Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Phoenix / Arizona

Meilleurs restaurants avec un four à bois à Tempe

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

7 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Beckett's Table
4.9
Exceptionnel(3593)
Prix : cher
• Américaine • Phoenix central
Réservée 30 fois aujourd'hui
Le chef Justin Beckett rassemble ce qui compte le plus pour lui, à savoir la famille, les amis, ainsi qu’une cuisine de qualité, basée sur l’honnêteté et le goût. Avec l’aide solide de ses amis et partenaires de longue date Scott et Katie Stephens, ainsi que de sa femme Michelle, Beckett a réussi à créer un superbe lieu de sortie pour son voisinage et pour les habitants d’Arcadia et de Biltmore, des personnes qui souhaitent se restaurer dans un cadre confortable et sophistiqué à la fois. Ils obtiennent satisfaction grâce à ce restaurant. Le rapport à la terre est évident lorsque l’on parcourt la carte, qui met l’accent sur une cuisine américaine de saison, comprenant entre autres des plats comme le blé à la crème et ses saucisses épicées dans un jus de moutarde, l’Osso Bucco de porc, le confit aux épinards et à la pancetta, les petites côtelettes et leur purée de pommes de terre, ainsi que le sauté de légumes au vin rouge. Venez donc vous inviter au sein du bar, du patio, ou prendre place autour d’une des nombreuses tables communautaires, où il vous sera encore plus facile de suivre la philosophie du Beckett’s Table, à savoir l’art d’être ensemble !
Une photo du restaurant Flint by Baltaire
4.7
Exceptionnel(1259)
Prix : cher
• Américaine • Biltmore
Réservée 34 fois aujourd'hui
Open daily for dinner at The Esplanade in Phoenix, FLINT by Baltaire serves wood fired contemporary American fare accented with coastal Mediterranean and bold Middle Eastern flavors.Enjoy seasonal menus brimming with vibrant, smoky flavors and farm-fresh ingredients, including shareable dips and spreads paired with freshly woodfired pizzas and pita bread, juicy Mediterranean chicken, and irresistible desserts such as Basque-style cheesecake. Housed inside an elegant, modern two-story space overlooking the Biltmore area, FLINT by Baltaire offers a main dining room, bar and lounge, al fresco dining patio, and private dining room options. Head to the rooftop bar Upstairs at FLINT to catch sunsets or an after-dinner cocktail al fresco.
Une photo du restaurant Pa'La
4.5
Génial(0)
Prix : cher
• Japonaise • Ouest de Phoenix
Réservée 7 fois aujourd'hui
We invite our community to participate in a time-honored tradition. Experience food as a daily pursuit, a connection to ingredients as they were meant to be.Pa’La is food with a sense of history, cooking in a way that is inherently approachable and human.The kitchen at Pa’La centers around a hand-built wood-burning oven and a Japanese Robata grill. In our cooking we use fire, smoke, coals, and embers to create dishes that reflect the seafood, grains, and vegetable-driven coastal cultures of the Mediterranean, Japan and South America. We are committed to strong relationships with a few select organic farmers and artisans practicing responsible agriculture and production.Because we source ingredients at their peak, our menu is continually changing. Each day we cook dishes determined by the best materials available.
Une photo du restaurant Nello's Pizzeria + Italian Kitchen - Ahwatukee
4.8
Exceptionnel(131)
Prix : raisonnable
• Italienne • Ahwatukee
Réservée 11 fois aujourd'hui
HOW IT STARTEDFour brothers and 30 years ago- a small Italian restaurant was born in Tempe, serving beef subs, Grandpa Cesare's sausage recipe, Grandma Cleone's spaghetti sauce, cheesecake, and our original deep dish pizza. Our little Nello's grew into an award winning "Best of Phoenix" restaurant year after year, after year... after year. Family recipes, family genius and family drama all keep Nello's going 30 years later to new generations of pasta and pizza connoisseurs.A FEW THINGS THAT MAKE NELLO’S AHWATUKEE UNIQUE:We are the only Nello’s location to use a wood fire oven, which was imported from Italy.Our pasta is made in-house daily.We stretch our own mozzarella.Some of our meats are smoked and cured in-house.All desserts are made from scratch in-house. We support local Arizona farms by purchasing their seasonal produce whenever possible.
Une photo du restaurant Pa'La Downtown
4.6
Exceptionnel(152)
Prix : cher
• Internationale • Downtown Phoenix
Réservée 37 fois aujourd'hui
Pa’La means “for-the…” and it is forged in a passion to deliver food and wine that is inherently approachable and human to our community of people. Drawing from coastal cultures of the Mediterranean and South America, ingredients are sourced locally with wild caught seafood, organic grains, and vegetables. We created a wine program that complements the seasonality of our menu.Focusing on organic, sustainably farmed, and high-quality products; curating a list of 300 labels, most accessible to all, and representing 15 countries, from the coastal Mediterranean, Europe, to the American continent. Our draft beers are exclusively selected from local hand crafted breweries. It is Pa’ La’s commitment to bring a unique and unforgettable experience to the people of Phoenix and beyond.
Une photo du restaurant The Genuine
4.7
Exceptionnel(501)
Prix : raisonnable
• Américaine • North Central Phoenix
Réservée 14 fois aujourd'hui
Our mission is to consistently create a food forward, aesthetic, and genuine experience to bring people around the table for all of life's moments.
Une photo du restaurant Tash
4.4
Génial(35)
Prix : raisonnable
• Méditerranéene • Central Scottsdale
Réservée 11 fois aujourd'hui
Tash restaurant is a Mediterranean dining experience for those who think food should be as inspired, innovative, and courageous as they are. The Tash menu merges the freshness of local ingredients with the boldness of global inspiration to create truly transcendent dishes.About the NameFrom the O’odham language spoken by members of the Salt River Pima Maricopa Indian Community. Tash, pronounced [TH-O-SH], translates to sun, day or time. About the MenuThe Tash menu is rooted in eclectic, Mediterranean-inspired dishes, but the restaurant’s cuisine blends multicultural influences to create a regional passport of vibrant flavors that engage the senses. To inspire great conversation, courses are all designed to be shared.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable