Time counts at BJ's Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we've continued to refine our brewhouse experience to make BJ's a place where you can make the most of any meal. We want BJ's to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we've put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven't just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it's because of them we're continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ's, a restaurant with a Brewhouse soul.
Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
The Broken Bit c'est...
Un steakhouse american classique de style cowboy offrant une expérience culinaire unique qui combine une cuisine américaine contemporaine avec une touche de la côte ouest. The Broken Bit est situé à Quartz Hill, une petite communauté qui est fière de son héritage country et où l'on peut y voir des cowboys et cowgirls montés sur des chevaux en pleine rue.
The Broken Bit utilise uniquement du boeuf vieilli sans hormones et sans antibiotiques Black Angus certifié USDA. Leurs steaks sont coupés à la main et assaisonnés avec les épices uniques du restaurant, puis grillés lentement sur le chêne brûlant permettant à la viande de cuire dans son propre jus tout en ajoutant une saveur de fumée légère. Ils offrent également des fruits de mer frais, du poulet et des côtelettes d'agneau.
Ils sont fiers de servir de la nourriture exceptionnelle et très recherchée, combinée à une hospitalité occidentale inégalée. Leur mission au Broken Bit est de vous servir le meilleur de tout ce qu'il ont à offrir.
Baracoa is a full-service Cuban restaurant and bar that opened in 2013, established by first generation Cuban-Americans Tony Castro, Rick De La Rosa, and Danny Castro.
Since 1982, Buffalo Wild Wings® (or B-Dubs® as our friends call us) has been the ultimate place to watch the game, have a cold beer and eat some great food. At Buffalo Wild Wings, you can always feel comfortable pulling some tables together with your friends and staying as long as you want.
Géré par les chefs Walter Manzke et Margarita Manzke, le restaurant Republique vous accueille en plein cœur de Los Angeles, dans un bâtiment classique construit en 1929 et habité par Charlie Chaplin. Ces locaux ont été ensuite occupés par les emblématiques boulangerie La Brea et restaurant Campanile. Le Republique est fondé sur ce passé glorieux, offrant un environnement gastronomique empreint d'histoire et de grandeur. Un bar décontracté et un bistrot se trouvent à l'avant du restaurant. Une salle à manger plus formelle est située à l'arrière. Vous pourrez y déguster un menu d'inspiration française créé quotidiennement par les chefs.