Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Houston

Meilleurs restaurants avec un menu dégustation à Astrodome

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

40 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant March
4.9
Exceptionnel(33)
Prix : très cher
• Méditerranéene • Montrose
Réservée 6 fois aujourd'hui
In the heart of Houston’s Montrose neighborhood, MARCH Restaurant is an intimate Mediterranean restaurant from Chef Felipe Riccio. Serving both 6 and 9 course tasting menus, we study the gastronomy, history, and cultures of the region to answer the question:“What is Mediterranean cuisine?”After many years of personal and professional exploration of the Mediterranean – including extended stints at three-Michelin-starred Osteria Francescana and Azurmendi –Felipe has brought this spirit of exploration back to his home in Houston.The word ‘MARCH’ signifies an area of land on the border between two territories; a frontier between realms. The menu is the team’s love letter to the Mediterranean where we will explore the unique, layered evolution of its many connected cuisines, with beverage pairings/selections artfully curated by partner and Master Sommelier, June Rodil, and the acclaimed beverage team.
Une photo du restaurant BCN Taste & Tradition
4.9
Exceptionnel(1805)
Prix : très cher
• Espagnole • Southeast Houston
Réservée 34 fois aujourd'hui
Les informations de carte de crédit sont requises pour les réservations de plus de cinq personnes. Des frais de 50 USD par personne seront facturés si l'annulation n'est pas faite 48 heures avant votre réservation, ou si votre groupe diminue 24 heures avant votre réservation. Aucun frais ne s'appliqueront pour le transfert de la réservation à un autre nom. BCN Taste & Tradition est un clin d'œil à Barcelone et au mélange de la cuisine espagnole traditionnelle et moderne. Le chef Luis Roger vient de Girona en Espagne. Il a été formé sous le chef Ferran Adria, étoilé par le Michelin, à elBulli. Le chef Luis Roger a aussi enseigné à l'école culinaire renommée Aula Gastronomica de l'Emporada. Le restaurant est situé dans une maison victorienne des années 1920 dans le quartier branché de Montrose et du District Museum, au 4210 rue Roseland. BCN Taste & Tradition recrée une expérience espagnole authentique avec un service hors pair. Le menu présente la cuisine avant-gardiste et fantastique qui a mis l'Espagne sur la scène mondiale.
Une photo du restaurant Uchi Houston
4.9
Exceptionnel(4441)
Prix : très cher
• Sushi • Montrose
Réservée 76 fois aujourd'hui
Le chef Tyson Cole, récompensé par la fondation James Beard en 2011, apporte son style signature dans son restaurant Uchi à Houston. Cole conjugue des textures et des saveurs inattendues et repousse les limites de la cuisine japonaise, en s'inspirant des saveurs issues des quatre coins de la Terre et en alliant le traditionnel travail au couteau de maître avec des techniques de pointe. Occupant l'ancien espace emblématique de Felixsur Westheimer, à proximité du croisement de Montrose, l'Uchi apporte son niveau de qualité et de service dans un emplacement urbain, alliant avec succès innovation culinaire et atmosphère accessible. Le menu du chef Tyson présente des spécialités du jour, des dégustations chaudes et froides, du makimono, du yakimono, du tempura, ainsi que des sushi et sashimi.
Une photo du restaurant Auden
4.4
Génial(155)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Montrose
Réservée 1 fois aujourd'hui
Auden is a neighborhood restaurant in the heart of Autry Park in River Oaks. We feature a simple, seasonal menu and serve dinner six days a week and brunch on Sundays! We also have our Happy Hour Daily (from 5:00-6:30 p.m.). Auden delivers an approachable bistro experience with influences of Texas flavors, Gulf Coast Ingredients and a nod to our Indian upbringing.Located in between Montrose and River Oaks, we look forward to dinner with you.
Une photo du restaurant Late August
4.4
Génial(78)
Prix : cher
• Américaine • Midtown
Réservée 10 fois aujourd'hui
The Late August name derives from the joyful time of year when the Sears catalog would arrive at your doorstep, bringing a deep desire and wonderment to all who would receive it and begin feverishly circling the items that would hopefully arrive for Christmas.Our restaurant, set in the previous Historic Downtown Sears building, seeks to bring that same wonder to guests through its atmosphere, service, and cuisine. Echoing the mission of Lucille's Hospitality, which is committed to “Serving the Past, Feeding the Future,” Late August’s menu explores the culinary heritages of Chef Chris Williams and Chef Sergio Hidalgo by bringing the dishes and flavors from both their youths and the experiences to date creating a culturally culinary celebration.
Une photo du restaurant Le Jardinier - Houston
4.8
Exceptionnel(160)
Prix : très cher
• Française • Hauteurs / Washington
Réservée 16 fois aujourd'hui
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.
Une photo du restaurant Turner's Cut
4.8
Exceptionnel(104)
Prix : très cher
• Grillade • Montrose
Réservée 26 fois aujourd'hui
Turner’s Cut is Houston’s newest playground for the elite, mixing the sophistication and luxury of the Gilded Age, the indulgence and free-flowing excess of the Golden Era, spiced with the risqué, exclusive, and clandestine aura of prohibition. Featuring the most exquisite and rare cuts of meat from America and Japan, white-glove service, daily live bandstand music, and antique design elements, Turner’s Cut is the most opulent dining experience in the city of Houston.
Une photo du restaurant Fiori
4.3
Génial(620)
Prix : cher
• Italienne • Montrose
Réservée 6 fois aujourd'hui
Fiori is a charming and cosy Italian restaurant and floral boutique in the heart of Montrose, led by chef Alessio from Rome. The restaurant is located in a cute two-story building, has a nice patio with lights hanging on the outside and a terrace; massive oak trees surround the building creating an unique atmosphere. The beautifully interior, decorated with fresh flowers, plants and paintings, offers a lovely and light ambience. Fiori focuses on using authentic traditional recipes. At lunch offers salads, pasta and Italian sandwiches. At dinner, Fiori transforms to a relaxed lounge atmosphere with a full bar and refined wine selection, where you can have a classic Italian aperitive and then taste a selection of true Italian dishes. Periodically Fiori hosts local artist to delight you with paintings and live entertainments. Moreover, you can surprise your guests with a table floral arrangement or a bouquet for your partner. Fiori is available for private parties/events of many sizes.
Une photo du restaurant MF Sushi
4.9
Exceptionnel(1662)
Prix : très cher
• Sushi • Museum District
Réservée 24 fois aujourd'hui
Si vous souhaitez réserver une table au bar à omakase ou à sushi, veuillez contacter l'établissement directement. Pour les réservations de 5 personnes ou plus, veuillez appeler pour être sûr d'avoir une table.
Une photo du restaurant State of Grace
4.8
Exceptionnel(3348)
Prix : cher
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • River Oaks
Réservée 30 fois aujourd'hui
State of Grace is a coastal, South Texas neighborhood restaurant in the refurbished Lamar-River Oaks Shopping Center. Elegant but casual, its elevated comfort food by executive chef Bobby Matos is executed at the highest level in a welcoming, beautiful space. The jubilant medley of old favorites played with new spice, accent, and freshness lends itself to southern, American, Latin, Gulf Coast, German and Asian influences. Chef-owner Ford Fry’s first venture outside of Atlanta, State of Grace is located in the neighborhood where Ford grew up and nods to his childhood memories fused with Houston’s evolution into a melting pot of cultures and cuisines.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable