The Fiorella you see today is still the intimate space you know & love! Chef Marc Vetri and his team bring decades of talent & experience to this special space, creating a truly memorable dining experience. Pasta is the main event at Fiorella, with rotating antipasti and desserts rounding out the menu.A la carte seating is available both in our indoor dining room and outdoor patio, year round.Indoor seating is predominantly at our chef's counter, with a few high-top tables outlining the space. Table vs. counter reservations are seated on a first-come, first-served basis.Patio seating is shaded from sun in summer and insulated with heaters in winter. Due to the nature of outdoor reservations, Fiorella may have to cancel outdoor service for severe weather.Looking to dine with a larger group or want to try a different taste of Fiorella? Join us upstairs for our Pasta Club chef's selection!From the whole Fiorella Team, thank you for your continual love and support!
Tabachoy is a Tagalog nickname given to a friend or family member; it means chubby or fatty. We know it sounds mean, but Filipinos give each other inappropriately appropriate nicknames all the time. Your baby brother’s got some neck rolls? Tabachoy. Auntie’s six months pregnant? Tabachoy. Or your dad’s got a six pack, but just finished his third piece of bibingka? Tabachoy!We cook the food that got us made fun of in elementary school, when we opened our country crock “Tupperware” - the food that reminds us of home. We don't strive to make a better adobo than your mothers, but we do want to share ours with you.
Casa Mexico, led by the talented Chef Cristina Martinez, is more than just a restaurant; it's a culinary journey through Mexican traditions, filled with authentic flavors and modern touches. Our signature dish, the barbacoa tacos, has been praised by critics and diners alike, earning local recognition for its exquisite taste. Located on 9th St in South Philly, our guests can enjoy a warm and welcoming atmosphere. We offer two dining settings, indoor and outdoor, perfect for an intimate dinner or a family gathering. At Casa Mexico, every dish tells a story of culture and resilience, inviting everyone to experience the heart of Mexico in every bite.🇲🇽 Casa Mexico, por Chef Cristina Martinez, ofrece un viaje por las tradiciones mexicanas. Reconocidos por nuestras recetas únicas, estamos ubicados en 9th St South Philly, con opciones de ambiente interior y exterior. Cada platillo narra una historia de cultura y resiliencia, invitándote a disfrutar el corazón de México en cada bocado.
Join Kampar Tuesday Oct 8 to welcome Chef Rose Previte!Upstairs Kongsi 5-6:30Join us upstairs at the Kongsi for "The Road to Your Favorite Bite", a five course tasting menu inspired by Chef Prevites groundbreaking book, "Maydan". Chef Previte will join us in the Kongsi to answer your questions and sign copies of their cookbook! Tickets are available for $100 and include a copy of Maydan by Chef Previte.Maydan Kampar Collaboration: Exclusive Dining 7PMThe concept of Maydan, the "gathering place" where people come together, reaches far beyond Lebanon! With a meaning that knows no border, the word is ubiquitous throughout the Sanskrit language influenced world, including Malaysia where it is written as Medan. Join us downstairs, as Chef Ange Branca and Chef Rose Previte collaborate to prepare an exclusive family style feast in the wood-fire oven, exemplifying the flavor connections that bring us together! Tickets are available for $150 and include a copy of Maydan by Chef Previte.
L'Amada PHL vous accueille dans un bar à tapas andalou et un restaurant où le chef Jose Garces s'inspire des riches traditions de la gastronomie espagnole, tout en intégrant des techniques de cuisson d'avant-garde dans un cadre magnifique de style rustique et raffiné.
Les spécialités de la maison sont les suivantes :
- poulpe espagnol, crevettes à l'ail, tortilla espagnole, paella au homard, cochon de lait entier rôti (à commander 72 heures à l'avance, sauf le dimanche) et sangrias de saison.
Pour les soirées privées, l'Almada accueille les groupes de toutes tailles. L'endroit, le service et les menus sont parfaits pour souper avec des amis en toute intimité, pour les occasions spéciales, les jours fériés, les réunions d'entreprise et les fêtes de personnel. Vos événements peuvent être réservés 7j/7 dans l'ensemble du restaurant ou dans nos salles privées. Pour les groupes de 12 personnes ou plus, veuillez contacter notre équipe en charge des événements privés au 267-284-7979 ou par e-mail à l'adresse suivante : events@garcesgroup.com.
Présentant une salle à manger rustique avec onze tables située dans le centre-ville de Philadelphie, le Vetri est spécialisé dans une cuisine italienne authentique du Nord, avec des pâtes faites maison. Le Vetri sert à chaque client un menu dégustation composé de plusieurs plats comme seule option de restauration.
Le Buddakan de Stephen Starr est un restaurant spectaculaire proposant les saveurs exotiques d'une cuisine asiatique moderne avec créativité et prestance. Bon Appetit indique « l'espace blanc est saisissant avec une table commune dont émane de la lumière au milieu de la pièce, une chute d'eau et un Bouddha de 3 mètres orné de bougies. L'icône religieuse veille sur vous tandis que vous savourez une cuisine pan-asiatique que dépasse de loin les plats que l'on peut trouver dans ce genre d'endroit. » Newsweek signale « La décoration est également annonciatrice d'une excellente cuisine. Vous entrez dans le Buddakan, l'un des nouveaux restaurants de Philadelphie les plus tendances, passez devant une chute d'eau chatoyante et des rochers japonais et vous vous dites "ginger-miso everything" avant même avoir aperçu le magnifique Bouddha de 3 mètres qui domine la salle à manger. Figurant parmi le America Top 50 Restaurants par Travel & Leisure et dans le Top Restaurant for Fun par Gourmet, le Buddakan est devenu l'un des restaurants dont on parle le plus dans tout le pays.
L'éclairage aux chandelles donne une élégance discrète à ce monument historique niché au sein d'une grange du XVIIIe siècle, le cadre parfait pour vivre une expérience culinaire inoubliable. La carte des vins au Bistro Romano a été reconnue du Wine Spectator Award. Dans ce restaurant élu « Best of Philly », découvrez une cuisine italienne régionale acclamée, une salade césare primée préparée à la table et une romantique cave à vins souterraine pour les couples. Merci d'appeler le restaurant directement pour les réservations pour la cave à vins et pour le « Mystery Theatre ». Le Bistro Romano fête sa 25ème année! Le restaurant a reçu le Wine Spectator Best of Award of Excellence (Two Glasses) et vous propose plus de 750 vins, y compris 20 vins au verre.
Installé à l'AKA Rittenhouse Square, le restaurant américain contemporain a.kitchen vous invite à déguster une cuisine caractérisée par des saveurs audacieuses. Sa carte des vins, l'une des plus impressionnantes du pays, le place dans les 100 premiers restaurants à vins du classement de Wine Enthusiasts en 2015 et en 2016. Elle comporte plusieurs références provenant de la plupart des viticulteurs et producteurs artisanaux traditionnels les plus convoités du monde, ainsi qu'un grand choix de crus issus de vignerons bio de premier plan.
• Réservation de tables avec bouteilles • Center City
Réservée 40 fois aujourd'hui
Global flavors and elevated cuisine define the restaurant's tasting menu experience set on the 59th floor of Four Seasons Hotel Philadelphia. Visit OpenTable to book your reservation.