Bistro Eté is everything you long for in a restaurant tucked away in a quaint spot in The Mill Center. Transformed by Interior Designer Karen Gorman to reflect an understated chic and comfortable style that transports you to the Coast of France. This unpretentious dining experience celebrates food and wine in a setting for all the senses yet does not compete with the flavors. Chef Arie, inspired by his Cypriot heritage, formal training at Le Cordon Bleu in Paris and his years working under Two Star Michelin Chef Philippe Da Silva in Provence, presents cuisine reflective of this coastal style. Longtime customers can still indulge in his classic dishes such as escargot, striped bass with champagne truffle sauce and his own dry aged steaks. Of course Chef Arie’s menu will include many mouthwatering vegan and vegetarian dishes driven by altering his favorite recipes for his vegetarian wife.
We love great tacos. Not the traditional fried shells, but inventive, healthy and delicious tacos that you will want to eat every day. K Pasa means neighborhood, local, in both our food and style. We are right around the corner and we know where you like to sit and what you like to eat. Tacos and tequila taste even better with a Sag Harbor water view.K Pasa is an American taqueria created by chefs and restaurateurs who live and work here. Inspired by the all-day après beach lifestyle of the East End, Laguna Beach, and Malibu. Our tacos (tequila bar and rosés) are for sharing. We’re gluten-free & vegan-friendly and frequented by sailors, pirates, and fun-seekers. K Pasa is about keeping the local summer vibe going all year round.
Ouvert tous les jours pour le déjeuner, le dîner, et le souper, le Tillie's propose une cuisine américaine. Vous pourrez également déguster un brunch le dimanche. Le Tillie's sert un menu de saison comprenant des plats classiques et américains réconfortants inspirés par les produits locaux de Montauk. L'espace de style bistro affiche un cadre élégant décontracté et ensoleillé.
We are a New American Restaurant that serves rustic seasonal fair. We use classic cooking techniques without cutting corners. We get our ingredients from local and regional sources. Our service style is neither pretentious nor fussy. We try to always be hospitable, knowledgeable, and kind.
Lisa et Terry Harwood, à la fois chefs et propriétaires, vous accueille au Vine Street Cafe. Ouvert en 2003, il se trouve au sud de Ferry Road, à seulement 2,5 km de la station de métro South Ferry. Le chef Terry travaille en collaboration avec les agriculteurs, les pêcheurs et les vignobles de la région. Ces produits naturels sont proposés dans des menus de saison. Tous les plats sont faits maison, dont les desserts de Lisa, des crèmes glacées et des chips de fruits. Un petit marché a ouvert récemment derrière le restaurant. Vous pourrez y prendre vos commandes à emporter et des produits pour votre garde-manger. Vous pourrez déguster des spécialités culinaires fraichement préparées telles que des boulettes de viande, des salades de poulet, du pain, des côtes levées fumées, de la sauce barbecue et une sélection de pâtes artisanales. Les réservations sont fortement recommandées toute l'année.
Le Waterlot Inn est un restaurant historique représentant l'expérience steakhouse des Bermudes depuis près de 350 ans. Gracieusement niché au bord du quai donnant sur la baie Jew's, il propose une vue imprenable sur le coucher de soleil. Il a été récompensé par AAA Four Diamond et Wine Spectator. Servant les meilleurs steaks et côtelettes, ce restaurant classique a élaboré un menu récent et inspiré, qui comporte des spécialités signature traditionnelles et de nouvelles saveurs audacieuses. Au Waterlot Inn, vous profiterez d'ingrédients frais, d'une préparation unique, d'un service primé et d'un cadre chaleureux.
Les saveurs de la Toscane viennent au South Shore : Bacci propose un cadre amical, élégant et décontracté ainsi que des portions généreuses et des prix raisonnables. Les chefs talentueux préparent des plats italiens traditionnels avec passion et authenticité. Des pâtes artisanales faites à la main jusqu'à la cuisine réconfortante classique, tous les plats sont préparés avec soin à partir d'ingrédients de saison frais. Profitez des magnifiques vues de l'océan, du Turtle Hill Golf Club et de la Gibbs Hill Lighthouse lors d'un souper entre amis ou en famille. Cuisine italienne faite avec passion... bravo Bacci!
Specialized in authentic Thai cooking with many dishes from around neighboring Asian countries. Beautiful decor, friendly service. Offering weekly specials using locally grown vegetables and Seafood when available.
Kumiso is a vibrant izakaya, inspired by the bustling alleys of Tokyo, where shared plates and laughter fill the air. Step inside and be greeted by the warmth of the open kitchen, the aroma of sizzling skewers, and the friendly smiles of our team.
Our menu is a celebration of Asian flavors, with a focus on fresh, seasonal ingredients and innovative dishes. From Peking duck to Buffalo K.F.C. cauliflower, each bite is an explosion of taste and texture.
Whether you're looking for a casual night out with friends or a special occasion dinner, Kumiso is the perfect place to gather and connect. Our cozy atmosphere and lively energy will make you feel right at home.
So come join us at Kumiso, where life comes alive in the alleys. We're here to bring joy, laughter, and delicious flavors to your table.