Night Shift Natick joins Level99, a challenge-based entertainment concept, located on the second floor of the Natick Mall, to bring the Best of Boston Detroit-style pizza, amazing craft beer and curated list of cocktails, wines, seltzers and spirits. The full-service taproom is open all-day. The 140 seat Beer Hall sits in the heart of the gameplay arena perfect for group dining. Counter order and pickup window make it easy to grab food and drinks while playing the rooms and arena duels. Offering a physical open-world game environment, groups of 2-6 guests choose from over 40 rooms, each containing a physical or mental team challenge. Coupled with craft drinks & food, Level99 is an award-winning entertainment experience designed for young adults. Level99 welcomes groups from 15-500. Whether a birthday party or epic work meeting, there are options for any event. Level99 offers a variety of private spaces, a full menu, A/V and presentation capabilities, and an energetic atmosphere.
Le plat de prédilection chez Legal Sea Foods – le poisson ultra frais.
Personne ne veut périr en mer, mais si vous êtes juste un peu aventurier vous apprécierez une longue visite à ce restaurant de Natick/Framingham. Échouez-vous dans la salle à manger pour manger des fruits de mer ou faites des vagues dans le lounge.
Legal Sea Foods prouve depuis longtemps qu'une expérience culinaire constante de haute qualité n'est jamais démodée. Avec plus de 40 variétés de poissons frais et de crustacés disponibles toute l'année, ainsi qu'une carte des vins primée, ce n'est pas surprenant qu'une légion de fans soit tombée en amour avec l'endroit.
En 2013, le restaurant se mérite les titres de « # 1 Best Seafood Restaurant » selon USA Today et « Most Popular Boston Restaurant 2012-2013 » par Zagat. Il est également nommé « Best Seafood Restaurant 2010 » par Improper Bostonian, « Best Chowder 2010 » selon Boston Magazine, et a l'honneur de servir le légendaire New England Clam Chowder à chacune des inaugurations présidentielles depuis 1981.
**Holiday Hours: **Thanksgiving Eve -Open Regular Hours Thanksgiving - Open Regular Hours Friday, Nov 29 - Opening Early 11 a.m.Christmas Eve - Open Regular Hours Christmas Day - Closed New Year's Eve - Open 4 for dinner, reopening at 8:30 for New Year's Eve Public event (tickets Req'd) New Year's Day - Opening Early at noonLocated in Natick, near Framingham, we are a locally owned and operated independent restaurant featuring a chef-driven menu including spins on classic sports bar favorites including wings, house-made pizza, salads, sandwiches, pasta, entrees and the best burgers in MetroWest. A mecca for New England sports enthusiasts as well as aficionados of good food and drink, located west of Boston with easy access off Mass Pike, Route 9 and Speen Street, across from the Natick Mall! Full Bar with specialty cocktails and 20 beers on tap including local craft beers and national brands and full spirits menu. 24 Large TVs to catch all your favorite sports action.
Welcome to 7 South Bottle & Kitchen! Our goal is to create “Community” in an elevated beer hall atmosphere previously not seen in the beautiful downtown Natick area.We aspire to bring you well-crafted cocktails, an inspirational modern day American menu, and of course the finest local and national craft beers. We are excited to explore seasonal menus and healthy choices with a focus on providing interesting and delicious food for our patrons. Our greatest asset is You our customer, and our greatest interest is to create an exciting and welcoming community for all to enjoy.
Bold flavors elevate beloved bistro classics in chic and inviting Bazille. Meet up with friends at the bar for internationally sourced wines and handcrafted cocktails. Stay for appetizers, salads, brick-oven pizzas and our tempting housemade desserts.We are located on the second level of Nordstrom next to Top Shop and Home goods. Come try our new menu offerings like the Lobster Macaroni and Cheese or Bazille Burger.We are open for dine-in and to-go orders with Curbside Pickup. Call (508) 318-2610 to place your order.Join us for Brunch on weekends
Bullfinchs a été une expérience gastronomique reconnue à Sudbury pendant de nombreuses années. Bullfinchs vous propose un menu créatif composé des meilleurs ingrédients provenant de fournisseurs de confiance. Vous pourrez profiter des cocktails artisanaux, tout en vous détendant sur leur terrasse d'été. L'endroit est ouvert pour le souper tous les soirs. Le dimanche, Bullfinchs dispose d'un brunch jazz live (voté Top Five Brunches in New England), et les enfants mangent toujours GRATUITEMENT, le dimanche soir! Bullfinchs détient également un menu végétarien et sans gluten.
Vous désirez planifier une occasion spéciale? Les propriétaires Peggy et Scott Richardson vous personnaliseront un menu juste pour vous!
Chaque mardi soir, l'endroit vous propose une démonstration d'école de cuisine où vous aurez l'opportunité de goûter, discuter, observer et cuisiner. Les cours de cuisine sont les mardis à 18h30. À chaque cours, vos plats sont jumelés avec les vins appropriés. L'amitié est développée grâce à la bonne nourriture, le vin et les conversations. Les menus pour les cours sont sur leur site Web.
Discover a new standard of casual sophistication at Dryft Wellesley, where we reimagine beloved Italian classics with a modern twist and feature the freshest seafood selections. Located in the heart of Linden Square, our restaurant seamlessly blends the warmth of traditional Italian hospitality with a contemporary ambiance, promising a dining experience that is both relaxed and refined.
The Cottage, an upscale-meets-casual eatery in Linden Square Wellesley known for dependable, fresh, SoCal inspired menu options.We partnered with Taniya Nayak, a featured interior designer on popular Food Network programs such as ‘Restaurant Impossible’ to transform the once light-flooded, beach-like, SoCal atmosphere to a warm, lively, and New England-comfort interior. Enjoy an emphasis on natural woods, live greenery, and pops of welcomed fresh color in the new interior and brand.The Cottage will remain the same tried-and-true neighborhood eatery with a re-defined focus on local, fresh, and honest product, for the whole family, every day. The Cottage Wellesley’s new menu is created by Culinary Director, Peter Hansen, who brings his vast experience from all over the world to Wellesley, MA. In his career, Hansen has appeared on six episodes of Iron Chef and has worked alongside incredible culinary talent such as Michael White and Bobby Flay.
Avec des recettes simples et des ingrédients frais, les chefs passionnés du Papa Razzi concoctent de A à Z le meilleur de la cuisine italienne. S'inspirant de la trattoria moderne, chaque restaurant bénéficie d'un emplacement idéal pour vous permettre de profiter facilement d'un repas réconfortant préparé dans un four à bois. Depuis les pizzas à croûte fine jusqu'aux pâtes les plus populaires, chaque plat est servi sur commande dans une atmosphère chaleureuse et détendue. L'établissement se réjouit de votre prochaine visite !