Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Seattle / Est de Washington

Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à Capitol Hill / First Hill

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

33 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Spinasse
4.8
Exceptionnel(3780)
Prix : très cher
• Italienne • Capitol Hill / First Hill
Réservée 40 fois aujourd'hui
La Cascina Spinasse vous propose une cuisine italienne du Piémont, avec des pâtes artisanales fraîchement préparées, des ingrédients bio locaux et une carte de tous les vins du Piémont. Son bar à apéritifs attenant, l'Artusi, vous servira avant le souper des cocktails artisanaux et des antipasti.
Une photo du restaurant Lark
4.6
Exceptionnel(1210)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Capitol Hill / First Hill
Réservée 21 fois aujourd'hui
Bienvenue dans le restaurant Lark du chef John Sundstrom, l'un des meilleurs restaurants artisanaux du Nord-Ouest Pacifique. L'établissement collabore avec des artisans, agriculteurs et producteurs locaux pour vous proposer le meilleur de chaque saison. Le Bitter/Raw, situé sur la mezzanine au-dessus du Lark, sert des huîtres, des produits crus et de la charcuterie. C'est l'endroit idéal pour se retrouver autour d'un verre et d'une petite assiette avant le souper. L'intégralité du menu du Lark est également servi au Bitter/Raw.
Une photo du restaurant Bateau
4.5
Génial(1210)
Prix : très cher
• Française / Américaine contemporaine • Capitol Hill / First Hill
Réservée 20 fois aujourd'hui
Le bœuf du restaurant Bateau est dépecé et vieilli à sec sur place. Les coupes de spécialité provenant de la ferme de l'établissement, située à Whidbey Island, et d'autres fermes qui ont des engagements similaires en termes de qualité, de durabilité et de bien-être des animaux, sont vendues au poids et cuites dans une poêle en fonte. Le Bateau vous propose des accompagnements créatifs, des frites à triple cuisson, des cocktails emblématiques et une vaste carte des vins. Le service est convivial mais raffiné. La chef Renee Erickson explique : « Nous travaillons avec des animaux entiers de notre propre ferme et réalisons le processus au complet - l'élevage, les soins, l'alimentation, la finition, la boucherie et le vieillissement sec. Notre ambition est d'élever, préparer et servir le meilleur bœuf. »
Une photo du restaurant MariPili Tapas Bar
4.8
Exceptionnel(241)
Prix : cher
• Tapas/Amuse-Bouche • Capitol Hill / First Hill
Réservée 24 fois aujourd'hui
MariPili is a James Beard nominated Galician themed tapas bar providing a casual environment for elevated Spanish bar food and homestyle cooking. MariPili is named for chef's aunt and the bar and walls are adorned with Galician art and keepsakes. Estrella Galicia is served on tap and there are a wide variety of tapas options like the pan seared lingcod 'Bacallau a Mariñera' and Spanish classic 'Croquettas de Jamon' as well as our seasonal tasting menu Tapear Tapearei which includes many bite sized courses reflecting a more traditional tapas experience. Honoring the chef's blended heritage, the wine list features a selection from Spain and Washington exclusively.
Une photo du restaurant Artusi (21 and over)
4.7
Exceptionnel(74)
Prix : cher
• Italienne • Capitol Hill / First Hill
Réservée 9 fois aujourd'hui
Artusi is 21 and olderCome enjoy our pasta and wine night on Sunday and Monday, and Industry night on Tuesday with 10% off. Chef Stuart Lane creates a casual menu offering including our multi award winning meatballs. We only accept reservations for parties of 3 or more, we encourage parties of 1 or 2 to walk in! On Sunday/Monday night, we do not accept any reservations and operate just on a walk in basis.
Une photo du restaurant OOLA Capitol Hill
4.9
Exceptionnel(107)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Capitol Hill / First Hill
Réservée 9 fois aujourd'hui
We always leave ample space for walk-in's so come on over! Party's over 6 people, give us a call or send a direct message on our website. OOLA Capitol Hill offers craft cocktails showcasing OOLA spirits, elevated bar snacks and PNW casual fine dining, shared plates, driven by the seasons. Executive Chef Elizabeth Blacker creates photo-worthy share plates with the freshest seasonal ingredients with a Pacific Northwest flair.Nestled in a private courtyard on Union Street between 14th and 15th, OOLA Capitol Hill is a gem of a building with two garage doors opening onto a patio shaded by mature Japanese Maple trees. With 11 seats at the bar and 22 on the floor, it is one of the rare intimate community treasures that make Seattle a marvel. We also have a Private Dining Room for parties from 8-20.
Une photo du restaurant Violet
4.8
Exceptionnel(722)
Prix : raisonnable
• Américaine • Capitol Hill / First Hill
Réservée 13 fois aujourd'hui
Violet, voted Best New Restaurant 2019, by Seattle Magazine, is the newest concept by executive chef William Belickis. Violet offers a unique American Omakase dining experience influenced by French, Italian, and Spanish cuisine.Chef William Belickis emphasizes a strong dedication to seasonal and local ingredients grown in our own rooftop farm and sourced from trusted farms/purveyors, as well as the finest ingredients the world has to offer.Our menu is seasonal based on Chef's choice of the freshest ingredients available to create artistic flavors. Put trust in Chef William Belickis's hands and experience the American Omakase, a personalized 5-course seasonal tasting menu. Wine pairing is available and our knowledgeable staff can help you customize your dining experience.
Une photo du restaurant Sushi Kashiba
4.8
Exceptionnel(808)
Prix : très cher
• Sushi • Belltown / marché de Pike Place
Réservée 39 fois aujourd'hui
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located right next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba hard at work.Ordering one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners is probably your best bet. The cuts of salmon, toro, tuna, yellowtail and other fish are always fresh and beautifully presented. The meal is finished off with Sushi Kashiba's trademark cake-like egg dessert. The restaurant also features à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke.
Une photo du restaurant The George
4.4
Génial(1129)
Prix : très cher
• Américain Contemporaine • Centre ville
Réservée 81 fois aujourd'hui
Discover The George: A modern dining marvel led by Chef Guillermo Carreno. Indulge in a brasserie-inspired menu and lavish bar program within a high-design arena, ushering in a new era for the historic hotel's iconic dining room. Our evolving menu celebrates local seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts.Embrace the Pacific Northwest at The George, savoring the freshest seafood from local waters and curated dry-aged meats. Artisan cheeses and vibrant fruits and vegetables are locally sourced. Signature dishes vary with seasons, from summer scallops to classic Steak & Frites.Honoring the hotel's architecture, The George nods to George B. Post. Renowned Spanish design studio Lázaro Rosa-Violán orchestrates a captivating interior, blending history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, pendant lamp chandeliers, and striking marble floors elevate the ambiance while floor-to-ceiling iron and glass doors complete the vision.
Une photo du restaurant Deep Dive
4.8
Exceptionnel(321)
Prix : cher
• Bar à cocktails • Lake Union / Eastlake
Réservée 22 fois aujourd'hui
Renee Erickson’s Deep Dive: eat and drink inside of an art installation turned cocktail lounge within the iconic Spheres. Expect timeless, thought-provoking, and original cocktails, alongside refined plates, and an exceptional spirits selection. Deep Dive is a modern classic, inspired by marquee hotel bars the world over. Our kitchen will accommodate orders until our last seating each evening.No Minors - strictly 21+. Elevated attire encouraged, but not required. All parties MUST bring a valid, physical I.D. - pictures will NOT be accepted.Please be advised that a reservation does not guarantee specific seating arrangements - no distinction is made between tables or bar seats.As we are an intimate space, we kindly request that inquires for parties larger than 6 people be directed to events@eatseacreatures.comWe look forward to hosting you in Deep Dive! Until we meet, beneath the surface....

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable