Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego

Meilleurs restaurants saisonniers à Coronado

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

104 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Lionfish Restaurant at Pendry San Diego
4.6
Exceptionnel(1722)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Centre ville / Gaslamp
Réservée 24 fois aujourd'hui
Lionfish, located in the Pendry San Diego, is a modern, cutting edge sushi and seafood restaurant located on 5th Avenue that features fresh-catch cuisine and seasonal ingredients, all prepared with innovative twists by homegrown San Diego chef JoJo Ruiz.
Une photo du restaurant Provisional Restaurant at Pendry San Diego
4.7
Exceptionnel(946)
Prix : cher
• Américaine • Centre ville / Gaslamp
Réservée 39 fois aujourd'hui
Provisional Kitchen, Café & Mercantile, open for daily for brunch and select evenings for dinner. Provisional is a sprawling, sunlit communal dining space featuring a Vittoria Coffee espresso bar, bistro tables, and a retail space set within a greenhouse, where guests can shop a curated collection of homeware, ceramics, apothecary items, pantry staples, and jewelry.Provisional serves some of the best cuisine in the city, featuring favorites such as housemade pasta, woodfire-oven baked pizza and Italian-inspired entrées; our lively brunch features bottomless mimosas and seasonal creations.
Une photo du restaurant Huntress
4.6
Exceptionnel(783)
Prix : très cher
• Grillade • Centre ville / Gaslamp
Réservée 34 fois aujourd'hui
Huntress is the most adventurous and energetic modern steakhouse in downtown San Diego, offering the finest cuts of meat, one of the largest collections of Japanese whisky brands in California, and a contemporary, lively atmosphere where music elevates every dish.
Une photo du restaurant Morton's The Steakhouse - San Diego
4.8
Exceptionnel(3002)
Prix : très cher
• Grillade • Centre ville / Gaslamp
Réservée 43 fois aujourd'hui
Morton's The Steakhouse est le premier groupe steakhouse au pays à servir à la fois des plats classiques et copieux de bœuf américain vieilli de première qualité, ainsi que du poisson, du homard et du poulet. Le menu, qui est le même dans chacun de leurs restaurants, vous propose une variété de coupes de viande de qualité supérieure, y compris un châteaubriand de 24 onces, la spécialité de la maison, un contre-filet de 16 onces et un filet mignon de 12 onces.
Une photo du restaurant Fleming's Steakhouse - San Diego
4.8
Exceptionnel(2092)
Prix : cher
• Steak • Centre ville / Gaslamp
Réservée 31 fois aujourd'hui
Le Fleming’s Prime Steakhouse & Wine Bar conjugue sa passion du service et des ingrédients de saison à une viande de bœuf USDA de première qualité. Chaque plat, méticuleusement préparé de A à Z, est servi par un personnel attentif. Le Fleming's 100® présente une carte primée de 100 vins servis au verre, ce qui vous permet d'y trouver votre compte, peu importe votre état d'esprit. Certains des vignobles les plus cotés au monde sont offerts dans la carte des vins. Le Fleming's met également à votre disposition des salles à manger privées, ainsi qu'un service de coordination qui se fera un plaisir d'organiser votre événement, peu importe la taille du groupe ou le budget. Chez Fleming's, chaque visite présente des possibilités infinies.
Une photo du restaurant Marina Kitchen - San Diego Marriott Marquis & Marina
4.5
Génial(414)
Prix : cher
• Nourriture Réconfortante • Centre ville / Gaslamp
Réservée 20 fois aujourd'hui
Le Marina Kitchen est un restaurant dynamique chic et confortable de San Diego, où vous pourrez vous détendre, rencontrer des gens et profiter des sons ainsi que des images de son atmosphère rythmique et dynamique. Admirez la vue panoramique sur la côte de San Diego depuis la baie du restaurant.
Une photo du restaurant insideOUT
4.7
Exceptionnel(2245)
Prix : cher
• Californienne • Hillcrest
Réservée 78 fois aujourd'hui
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.We are excited to announce our highly anticipated Holiday Oasis Experience beginning Thursday, November 7th! Visit our website for additional information under "Happenings."Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Une photo du restaurant Animae
4.8
Exceptionnel(3176)
Prix : très cher
• Asiatique Contemporaine • Centre ville / Gaslamp
Réservée 63 fois aujourd'hui
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
Une photo du restaurant Seneca
4.7
Exceptionnel(4108)
Prix : cher
• Italienne • Centre ville / Gaslamp
Réservée 118 fois aujourd'hui
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Une photo du restaurant Callie Restaurant
4.8
Exceptionnel(172)
Prix : très cher
• Méditerranéene • Centre ville / Gaslamp
Réservée 48 fois aujourd'hui
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable