Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Baltimore / Maryland

Meilleurs restaurants historiques à Maple Lawn

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Skyvibe Restaurant and Lounge
3.1
Bonne(2)
Prix : raisonnable
• Mondial/International • Laurel
Réservée 7 fois aujourd'hui
Skyvibe launched the first rooftop, restaurant, and lounge destination residing on Main Street, Laurel Maryland. We are in the heart of the City of Laurel’s Historic District. Situated in an attractive 84-year-old renovated building, Skyvibe’s owner preserved many of the original aesthetics within the renovated structure. Skyvibe’s formation was inspired by its owner’s deep love of the City of Laurel, people, food, and community revitalization. At Skyvibe, we welcome the opportunity to offer our guests a professional and sophisticated dining experience. All accented by a sleek and modern atmosphere.
Une photo du restaurant Salt & Vine
4.7
Exceptionnel(1234)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Olney
Réservée 55 fois aujourd'hui
Welcome to Salt & Vine Trattoria and Wine Bar at the historic Olney House in Olney, Maryland. Executive Chef and Owner, Thomas Zippelli brings exciting Italian dishes and unique brick oven recipes to Montgomery County. Chef Zippelli's farm to table style of cuisine keeps his menu local, fresh and seasonally inspired. We look forward to providing a unique and tasty dining experience for everyone who visits. Chef Zippelli's menu changes frequently and he is passionately sharing his message, EAT LOCAL! Enjoy outdoor dining on one of our patios or dine in our totally renovated and expanded restaurant.
Une photo du restaurant Manor Hill Tavern
4.6
Exceptionnel(1002)
Prix : raisonnable
• Américaine • Ellicott City
Réservée 27 fois aujourd'hui
Manor Hill Tavern occupies the historic Taylor’s Row in Old Ellicott City. Our bar and dining areas feature original architectural elements such as exposed stone walls, barn doors, and vaulted ceilings. Local artwork hangs throughout the Tavern’s many rooms and a mural adorns a main wall, a nod to the eclectic and vibrant artistic community of Old Ellicott City. The result is a unique and memorable atmosphere unlike any other.Our Head Chef strives to use seasonal and locally-sourced ingredients whenever possible, including herbs and vegetables from our farm. Our distinctive menu is highlighted by a custom-built brick oven for neopolitan-style pizzas and more. We serve lunch and dinner 7 days a week, as well as brunch on Saturdays and Sundays.We proudly serve beers from Manor Hill Brewing, Howard County’s first farm brewery. Manor Hill beers are hand-made on our farm using original and unique recipes. The result is aromatic, hop forward farmhouse style beers.
Une photo du restaurant The Manor at Silo Falls
4.1
Excellent(866)
Prix : raisonnable
• Américaine • Olney
Réservée 11 fois aujourd'hui
Silo Falls is a Historic Mansion located on 40 acres of rural land in Montgomery County, MD. The Mansion includes a full service kitchen & bar. Within the Mansion there is a Grand Ballroom for Weddings & large events as well as a number of private rooms for dining or smaller events. The breathtaking property features a large lake, farm silo & many areas for beautiful photography.
Une photo du restaurant Tersiguel's French Country Restaurant
4.6
Exceptionnel(2300)
Prix : très cher
• Française • Ellicott City
Réservée 8 fois aujourd'hui
La famille Tersiguel propose sa version unique de la cuisine française depuis plus de 40 ans. Le menu du Tersiguel's combine une authentique cuisine de style français et des plats rustiques évoquant la Bretagne, le berceau d'origine des Tersiguel. Le Tersiguel's prépare une cuisine reflétant les saisons en utilisant les laitues, les herbes, les légumes, les fruits et les fleurs comestibles cultivés dans son jardin. Lorsque le jardin ne produit pas, le chef Michel Tersiguel se rend personnellement au marché de Jessup, dans le Maryland, pour sélectionner tous les fruits et légumes. Vous pourrez déguster une cuisine de la ferme à la table typique de la campagne française. Le chef Tersiguel la décrit comme « une cuisine à l'âme française ». La famille Tersiguel exploite l'un des meilleurs restaurants de la région depuis plus de 40 ans et continue cette tradition en étant évalué chaque année « Meilleur restaurant français » dans le Zagat et le Baltimore Magazine.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable