BarSurMer is a seafood focused lounge with influences mainly from the Basque region, best known for Tapas, Vermouths, Gin Tônicas, Sherries, & Porron wine service.This small intimate gem located in the Greenwood neighborhood features small plates from a wood-fired oven, and house-crafted cocktails. BarSurMer is the third Restaurant for award winning chef Eric Donnelly, founder of RockCreek Seafood & Spirits and FlintCreek Cattle Company. Come join us monthly for the Sunday Drive where our resident DJ spins an all vinyl set.
Tom Douglas’ serious pie, a pizzeria with a bread baker’s soul is located in downtown seattle, ballard, and totem lake. we’re here to serve up delicious salads, and our famous pizzas with blistered crusts, light textured but with just enough structure and bite. our attentiveness to each pizza in the 600-degree stone-encased apple wood-burning oven preserves the character of house-made charcuterie and artisan cheeses from around the world.
Le Grazie Ristorante propose des pâtes authentiques, des pizzas sur feu de bois, des steaks, du poulet et des spécialités de fruits de mer frais. Au cours des 20 dernières années, plus de 250 membres du personnel ont visité l'Italie afin de vous garantir une expérience italienne des plus authentiques de la région de Seattle. Le Grazie a un service de bar complet et sa carte des vins met en vedette des vins italiens soigneusement sélectionnés par l'équipe lors de ses visites dans des caves de l'Italie. Vous pourrez profiter de soirées jazz live toutes les fins de semaine et de salles de banquet pouvant accueillir jusqu'à 50 personnes. Le souper est servi 7 soirs par semaine et le dîner est servi du lundi au vendredi. Grazie!