***NB: Pour les groupes ayant fait une réservation, il peut arriver que vous soyez assis au bar ou à une table communale. Merci de le signaler en avance si vous préférez une table particulière et La Marcha fera de son mieux pour vous accommoder. ***
Le décor rustique, les couleurs vives et l'ambiance accueillante de La Marcha reflètent la riche culture culinaire de l'Espagne dans ce restaurant au cœur de Berkeley. Vous aurez l'impression d'avoir trouvé un authentique bar à tapas de quartier en flânant dans les rues d'une ville en Espagne.
Brought to you by Award Winning Chef Michael Chiarello and located at Pier 5 on the bustling San Francisco Waterfront, Coqueta is inspired by the cuisines of Spain. Chef Chiarello feels that Spain’s signature ‘small plates’ coupled with the social vibrancy of their dining scene is the perfect combination for San Francisco, which has its own deep-rooted history with the country. Focusing on regional dishes from Madrid, Catalonia, the Basque Country and beyond, the menu will feature Chiarello's interpretation of traditional Spanish cuisine and, as has always been his tradition, will highlight the bounty of fresh, local ingredients from land and sea.Coqueta means “flirt” or “infatuation” in Spanish, and represents Michael Chiarello and his team’s exploration and interpretation of Spanish Cuisine, wine and inspired cocktails, while highlighting the bounty of Northern California.
À Barcha, nous aimons le processus de cuisson et son résultat final, le bonheur. Nous nous inspirons de la Méditerranée avec ses merveilleux cultures, cuisines et vins très divers.
Depuis 70 ans, le Top of the Mark est le lieu favori des locaux et des touristes, que ce soit pour un rendez-vous intime, une célébration festive ou tout simplement un moment amusant. Situé au sommet de l'InterContinental Mark Hopkins, le salon et le restaurant à ciel ouvert de renommée mondiale offrent une vue de presque 360 degrés sur San Francisco et les sites environnants, dont notamment le pont du Golden Gate, l'Alcatraz, les collines d'East Bay, le centre-ville et le quartier de Twin Peaks.
Korean Tapas Restaurant. Inspired by traditional Korean cuisine...not traditional Korean cuisine.The Korean word ‘Bansang’ refers to the style of table setting for the kings and nobles of the Joseon, a Korean dynastic kingdom that prospered for more than five centuries. At Bansang, we wish to serve all of our guests with the same care and sincerity as the chefs did for their royalty in those times past.Korean fare is built around enjoying various distinctive types of dishes simultaneously rather than in separate courses, as this allows every person to experience continuously changing flavor combinations unique to Korean culture. Our guests can expect a modern, creative perspective on this traditional style of Korean cuisine.
The Caviar Co. Champagne Lounge is nestled in charming downtown Tiburon. Our menu features caviar flights, light bites, and an extensive champagne list to indulge in. Whether you are new to caviar or a seasoned connoisseur, our tasting room has offerings for every palate!Our tasting room is currently licensed for guests 21+.
Terzo (qui signifie troisième en italien) propose un menu différent chaque jour d'environ 15 petites assiettes et 5 plats principaux. Son tarif "pan-méditerranéen" est sous la garde du chef exécutif Mark Gordon. La carte des vins propose plus de 80 choix de vins européens et californiens pour créer un accord mets-vins parfait avec leur menu.
Une table haute se trouve entre le bar et la salle à manger et offre des sièges de style communal pouvant accueillir un maximum de 10 convives. Des places supplémentaires pour les clients sans réservation sont disponibles sur 3 espaces de type tables hautes juste devant les fenêtres. Des banquettes en cuir de style Espresso bordent toute la salle à manger. Une salle privée à l'arrière peut être réservée pour des fêtes incluant jusqu'à 18 personnes.
Inspirés par les bars à vin et cafés de la Sicile, Rome, Séville et Madrid, tous les vins sont stockés le long des murs de la salle à manger. Une superbe cheminée d'origine a été rénovée et un feu de bois est toujours allumé lorsque la température extérieure refroidie. L'éclairage est élégant et crée une ambiance chic.
Welcome to Abrazo! We are a neighborhood restaurant nestled in the historic and beautiful Russian Hill neighborhood. Chef/Owner Michael Pawliks menu features contemporary Spanish-Californian inspired cuisine, sourcing only the freshest and most traditional ingredients. Abrazo features a lofty 18ft ceiling, a cozy bar, and a private dining room that seats 16. The wine list features the best of Spain's legendary wine regions alongside Napa Valley classics. We hope to see you soon!
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!