La Mancha Tapas Bar Restaurant features a magical combination of excellent Tapas cuisine and the finest wine selection. The Finest paellas and tapas are served in a inviting atmosphere. A Rustic-chic bistro known for paella & tapas, plus Spanish drinks & complimentary happy-hour snacks. La Mancha Restaurant offers authentic, hearty food from Spain. We specialize in private parties, perfect for small or large groups, combined with unsurpassed quality and service in such an elegantly appointed environment has made La Mancha a local favorite.
Patio seating is now available for groups of 4 guests or fewer. Be sure to select Outdoor/Garden in your reservation. Groups of 5 or more may reserve for inside tables. Thank you for understanding.
Casa Mono et son restaurant sœur, le Bar Jamon, se situent l'un à côté de l'autre au coin d'Irving Place et 17th Street, à quelques pas à l'est de l'Union Square. Etoilé Michelin depuis 2009 et étoilé de trois étoiles du New York Times en 2015, Casa Mono est un bar-et-restaurant à tapas inspiré de la cuisine de la Costa Brava en Espagne.
Situé à East Village, le Nai Tapas sert d'authentiques tapas espagnoles. Il organise également des spectacles de flamenco le jeudi de 19h30 0 21h30 et le samedi de 20h30 à 22h30.
A Mediterranean Influenced Dining Experience in the East Village. Plado is a carefully crafted international tapas restaurant. At Plado, small tasting plates and tapas style dishes emerge from the open kitchen with inspired Mediterranean cuisine and seasonal products. Chef German Rizzo’s style menu sets the experience to enjoy a shared meal with friends and family.
Inspiré des bars à tapas qui entourent le célèbre marché alimentaire de Barcelone, Boqueria sert une cuisine espagnole authentique axée sur le marché pour le brunch, le dîner et le souper ou une bouchée rapide entre les repas.
Rendez-vous pour un brunch décadent au coût de 39 USD par personne, qui comprend les sangrías et mimosas illimités, un menu partagé de tapas, des plats classiques de brunch ou la « paella brunch » et un dessert. (Tous les convives assis à votre table doivent y participer. Temps limité à 2h.)
Politique de réservation :
Boqueria accepte les réservations pour les groupes de 1 à 5 personnes pour le brunch, le dîner et le souper. Les groupes de 6 à 16 personnes sont tenus de participer au menu du chef au coût de 45 USD par personne pour le souper (plus les boissons, les taxes et 20% de pourboire).
Veuillez noter que l'établissement réserve une partie de sa salle à manger pour les clients sans réservation.
An energetic, Barcelona-style tapas bar serving Spanish favorites, seasonal specials, and curated cocktails in a contemporary space near Manhattan's Flatiron Building and Union Square.Perfect for a shared meal of small plates, happy hour with the team, a memorable date night, or weekend brunch! Parties of 6 or more at dinner will enjoy our Classic Chef's Tasting Menu ($52 per person plus beverage, tax, and gratuity).Please note that by making a reservation through OpenTable you are agreeing to receive marketing communications from Boqueria.
Discover the epitome of culinary excellence at The Warren, nestled in the heart of the West Village. Renowned for its sophisticated ambiance and unparalleled gastronomy, The Warren invites you on a journey of exquisite flavors and impeccable service. Indulge in a menu curated to delight the senses, featuring innovative dishes crafted with the finest seasonal ingredients sourced locally and globally. Whether you're savoring a signature cocktail at the elegant bar or enjoying a memorable dinner in the stylish dining room, The Warren promises an unforgettable epicurean experience.
L'ambiance de Socarrat Nolita dénote un sentiment de chaleur, de confort et d'hospitalité. Imitant l'identité de son restaurant soeur comme un petit espace intime composé principalement d'une grande table commune, le restaurant propose également un service de banquets, un bar et des places aux tables.
Socarrat, la quintessence de la paella parfaite et dont le restaurant tire son nom, est la délicieuse croûte sensuelle qui se forme sur le fond de la poêle à paella lorsque le liquide est absorbé et le riz atteint son pic de succulence. Le menu, un tableau authentique de délicieux plats des régions d'Espagne spécialisé dans les tapas traditionnels avec un accent sur la paella et fideua (qui remplace le riz par des nouilles frites) peut être décrit comme une véritable exploration pour le palais.
Socarrat Nolita propose également plusieurs tapas, des vins au verre, des desserts espagnols et de la sangria.