CODE RED : We’re a celebration of freedom that transports you back into the Prohibition Era while embracing modernity with classic cocktails, eclectic cuisine, and outstanding service.
we have 2 patio up to 60 people sit ..Saturday & Sunday all you can eat &drink brunch. $49 per person .everyday tapas vegan, vegetarian, gluten free, nut free,Halal. menu.full bar, 16 different mojito .Mediterranean bounty, beauty and modernity. All around the Eastern We will Mediterranean, “meze” (pronounced “MEH-zay”) are small dishes designed to complement a beverage, tease the tastebuds, and encourage diners to linger around the table for good companionship and conversation. On behalf of the owners and staff at Meze, we extend our heartfelt welcome and encourage you to eat, drink, and relax in the Turkish way of having a good time and enjoying life. Private room. Semi private room. If you group bigger than 10 people call the restaurant we can help large groups up to 50 people , patio or indoor
Classé dans les 100 meilleurs restaurants de Washington DC - Washingtonian Magazine 2009 et 2010, et situé au cœur d'Adams Morgan, l'Himalayan Heritage Restaurant & Bar propose la fusion parfaite de la cuisine népalaise et indienne. L'établissement sert uniquement les ingrédients les plus frais, des viandes de choix et une grande variété de plats végétariens, épicés comme il faut et garantissant de satisfaire même les palais les plus exigeants. Le personnel aimable et attentionné dépassera toutes vos attentes. L'équipe a hâte de vous servir et de vous accueillir lors de votre prochaine visite.
Elizabeth's Gone Raw est une addiction hebdomadaire où chaque vendredi soir vous bénéficierez d’une expérience unique de souper. L’établissement propose son magnifique cadre pour un menu de dégustation proposant des mets végétaliens crus à un prix forfaitaire. Chaque plat est créé de sorte à refléter l’eseence de la cuisine vivante, cuisiné avec imagination et méticulosité, avec une sélection saisonnière de produits biologiques. Chaque plat referme une variété de saveurs, de couleurs et de textures combinant des ingrédients crus de telle sorte que le plat soit non seulement sain mais aussi innovateur. Les fromages sont préparés en mixant de fraîches herbes, des noix et des graines.
Oyamel Cocina Mexicana combine traditions régionales culinaires riches du Mexique avec un tarif urbain moderne. Les clients expérimentent une large gamme de antijitos - des entrées et snacks traditionnels Mexicains - avec des tacos et ceviche authentiques et une impressionnante sélection de cocktails et de tequilas. Cela ne ressemble à aucun plat mexicain que vous ayez pu essayer. Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Chef de cuisine Colin King utilise les ingrédients et les techniques traditionnelles et les rehaussent avec créativité pour offrir des plats et des boissons d'raffinement exceptionnel.
dLeña is a vibrant restaurant in Washington D.C. that invites you to explore the rich flavors of Mexican cuisine. Step into a warm space illuminated by wood-fired ovens and adorned with Latin American art.
Savor a culinary journey with fresh, local ingredients, starting with their signature guacamole, a blend of avocado, tomato, onion, cilantro, and lime. Continue your adventure with ceviches, aguachiles, and wood-fired specialties like Tomahawk steak and Wagyu Steak a la Piedra.
dLeña's menu caters to all tastes, featuring pescatarian, vegan, and vegetarian options. Pair your meal with an extensive selection of tequila and mezcal, or enjoy a handcrafted cocktail.
Whether you're after a romantic dinner, a lively brunch, or a late-night gathering, dLeña's trendy ambiance and attentive service promise an unforgettable experience. Join them for a taste of Mexico's vibrant culture and culinary artistry.
MITA is a Michelin-Starred Vegetable-forward restaurant, offering a vibrant menu inspired by the rich flavors and ingredients of Latin America. Founded by Chefs Miguel Guerra and Tatiana Mora, MITA emphasizes the beauty and versatility of vegetables, crafting innovative dishes that delight the senses.We can be reached at info@mitadc.com.
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Le Lebanese Taverna DC se situe en face de la station de métro Woodley Park. Ce restaurant dispose d'un bar pour 15 personnes, d'un salon et d'une salle de restauration prévue pour 130 couverts. Il est idéal pour les groupes de toute taille et propose une salle privée pour 50 personnes.