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Meilleurs restaurants saisonniers à Armonk

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39 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Lenny's North Seafood and Steak House
4.5
Génial(601)
Prix : cher
• Grillade • Armonk
Réservée 4 fois aujourd'hui
Where over 25 years of fine dining expertise come to life. We pride ourselves on delivering an outstanding culinary experience with premium dry-aged steaks, fresh line-caught seafood, and handcrafted pastas, all prepared to the highest standards. Our inviting atmosphere and attentive service ensure every guest enjoys a special dining moment.
Une photo du restaurant Meraki Taverna
4.7
Exceptionnel(274)
Prix : raisonnable
• Grecque • Armonk
Réservée 19 fois aujourd'hui
Come and join our family for dinner! Chef Mike Sarris created Meraki Taverna as a family-owned and operated business to showcase his classic Greek menu, along with his amazing weekly specials, in a casually elegant environment perfect for date night, getting together with friends or family gatherings. From our traditional gyros and souvlakis to expertly crafted seafood plates to authentic Greek and Mediterranean specialties, Meraki Taverna will be a dining experience you will never forget. Opa!
Une photo du restaurant Basso56
4.6
Exceptionnel(1549)
Prix : cher
• Italienne • Chappaqua
Réservée 26 fois aujourd'hui
Basso by PXK offers a contemporary Italian dining experience with a deep respect for tradition. Located in the heart of Chappaqua at 11 King Street, the restaurant is now under the culinary direction of Chef Peter X. Kelly.Inspired by his extensive travels throughout Italy, from the Michelin-starred kitchens of Milan to the rustic trattorias of Tuscany, Chef Kelly brings a modern perspective to classic Italian dishes. He emphasizes the use of fresh, seasonal ingredients sourced from local farms and artisan producers within the Hudson Valley. Savor a menu that celebrates the comforting familiarity of Italian cuisine while embracing innovative techniques and presentations.Pots, Pans & Pasta Sunday BrunchSundays, 11:30 AM to 2:30 PMEnjoy a continuous feast of delicious dishes presented table side, including a bountiful selection of fresh pastas, seasonal fruits and salads, frittatas, a variety of meats and fishes, and flavorful grains and risottos.
Une photo du restaurant Zero Otto Nove - Armonk
4.8
Exceptionnel(1304)
Prix : raisonnable
• Italienne • Armonk
Réservée 17 fois aujourd'hui
Salerno, la ville natale de Roberto Paciullo, est transportée à Armonk. Le Zero Otto Nove est son troisième restaurant tendance, après ses célèbres établissements de Arthur Avenue et New York. Tant pour l'ambiance que pour la table, un arrêt au Zero Otto Nove, c'est un court voyage en Italie. Le four à bois en briques trône au centre, et on y cuit des pizzas classiques, telles que la Margherita, ou des recettes originales de Roberto, comme la Riccardo, avec purée de courge butternut, mozzarella fumée, pancetta épicée et basilic. Toutes les pâtes sont faites maison et tous les ingrédients proviennent directement de l'avenue Arthur du quartier de la Petite Italie de New York.
Une photo du restaurant Risotto
4.8
Exceptionnel(318)
Prix : cher
• Italienne • Thornwood
Réservée 3 fois aujourd'hui
Benvenuto a Risotto! Our Risotto dishes are made with Arborio Rice, we combine traditional and new recipes varying seasonal, along with weekly specials. Personally hand selected wines and craft cocktails compliment our menu.Enjoy dinner or Brunch in a sophisticated yet casual space. With an outdoor patio and intimate bar.
Une photo du restaurant Ibiza Kitchen - Chappaqua
4.2
Génial(88)
Prix : raisonnable
• Américaine • Chappaqua
Réservée 7 fois aujourd'hui
For two decades now Ignacio Blanco has been a trailblazer in America for modern Spanish cuisine, first in TriBeCa at Meigas and other restaurants he’s opened in Connecticut. The current Ibiza Kitchen, opened in 2018, is one of his finest efforts, and there simply is no more affable host than he, ever passionate about introducing you to, or adding to your knowledge of, a style of food that is, as he says, a way of life in Spain.
Une photo du restaurant Bistro 146
4.5
Génial(418)
Prix : cher
• Fruits de mer • Pleasantville
Réservée 1 fois aujourd'hui
An American French Seafood restaurant in Pleasantville.Bistro 146 is proud to present a well crafted menu concentrated on mostly hi quality fish and premium shellfish using organic fresh ingredients to create the most delicious dishes to please your palate while indulging in the best seafood from the ocean to table!
Une photo du restaurant The Cottage - Greenwich
4.8
Exceptionnel(384)
Prix : cher
• Américain Contemporaine • Greenwich
Réservée 33 fois aujourd'hui
The Cottage expanded to its second location on Greenwich Avenue in the heart of Greenwich, Connecticut in 2022, featuring Lewis’ award-winning dishes that are hand crafted with exceptional ingredients procured from local purveyors and farmers responsible for growing, raising, harvesting and producing within the region.
Une photo du restaurant L'Escale
4.8
Exceptionnel(2753)
Prix : très cher
• Provençale • Greenwich
Réservée 43 fois aujourd'hui
L'escale est un restaurant clairement inspiré par la magnifique Provence et installé sur le front de mer de Greenwich, dans le Connecticut. Il propose un menu provençal créatif dans une atmosphère qui capte la chaleur du soleil, la brise de mer et les senteurs évocatrices du sud de la France.
Une photo du restaurant The Inn at Pound Ridge by Jean-Georges
4.5
Génial(4511)
Prix : raisonnable
• Américaine • Pound Ridge
Réservée 21 fois aujourd'hui
Visitez le site web pour en savoir plus sur The Inn at Pound Ridge par Jean-Georges au http://www.theinnatpoundridge.com/. Le chef Jean-Georges présente son tout dernier projet, un restaurant élégant et décontracté installé dans la ville pittoresque de Pound Ridge, New York. Jean-Georges cultive sa passion pour la cuisine de saison conçue selon le principe « de la ferme à la table », avec des ingrédients de la vallée de l'Hudson et de la Nouvelle-Angleterre. Construit en 1833, le bâtiment qui était d'abord une résidence a été converti plus tard en auberge. Il a été soigneusement rénové afin de préserver autant de matériaux d'origine que possible, y compris ses quatre cheminées encore fonctionnelles. Thomas Juul-Hansen a conçu l'intérieur du restaurant avec une sensibilité moderne et rustique, en y incorporant du zinc et du marbre, des éléments de pierre et du bois récupéré. L'éclairage du restaurant, astucieusement conçu par Hervé Descottes, emploie des ombrages sur papier et des lustres Edison pour y créer une chaleur conviviale.
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