Since its inception in 1986, IL FORNELLO Restaurants has always been at the forefront of offering classic Italian fare with a modern flair. We were the first to introduce wood-fired oven pizzas to Toronto and one of the first mainstream restaurants to introduce an extensive plant-based menu. Known for its pizzas and pastas, each of our locations has special menu features tailored to its community and diners. Our menus also accommodate a wide-range of diets, from dairy-free to gluten-free – there’s something for everyone!
Situé à Clarkson Village, le restaurant Casalinga Ristorante propose une cuisine s'inspirant de Florence, les plats les plus authentiques de la Toscane et son célèbre four à pizza au feu de bois. Le propriétaire, Mario Marzooghi, et le chef vous accueillent pour le dîner et le souper. Le personnel du Casalinga est à votre service pour répondre à toutes vos demandes. Vous pourrez choisir parmi les nombreux plats de pâtes et les pizzas signature du Casalinga élaborés uniquement avec les ingrédients les plus frais et les plus raffinés. Vous pourrez accompagner votre repas avec l'un des vins italiens de sa carte et le terminer avec un tiramisu et/ou un gelato faits maison ainsi qu'avec un cappuccino ou un espresso. Toute l'équipe vous attend avec impatience.
Cellar Door Restaurant offers one the best wood fired pizza in Etobicoke. We workwith simple quality ingredients to put together some of the best dishes. Make sure to try some of our signature neopolitan pizzas such as the fig za, rabbit za, spicy house sausage za, the meat lover za. Make sure to try out our freshly hand made pastas such as the pesto chicken or the lobster ravioli. Our brown butter lobster risotta is a game changer.
Vivo at 1832 Bloor St W represents the pinnacle of our commitment to Italian cuisine. Here, we elevate the Vivo experience by collaborating with world-class chefs who share a deep passion for food, cooking, and authentic Italian traditions. At our flagship location, we go beyond the classic Vivo Pizza + Pasta offerings, curating an exclusive menu that blends time-honoured recipes with innovative techniques for a truly unparalleled dining experience. Using only the highest quality ingredients, we craft elevated Italian dishes that honour the flavours of the motherland while redefining excellence. Vivo is where our vision for Italian cuisine reaches new heights, capturing the hearts of guests through sophistication, tradition, and a taste like no other.
Si le goût est subjectif, la qualité est un fait ! Le Queen Margherita Pizza s'est imposé comme le chef de file de la pizza napolitaine à Toronto. Son succès est le résultat direct du respect et de l'attention portés à la préparation des aliments et ingrédients, mais aussi d'un service haut de gamme. L'établissement s'efforce de créer une expérience culinaire unique dans chacun de ses sites, tout en préservant la tradition de la pizza napolitaine. Le Queen Margherita Pizza propose une sélection d'entrées, de desserts et de pizzas, concoctés selon la tradition classique italienne et composés uniquement d'ingrédients de la plus haute qualité.
Goodfellas is a fully licensed restaurant concept that specializes in the preparation of authentic Neapolitan-style wood oven pizza, salad, and Italian inspired dishes. Our traditional home made recipes are created with a rustic Italian "backyard" flavour only found south of Rome. More than just a pizza, Goodfellas it's an exceptional food experience to be shared with family or friends. Whether it’s a quick lunch or an evening out, Goodfellas will romance you with our exclusive Italian wines and dishes that made southern Italy infamous!