Au cours des dernières années, le territoire du comté de Montgomery entre Horsham et Blue Bell est devenu un lieu incontournable pour découvrir de nouveaux restaurants passionnants. Habib Troudi est le fondateur de l'un d'entre eux, le Panache Wood Fire Grill. Sculpté dans le bâtiment qui abritait L'Angolo Blue, un restaurant italien qui a fermé cette année, le Panache est basé sur un « concept simple », comme le dit Troudi, proposant aussi bien de fines pizzas à la napolitaine cuites au charbon de bois que des steaks, des fruits de mer et autres nouveautés de la cuisine américaine. Une fois terminé, l'établissement comprendra deux bars, dont l'un abritera le massif four de 4 tonnes et demi qui accueillera les pizzas et autres plats préparés dans des poêlons en fer forgé.
Jake's and Cooper's Wine Bar is a classic restaurant featuring New American cuisine for over 35 years. Chef Bruce Cooper and his staff feature a classic approach to cuisine in a comfortable environment.
Toska Restaurant and Brewery is a vibrant dining destination that blends culinary artistry with the craft of brewing. Our diverse menu features globally inspired dishes made from locally sourced ingredients, all crafted with care.At the heart of Toska is our signature wood-fired oven, which adds a deliciously smoky flavor to our pizzas and roasted dishes, ensuring a perfect crispy crust every time.The brewery offers a rotating selection of house-made beers, expertly crafted to complement your meal. Our knowledgeable staff is ready to recommend the ideal beer pairing or a delightful seasonal dish.With a warm and inviting atmosphere, Toska is perfect for intimate dinners, lively gatherings, or casual drinks with friends. Whether you’re a foodie, a beer enthusiast, or simply seeking a great place to unwind, Toska Restaurant and Brewery promises an unforgettable experience filled with flavor and camaraderie. Come savor the unique combination of exceptional food and handcrafted brews!