Au Asian Tapas Bar, on sert des tapas asiatiques et spécialisés, des cocktails artisanaux servis dans une salle à manger aux chandelles. L'endroit dispose aussi d'un salon et d'un bar avec musique entraînante.
Caché derrière le restaurant FIN, le "Alley Lounge", qui est l'endroit où l'ancien Hollywood rencontre sa version contemporaine avec des mixologues préparant des cocktails de spécialité dans un salon moderne et minimaliste.
Situé à Santa Monica, le Manchego vous accueille dans un restaurant espagnol à tapas, où vous profiterez de délicieuses petites assiettes et d'une atmosphère chaleureuse. Le Manchego a récemment déménagé à quelques maisons de son ancien emplacement. Il dispose désormais de davantage d'espace, ainsi que d'une terrasse romantique à l'arrière.
Le Manchego a toujours constitué l'un des secrets les mieux gardés à Santa Monica. Maintenant, vous découvrirez ses locaux plus spacieux et pouvant accueillir davantage de convives, notamment sur la belle terrasse. Il demeure un endroit idéal pour une soirée romantique en tête à tête, ou pour retrouver des amis et de la famille.
Vous apprécierez également la carte des vins espagnols soigneusement conçue, proposant principalement des vins uniques, issus de petites productions. Le distributeur de vin espagnol de l'établissement parcourt constamment la campagne espagnole, travaillant sans relâche pour dénicher des vins provenant de petites exploitations viticoles familiales. La carte des vins comprend également quelques références sud-américaines, ainsi qu'un fantastique vin bio local.
Vous pourrez suivre le restaurant sur instagram à l'adresse suivante : instagram.com/manchegorestaurant
Located on the 34th floor of the recently debuted AC Hotel Downtown LA, La Lo La Rooftop, is an ethereal, sophisticated oasis high above the heart of DTLA. Spanning almost 4,000 sq.ft, the expansive wraparound rooftop, designed by award-winning design studio Yabu Pushelberg, provides an intimate setting for visitors and locals. Guests are invited to enjoy specialty cocktails, Spanish-style tapas, and a rotating program of live music and DJs — all with commanding 270 degree views of the city. Please call 213-789-7650 ext 8650 with any questions.
XUNTOS, "together" in Gallego, is a Tapas Bar from Chef Sandra Cordero in the heart of Downtown Santa Monica, serving small plates of things we want you to try: from the farmer's market around the corner to traditional dishes of Galicia, Asturias, Catalunya & the Basque Country, as they're eaten in Spain.The wines follow the food: natural, fun & unrefined–joined at the bar with Spanish twists on classic cocktails, plus vermouths, sherries & cold cervezas.Walk in to the bar for Xuntanza from 5-7pm, Tuesday-Saturday!Please email us for large parties & private dining: hola@barxuntos.comValidated parking is available across the street at 501 Santa Monica Blvd (Enter on 5th St.): $7 for 3 hours.
Le Fishing With Dynamite vous accueille dans un bar à huîtres et un restaurant de fruits de mer dans la baie du sud, là où se rencontrent l'est et l'ouest. Le chef et co-propriétaire David LeFevre propose une cuisine joyeuse et vivante dans le respect de la tradition.
HATCH is an izakaya bar & grill featuring yakitori, a fresh raw bar, and trendy California flavors for a unique and creative signature flare. We celebrate craft cocktails, draft beers and sake highlighting Japanese specialties – specifically Japanese whiskies. We are lively and casual, with a fun dining experience that families, couples and friends can enjoy. Diners can expect a colorful journey of yummy tapas-style portions to share in an energetic and contemporary setting, where great food meets good times. Validation available for THE BLOC Parking Garage. Reservations are held for 20 minutes.
Cabra Los Angeles is a Peruvian-inspired restaurant by Chef Stephanie Izard and Boka Restaurant Group, located on the top floor of The Hoxton, Downtown LA. Open for Dinner seven nights a week and Brunch on the weekends, the lively dining experience is anchored by shareable plates bold in flavor and bright in taste, with sweeping views of Los Angeles.
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!