Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Houston

Meilleurs restaurants avec une cuisine ouverte à Port Arthur

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

11 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Prime 131
4.7
Exceptionnel(203)
Prix : cher
• Grillade • Hauteurs / Washington
Réservée 12 fois aujourd'hui
A Berg Hospitality Group original concept, Prime 131 is a live-fire steakhouse and sushi bar within a revamped industrial space at The Docks at Timbergrove. Evoking the electric ambiance of New York’s chic yet edgy Meatpacking District in the early 90s, Prime 131 ignites a fresh dining experience in Houston where the artistry of grilling takes center stage. A protein-forward concept with Korean and Japanese influence, Prime 131 creates a completely unique meat experience where diners watch their meal be prepared on four central wood fire grills and two Josper charcoal ovens. In addition, a full sushi bar and four Korean barbeque style tables offer curated experiences featuring some of the most exclusive cuts in the world.
Une photo du restaurant Rosie Cannonball
4.8
Exceptionnel(28)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Montrose
Réservée 35 fois aujourd'hui
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill. The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire. Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers. The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food. Chef de Cuisine: Matt Hamilton Sous Chef: Karla MorenoExecutive Pastry Chef: Samantha MendozaGeneral Manager: Brandi KinneyFront of House Managers: Lauren AllenGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
Une photo du restaurant Guard and Grace - Houston
4.8
Exceptionnel(1797)
Prix : cher
• Grillade • Centre ville
Réservée 17 fois aujourd'hui
Named after our daughter Grace, along with the idea that a steakhouse can be graceful, whimsical, and elegant without being dark and moody. What started as a vision to keep the vibe light and airy while letting the outside in, has turned into an Award-winning design of which we couldn't be prouder. This menu is truly meant to offer something for everyone, with often found steakhouse features as well as a plethora of seafood to truly highlight the best of the gulf and beyond. Prime, Dry Aged and local Wagyu cuts of beef in 4 to 40 oz. portions are available to satisfy any sized appetite. Innovative cocktails and wines from around the world top it all off -making Guard and Grace the place to be for happy hour, a couple's night out or your private event. Our family, or Ohana, is a passionate group of culinary obsessives who strive to make memories that will last a lifetime. Houston is a special city that has stolen our hearts, and from the bottom of them, we thank you for joining us.
Une photo du restaurant George's Bistro & Bar
4.7
Exceptionnel(287)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • W. University / centre médical
Réservée 2 fois aujourd'hui
George's Bistro and Bar pushes the envelope of elevated continental cuisine. Taking its influences from our team members’ culinary roots, George's Bistro and Bar blends traditional and innovative techniques to create unique offerings using local ingredients in all of its dishes. We are grounded in hospitality with our staff’s commitment to providing you with a memorable experience each time you walk through our door.We’re excited to bring something new to our community and can’t wait to share our unique recipes. We can't wait to serve you!
Une photo du restaurant Main Kitchen
4.7
Exceptionnel(230)
Prix : cher
• Américaine • Centre ville
Réservée 1 fois aujourd'hui
Main Kitchen propose un menu simple et élégant, inspiré du pot-pourri culturel et culinaire qui existe à Houston. La chef primé Jelle Vandenbroucke a su développer des menus saisonniers, d'inspiration mondiale mais conçus à base d'ingrédients locaux. Ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper.
Une photo du restaurant Fleming's Steakhouse - Houston
4.6
Exceptionnel(1508)
Prix : cher
• Steak • River Oaks
Réservée 15 fois aujourd'hui
Le steakhouse et bar à vins Fleming's Steakhouse conjugue une passion pour le service ainsi que des ingrédients de saison avec le meilleur bœuf de qualité USDA. Chaque plat méticuleusement préparé de A à Z est servi par un personnel attentionné. La carte des vins primée Fleming 100®, composée de 100 crus provenant des meilleurs vignobles du monde entier et proposés au verre, vous permettra de trouver le vin idéal pour chaque plat. L'établissement possède également des salles à manger privées. Le directeur responsable des repas privés se fera un plaisir de créer pour vous l'occasion parfaite, pour les groupes de toutes tailles et pour tous les budgets. Une visite au Fleming's est toujours pleine de perspectives agréables.
Une photo du restaurant Late August
4.4
Génial(78)
Prix : cher
• Américaine • Midtown
Réservée 4 fois aujourd'hui
The Late August name derives from the joyful time of year when the Sears catalog would arrive at your doorstep, bringing a deep desire and wonderment to all who would receive it and begin feverishly circling the items that would hopefully arrive for Christmas.Our restaurant, set in the previous Historic Downtown Sears building, seeks to bring that same wonder to guests through its atmosphere, service, and cuisine. Echoing the mission of Lucille's Hospitality, which is committed to “Serving the Past, Feeding the Future,” Late August’s menu explores the culinary heritages of Chef Chris Williams and Chef Sergio Hidalgo by bringing the dishes and flavors from both their youths and the experiences to date creating a culturally culinary celebration.
Une photo du restaurant Credence
4.8
Exceptionnel(240)
Prix : cher
• Américaine • West Side
Réservée 65 fois aujourd'hui
Credence is a South Texas, ranch-inspired upscale restaurant with a focus on live-fire cooking. Chef and two-time James Beard Award-nominated restaurateur Levi Goode's inaugural concept promises a culinary exploration of Texas through his unique perspectives on the region's food, people, culture, and the culmination of a lifetime of stories. Our menu is a sample of what may be served as our offerings will constantly evolve. Separate reservations required for a table at Sidebar, our sultry sister next door. Follow @sidebaratcredence on IG for the link to book.
Une photo du restaurant Jonathan's The Rub at Campbell Place
4.8
Exceptionnel(1954)
Prix : raisonnable
• Américaine • West Side
Réservée 22 fois aujourd'hui
Auto-proclamé comme étant le plus ancien chef de partie de Houston, Jonathan a ouvert le Jonathan’s The Rub dans l'objectif de proposer son excellente cuisine au cours d'une expérience culinaire inégalée. Un objectif que Jonathan continue d'accomplir avec passion aujourd'hui. Vous remarquerez que le restaurant possède une cuisine ouverte, où vous pourrez voir, entendre et sentir tous ce qui se passe dans les coulisses de Jonathan et des autres cuisiniers qui préparent vos plats (une expérience à ne pas manquer). Le Jonathan's The Rub est un endroit où il fait bon s'y rendre, se mettre à l'aise, être soi-même et, avec un peu de chance, partir avec quelques amis et un estomac satisfait.
Une photo du restaurant Perry's Steakhouse & Grille - Memorial City
4.7
Exceptionnel(6126)
Prix : cher
• Grillade • West Side
Réservée 32 fois aujourd'hui
Perry dans Memorial City, au large de I10 au cœur du corridor d'énergie, offre une expérience gastronomique incomparable qui saura satisfaire vos envies et inspirer votre appétit. Avec leur menu très apprécié, Perry jouit d'une atmosphère élégante avec une ambiance éclectique comprenant une tour de vin de près de 6 mètres de haut et huit salles à manger privées. Profitez d'un cocktail au bar 79, nommé d'après l'année de fondation de Perry, sur l'une des soirées de divertissement en direct. Restant fidèle à ses racines de boucher, Perry sert du boeuf de qualité USDA sélectionné à la main et ses fameuses côtelette de porc. Perry est sûr de vous impressionner ainsi que vos invités
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable