Le Blue Plate a ouvert ses portes en 1999 comme un endroit décontracté pour déguster entre amis et voisins les meilleurs ingrédients proposés par la saison. Cory Obenour et Jeff Trenam, les propriétaires, ont créé un espace pour se sentir comme chez soi, avec trois salles distinctes aménagées avec les œuvres d'artistes locaux. À l'arrière, un jardin luxuriant au parfum de la nuit offre un refuge exotique à l'abri de l'agitation de la ville. La cuisine propose des plats américains classiques et méditerranéens rustiques, préparés uniquement à base de viandes et de produits locaux de haute qualité. En collaboration avec les agriculteurs de la région de la baie de San Francisco, le Blue Plate développe la notion de Blue-Plate Special, indiquant une cuisine qui est à la fois décontractée, abordable, délicieuse et responsable.
## Four Kings: A Nostalgic Journey Through Cantonese Cuisine
Step into Four Kings and be transported to a vibrant world of nostalgia and flavor. This San Francisco gem, helmed by chefs Franky Ho and Mike Long, serves up a modern take on Cantonese cuisine, infused with the chefs' personal memories and a playful spirit.
The atmosphere is electric, with 90s Cantopop tunes filling the air and retro Hong Kong memorabilia adorning the walls. The open kitchen allows you to witness the culinary artistry firsthand, as chefs prepare dishes like the signature **fried squab** and the innovative **mapo spaghetti**.
The menu is a celebration of bold flavors and unexpected combinations. Start with the **XO escargot with milk bread**, a decadent treat that will leave you wanting more. For a taste of tradition, try the **Hong Kong black peppered steak**, cooked to perfection and bursting with savory notes. Vegetarians will delight in the **garlic pea shoots**, a simple yet flavorful dish that showcases the freshest ingredients.
Four Kings is more than just a restaurant; it's an experience. It's a place to gather with friends, share delicious food, and reminisce about the golden age of Hong Kong cinema. So come hungry, come curious,
Le restaurant State Bird Provisions est en fait l'aventure inventive et délicieuse, réfléchie d'un américain contemporain. Le tout a commencé en essayant de trouver une recette pour servir les cailles qui a lentement évolué en restaurant.
Che Fico, is a California Italian restaurant from Chefs David Nayfeld and Matt Brewer in San Francisco's NOPA neighborhood. The food focuses on Italian cuisine through the lens of California. It’s our vision of Northern California as if it is a region in Italy, our connection to the region, and our love for Italian culinary practices. The rustic, market-driven menu features handmade pasta, pizzas, antipasti, housemade salumi, meat, and fish plus dishes from the Jewish-Roman heritage known as “Cucina Ebraica.” The beverage program focuses heavily on both Italian and Californian wines with a cocktail program that utilizes a variety of spirits, amaros, and seasonal ingredients. Che Fico is a place to gather with friends and enjoy warm hospitality, food, and drink, through an approachable menu and convivial ambiance.
Welcome to Little Original Joe's -- an Italian-American neighborhood eatery featuring pizza, pasta, and parmigiana in San Francisco's Marina neighborhood! Limited reservations are available for up to 6 guests -- we look forward to seeing you soon!
La Ciccia est un restaurant chaleureux et intime, situé sur le bord de Noe Valley. Massimiliano Conti et Lorella Degan, les époux propriétaires, travaillent ensemble pour vous faire vivre un voyage culinaire sur l'île de la Sardaigne en Italie. Le chef s'engage à utiliser les ingrédients les plus frais et les plus authentiques de son île natale, ce qui donne une nourriture vive et savoureuse. Complètement italienne, la carte des vins propose 170 étiquettes qui représentent chacune des régions de l'Italie avec plus de 25% d'entre-elles consacrées à la Sardaigne afin d'agrémenter les saveurs terreuses traditionnelles et les fruits de mer qui influencent la cuisine Sardaigne. La Ciccia, un hommage à la Sardaigne, est une expérience à ne pas manquer.
L'Original Joe's constitue l'expérience culinaire classique par excellence de San Francisco. Le restaurant est installé dans un bâtiment ayant servi d'usine durant 75 ans. Il est situé au coeur de l'historique et majestueux North Beach et constitue un paradis pour les locaux, les touristes et les amateurs de bonne cuisine.
L'Original Joe's est le plus ancien de tous les restaurants de Joe dans le pays et a été le point de départ innovateur de ce qui est maintenant connu à l'échelle nationale comme le « Concept de Joe ». Avec ses boxs de cuir rouge signature, des cocktails légendaires savoureux et un célèbre menu italo-américain, Joe a vu le jour afin d'exprimer sa propre version de la cuisine nord-californienne et symbolise le meilleur de la cuisine réconfortante italo-américaine.
Chef Han has served two Chinese Presidents and was the previous Executive Chef in the office of the Consulate General of China in San Francisco.Z & Y Restaurant is an award winning and Michelin Guide recommended San Francisco Chinese restaurant which prepares all your favorite authentic Chinese cuisine, Szechuan regional specialties including spicy and non-spicy dishes, Mandarin style dim sum and family dishes.San Francisco residents, as well as tourist and dignitaries from all around the world come to Z & Y Restaurant for business lunch, dinners, special events and to order our fast and reliable Chinese take out.At Z & Y Restaurant, we prepare delicious Chinese cuisine that is full of flavor. We consider ourselves to be the best Chinese food restaurant around and with one bite from our amazing menu, we are confident you will feel the same. We invite you to come in and become a new loyal customer.
Le Canela Bistro & Wine Bar vous propose une cuisine d'inspiration espagnole, préparée avec les meilleurs et les plus naturels ingrédients disponibles. Mat Schuster, le chef exécutif du Canela, a consacré sa vie à créer des saveurs sophistiquées et inoubliables en utilisant exclusivement des produits haut de gamme. Vous pourrez également déguster des vins uniques d'Espagne et de Californie. Que ce soit pour un dîner formel, une « tapa », une petite assiette avec un verre de vin ou un dessert signature accompagné d'un délicieux café, en venant au Canela, vous êtes assuré de trouver ce que vous cherchez.
## La Connessa: A Modern Italian Gem in San Francisco
Step into La Connessa and be transported to a world of culinary delight. This modern Italian trattoria, nestled in the heart of Potrero Hill, offers a vibrant atmosphere and a menu that celebrates the best of Italian cuisine with a contemporary twist.
The space is a feast for the eyes, boasting a stunning slate blue and metallic gold palette, an expansive illuminated bar, and exceptional art deco design. High ceilings and a beautiful, elevated vibe create a perfect setting for both special occasions and casual meals.
The menu, crafted with the finest hand-selected ingredients, features a range of classic dishes reimagined with modern influences. From expertly blistered wood-fired pizzas to hearty secondi selections, including hand-made pastas, bistecca, and local seafood, La Connessa promises an unforgettable dining experience.
Start your journey with delectable antipasti like roasted jimmy nardello peppers and roasted artichokes. Then, indulge in the signature Spaghettino al Limone, a symphony of flavors with fresh lemon, garlic, and parmesan. For a truly special occasion, savor the succulent bistecca, grilled to perfection and served with seasonal vegetables.
No Italian meal is complete without a touch