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Meilleurs restaurants saisonniers à Gastown

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85 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Is That French
4.7
Exceptionnel(307)
Prix : cher
• Bar à Vin • Gastown
Réservée 6 fois aujourd'hui
Located in the iconic Blood Alley in Gastown Is That French is offering minimal intervention BC wine, oyster & local seafood celebrating the terroir of the Pacific Northwest. Come explore our terroir!
Une photo du restaurant The Greek - Gastown
4.4
Génial(246)
Prix : raisonnable
• Grecque • Gastown
Réservée 11 fois aujourd'hui
Opening their first location in the spring of 1984, Helen Babalos & Thomas Makris brought us Anatoli Souvlaki. They had a dream of combining the food of Greece with great service to add some Mediterranean style to the North Vancouver restaurant selection. They opened in the sleepy neighbourhood of lower Lonsdale and lived above the restaurant to ensure the quality and service. They were able to create a North Vancouver staple, a successful thriving restaurant based on faithful patrons and a reputation that has been passed through generations.In 2011, the family-run restaurant was taken over by their sons Alexi and Iani. In 2015, the brothers, alongside their cousin Daniel Bergman, expanded on their parent’s dream by opening The Greek in Yaletown, with a focus on mezze-style dining. Now open in Gastown. The Greek is a reinterpretation of the North Shore's iconic Anatoli Souvlaki.
Une photo du restaurant MeeT in Gastown
4.7
Exceptionnel(23)
Prix : raisonnable
• Végétarien • Gastown
Réservée 6 fois aujourd'hui
Located in the historic neighbourhood of Gastown, MeeT in Gastown is serving up all of the MeeT classics. The perfect place to sip on crafty cocktails and enjoy comfort food! Come sit on our hide-away courtyard patio, or inside the main room under the glass atrium!
Une photo du restaurant Joe Fortes Seafood & Chop House
4.7
Exceptionnel(8919)
Prix : cher
• Fruits de mer • West End
Réservée 87 fois aujourd'hui
Le Joe Fortes est spécialisé dans la cuisine américaine classique depuis 1985. La salle à manger inspirée du tournant du siècle affiche un plafond haut de 9 mètres et compte 6 espaces de restauration uniques, dont un tout nouveau toit-terrasse verdoyant. Le chef cuisinier Wayne Sych prépare chaque plat en mettant l'accent sur les saveurs naturelles et utilise les meilleurs ingrédients provenant des agriculteurs, pêcheurs et autres artisans alimentaires du nord-ouest du Pacifique. Servant plus de 50 sortes de poissons frais, des huîtres de première qualité et d'épaisses côtelettes tous les jours, le restaurant Joe's est devenu une adresse favorite des locaux, des célébrités et des touristes grâce à ses plats signature. Réputé pour être le meilleur bar à huîtres de Vancouver, le Joe's dispose de certains des meilleurs écaillers de l'Amérique du Nord. Sa carte des vins médaillée compte plus de 400 crus provenant de Colombie-Britannique, de la Californie, du nord-ouest du Pacifique et des
Une photo du restaurant Miku Restaurant
4.8
Exceptionnel(6624)
Prix : cher
• Japonaise • Coal Harbour
Réservée 131 fois aujourd'hui
We specialize in Aburi, or flamed-seared sushi, which was developed nearly a century ago in Japan. The act of applying fire directly and lightly sear is known to enhance the natural flavors of the fish. Miku owner, Seigo Nakamura, innovated the Aburi concept by creating speciality sauces, using non-traditional Japanese ingredients, to complement the unique taste properties of each fish. Miku Restaurant is within walking distance from the Pan Pacific Hotel, Canada Place, Trade & Exhibition Centre, IMAX Theatre, Cruise Ship Terminals and Sea Bus. If shopping downtown, join us for lunch and re-energize. It's entrance is at the corner of Howe Street and Canada Place Way, overlooking the east cruiseship terminal at Canada Place. **We only will hold reservations up to an additional 15 minutes after your reservation time, at which time your table will be released.
Une photo du restaurant Acquafarina
4.6
Exceptionnel(188)
Prix : cher
• Italienne • Downtown
Réservée 21 fois aujourd'hui
Acquafarina is a Michelin Guide recommended fine-dining restaurant in downtown Vancouver. This is Italian dining at its finest, served with old-world elegance and modern flair. Take a seat at the copper bar and enjoy inventive cocktails or settle into our captivating dining room with its soaring Salinger’s and 5,000 bottle wine cellar. Private bookings for large groups are available by request and can be hosted in our intimate upstairs dining room with a private bar or on our all-season covered heated patio with a retractable roof, making it ideal for winter gatherings and perfect for summer soirées.
Une photo du restaurant Hawksworth Restaurant
4.5
Génial(2900)
Prix : très cher
• Canadienne • Yaletown
Réservée 44 fois aujourd'hui
Une photo du restaurant The Victor – Parq Vancouver
4.4
Génial(3178)
Prix : cher
• Grillade • Stadium District
Réservée 47 fois aujourd'hui
The Victor features a contemporary and seasonally inspired menu. The menu highlights a wide array of Pacific Northwest seafood, a sushi and raw bar, and a wide selection of speciality tiered steaks. Locatedon Parq’s Rooftop, The Victor boasts a vibrant energy that echoes and amplifies the vitality of the city of Vancouver; overlooking False Creek and a 30,000-square foot rooftop urban park. The Victor is a fine-dining destination that evolves into a nightlife destination for locals, hotels guests, and casinoplayers; providing premium libations, cutting edge cocktails, best in class wine cellar, and an extensive selection of champagnes and sparkling wines.
Une photo du restaurant Botanist
4.8
Exceptionnel(2787)
Prix : cher
• De la ferme à la table • Coal Harbour
Réservée 30 fois aujourd'hui
Une photo du restaurant Fanny Bay Oyster Bar & Shellfish Market
4.3
Génial(825)
Prix : cher
• Fruits de mer • Stadium District
Réservée 23 fois aujourd'hui
Vancouver's only tide to table oyster bar, seafood restaurant, and shellfish market! We provide the freshest shellfish experience from our Vancouver Island farms in a casual dining setting. Our menu is full of sustainable, local, and seasonal seafood that highlights the best of British Columbia. Our shuckers are always putting out beautiful custom seafood platters, while Chef Tommy Shorthouse's menu reflects the comforting classics you know and love in a modern way.

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