Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.

Meilleurs restaurants végétaliens à Rosslyn

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

142 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Elizabeth's
4.9
Exceptionnel(1275)
Prix : très cher
• Végane • Centre ville
Réservée 9 fois aujourd'hui
Elizabeth's Gone Raw est une addiction hebdomadaire où chaque vendredi soir vous bénéficierez d’une expérience unique de souper. L’établissement propose son magnifique cadre pour un menu de dégustation proposant des mets végétaliens crus à un prix forfaitaire. Chaque plat est créé de sorte à refléter l’eseence de la cuisine vivante, cuisiné avec imagination et méticulosité, avec une sélection saisonnière de produits biologiques. Chaque plat referme une variété de saveurs, de couleurs et de textures combinant des ingrédients crus de telle sorte que le plat soit non seulement sain mais aussi innovateur. Les fromages sont préparés en mixant de fraîches herbes, des noix et des graines.
Une photo du restaurant Equinox - DC
4.5
Génial(3433)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Centre ville
Réservée 9 fois aujourd'hui
Venez rejoindre Todd & Ellen ainsi que le personnel de l’Equinox afin de profiter des meilleures saveurs saisonnières de la région mi-atlantique.
Une photo du restaurant MeJana
4.4
Génial(1784)
Prix : cher
• Libanaise • Arlington
Réservée 10 fois aujourd'hui
Cuisine libanaise fine dans un espace contemporain et chaleureux haut de gamme.
Une photo du restaurant Oyamel
4.7
Exceptionnel(9547)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Penn Quarter
Réservée 113 fois aujourd'hui
Oyamel Cocina Mexicana combine traditions régionales culinaires riches du Mexique avec un tarif urbain moderne. Les clients expérimentent une large gamme de antijitos - des entrées et snacks traditionnels Mexicains - avec des tacos et ceviche authentiques et une impressionnante sélection de cocktails et de tequilas. Cela ne ressemble à aucun plat mexicain que vous ayez pu essayer. Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Chef de cuisine Colin King utilise les ingrédients et les techniques traditionnelles et les rehaussent avec créativité pour offrir des plats et des boissons d'raffinement exceptionnel.
Une photo du restaurant The Dabney
4.7
Exceptionnel(240)
Prix : très cher
• Américaine • Shaw
Réservée 21 fois aujourd'hui
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Une photo du restaurant True Food Kitchen - Arlington, Ballston Quarter
4.6
Exceptionnel(806)
Prix : raisonnable
• Américaine • Arlington
Réservée 28 fois aujourd'hui
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Arlington guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Arlington at Ballston Quarter off of Wilson Boulevard and North Glebe Road, next to Macy's. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Une photo du restaurant Wagamama Clarendon
4.1
Excellent(84)
Prix : cher
• Asiatique • Arlington
Réservée 39 fois aujourd'hui
just one block from the clarendon metro, experience a modern twist on classic asian cuisine. dive into signature ramens, noodles, salads, craft cocktails + fresh juices for lunch and dinner. enjoy our vibrant ambiance that embodies the equalitarian wagamama way, nourishing both body + soul
Une photo du restaurant Moon Rabbit by Kevin Tien
4.8
Exceptionnel(362)
Prix : très cher
• Vietnamienne • Washington
Réservée 42 fois aujourd'hui
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
Une photo du restaurant Planta - Washington, DC
4.3
Génial(64)
Prix : raisonnable
• Végétarien • Dupont Circle
Réservée 8 fois aujourd'hui
PLANTA Queen is a celebration of innovative and plant-based Asian-inspired cuisine by Chef David Lee, served in a high energy and beautifully designed space with an overflow of fun, late-night vibes. PLANTA Queen DC stays true to signatures like Truffle Udon Noodles and Bang Bang Broccoli while expanding plant-powered horizons in the way of sushi, dumplings, cocktails, and more. PLANTA Queen reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof that the power of plants can change the world.
Une photo du restaurant Sixty Vines Foggy Bottom
4.7
Exceptionnel(174)
Prix : raisonnable
• Bar à Vin • Washington
Réservée 65 fois aujourd'hui
Often referred to as “the wine lover's restaurant,” Sixty Vines delivers simple, yet flavorful cuisine paired perfectly with 60 wines on its sustainable tap system. Every plate and pour is designed to inspire adventure and discovery of wine culture reimagined. Guests are encouraged to experience abundance over shared plates, enjoy wine “pinkies down” and to visit for brunch, lunch and dinner. Signature menu items include charcuterie boards, seasonal proteins, wood fired pizzas and innovative pasta dishes all inspired by ingredients found in wine country.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable