois aujourd'hui
Le Beatrix est un restaurant de quartier, un café et un lieu de rencontre situé dans le quartier River North à Chicago. Les chefs partenaires Susan Weaver, Rita Dever et John Chiakulas ont créé un menu inspiré par la nourriture faite dans la cuisine laboratoire du Lettuce. Le Beatrix est ouvert tous les jours pour le déjeuner, le dîner, le souper et en fin de soirée, ainsi que pour le brunch le samedi et le dimanche. Toutes les pâtisseries, pains et gâteaux sont faits maison tous les jours. Parmi les fétiches : le gâteau Sadie's Crunch, les brioches à la cannelle au beurre et au miel et les biscuits aux brisures de chocolat. Le menu de cafés et de thés présente deux torréfacteurs emblématiques de Chicago, Intellingensia et Metropolis, ainsi que des spécialités comme le Nitro, le Bulletproof, et plus encore!
Une photo du restaurant Daisies Chicago
4.7
Exceptionnel(166)
Prix : cher
• Américaine • Logan Square
Réservée 102 fois aujourd'hui
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Une photo du restaurant Tre Dita
4.7
Exceptionnel(700)
Prix : très cher
• Italienne • River North (Chicago)
Réservée 78 fois aujourd'hui
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.
Une photo du restaurant Summer House - Chicago
4.6
Exceptionnel(7831)
Prix : raisonnable
• Américaine • Lincoln Park
Réservée 266 fois aujourd'hui
Jeff Mahin et Francis Brennan,chefs et partenaires du groupe Lettuce Entertain You Enterprises, apportent au Lincoln Park de Chicago, en Illinois, leur concept populaire de style californien, le Summer House Santa Monica. Les clients trouveront dans ce restaurant une ambiance conviviale et décontractée, un décor qui rappelle la Californie - celle qu'on surnomme le Golden State - et des ornements inspirés d'une maison de plage. Les chefs proposent un menu aux plats simples, préparés à la main avec des ingrédients locaux et inspirés par les saisons. Beaucoup des plats sont cuits sur le gril. Une carte soigneusement élaborée des vins de Californie accompagne le menu. Un comptoir de boulangerie, partagé avec le Stella Barra, propose une sélection de déjeuners frais avec des pâtisseries, des muffins et les célèbres biscuits du chef Mahin. Ces deux restaurants servent également du café torréfié localement de façon artisanale. Le Summer House Santa Monica est ouvert pour le dîner, le souper et le brunch de la fin de semaine.
Une photo du restaurant Kale My Name
4.8
Exceptionnel(283)
Prix : raisonnable
• Végane • Albany Park
We like to say that we are International Vegan Restaurant. That means our food is 100% plant based and Globally Inspired. We have a few American classics like homemade veggie burgers, mac and cheese and of course Nachos. However, we also have plenty of healthy options. Our Kitchen Manager specializes in creating comfort dishes from different cultures by making food that is hearty and flavorful, but still healthy. Many food items will have a focus on plants, rather than trying to mimic meat. Reading our menu is like traveling the globe with the different options we will have. Have a taste of Mediterranean, Middle East, Asia, Mexico, Colombia, Venezuela, Italy, Balkans and so much more! Brunch Menu is available Friday, Saturday and Sunday. We were nominited for the best brunch in the country by VegOut Magazine and our soup was nominated as Best Soup of Chicago. We won Best Patio 2020 by North Commision. Can't wait to welcome you.
Une photo du restaurant RL Restaurant
4.9
Exceptionnel(7209)
Prix : cher
• Américaine • Gold Coast / Streeterville
Réservée 110 fois aujourd'hui
Agrémenté d'un intérieur chaleureux riche avec des boiseries en acajou et des tapis persans, le RL Restaurant comporte une collection d'art qui reflète et représente une vision du mode de vie de qualité, d'intégrité et d'intemporalité : la conception et l'esthétique culturelle de Polo Ralph Lauren. Le menu quotidien propose des éléments de base, certains mets qui reflètent le « mode de vie ambitieux » de Ralph Lauren. La nourriture ne repose pas sur l'exotisme et la créativité du chef, mais sur la finesse et l'équilibre de ses compositions, une interprétation d'idées inscrite dans l'histoire de la table américaine. **** Veuillez noter que les réservations sont acceptées uniquement pour la salle à manger. Le bar et la terrasse sont disponibles sur la base du premier arrivé, premier servi.******
Une photo du restaurant Thattu
4.7
Exceptionnel(449)
Prix : cher
• Indienne • Avondale
Réservée 25 fois aujourd'hui
Comfort food from Kerala, India's spice garden. Thattu is located in the beautiful Chicago neighborhood of Avondale. It was born of Chef Margaret Pak’s love for the southwest Indian coastal cuisine of Kerala. Our menu brings you traditions of Kerala along with playful interpretations from our culinary team. Rich with aromatic spices, coconut and curry leaves, the cuisine is a celebration of the bounty of the land and the sea.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable