Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Seattle / Est de Washington

Meilleurs restaurants Japonais à Columbia City

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

23 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Sushi Kashiba
4.9
Exceptionnel(823)
Prix : très cher
• Japanese • Belltown / marché de Pike Place
Réservée 37 fois aujourd'hui
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located right next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba hard at work.Ordering one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners is probably your best bet. The cuts of salmon, toro, tuna, yellowtail and other fish are always fresh and beautifully presented. The meal is finished off with Sushi Kashiba's trademark cake-like egg dessert. The restaurant also features à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke.
Une photo du restaurant Momiji Capitol Hill
4.7
Exceptionnel(1798)
Prix : cher
• Japanese • Capitol Hill / First Hill
Réservée 58 fois aujourd'hui
Le Momiji est un restaurant japonais qui propose une cuisine artisanale dans le quartier de Capitol Hill à Seattle. Le menu présente des sushi, de l'omakase et d'autres mets traditionnels japonais préparés à partir des meilleurs ingrédients du nord-ouest. La cour de l'établissement s'avère être un oasis dans ce quartier animé.
Une photo du restaurant Umi Sake House
4.7
Exceptionnel(2538)
Prix : raisonnable
• Japanese • Centre ville
Réservée 94 fois aujourd'hui
L'Umi Sake House vous propose un restaurant de cuisine japonaise unique dans le quartier de Belltown, à Seattle. Vous aurez droit aux meilleurs fruits de mer du Nord-Ouest, à un généreux menu de tapas de style izakaya ainsi qu'à une carte étendue de plus de 60 bouteilles de saké importées de l'Empire du Soleil levant. L'intérieur est à multiples facettes : une salle à manger traditionnelle aux grandes mosaïques d'ardoise noire, un magnifique bar à sushi en bois d'une capacité de 14 personnes, une salle semi-privée revêtue de « tatami » pouvant accueillir 12 personnes, une plus spacieuse salle à manger privée pour 25 personnes. Pour un cadre plus décontracté, une autre salle vous attend en « arrière-cour » fermée, agrémentée d'un jardin tropical. Au bar à liqueurs en béton noir, vous pourrez profiter de cocktails saké personnalisés et fusion-traditionnels. Le coin repas en palier décontracté présente de surcroit un happy hour prolongé de 16h00 à 20h00 tous les jours. La variété des ambiances vous garantit une expérience différente à chaque visite, à l'unisson de l'étendue et de la qualité du menu. Pour les amateurs en herbe ou consommés de saké, la carte de l'Umi est incomparable d'une bouteille à l'autre hors-Japon !
Une photo du restaurant 84 Yesler
4.8
Exceptionnel(48)
Prix : très cher
• Japanese • Pioneer Square
Réservée 10 fois aujourd'hui
At 84 Yesler, we pride ourselves on fostering a vibrant community and providing a versatile venue that inspires innovation and connection. Join us and be a part of something special in Pioneer Square.
Une photo du restaurant TOMO
4.5
Génial(17)
Prix : très cher
• Japanese • White Center
Réservée 20 fois aujourd'hui
We serve eclectic Japanese-American cuisine and serious wine in a former adult video store. Since opening, Tomo has received recognition as one of the country's best new restaurants by Esquire and Robb Report and has been nominated for Outstanding Wine Program by the James Beard Foundation. Chef Brady Ishiwata Williams’ menus are personal, and feature outstanding ingredients prepared simply and with confidence. Our wine program highlights rare and ephemeral wines made by creative, principled people. We also serve a variety of classic and seasonal cocktails, emphasizing small-batch spirits and quality nonalcoholic options.We strive to be a cherished part of our guests' lives, providing a warm atmosphere, ever-changing menus, and exclusive events with top chefs and industry experts from around the world.
Une photo du restaurant Matsu
4.3
Génial(411)
Prix : cher
• Japanese • Pioneer Square
Réservée 10 fois aujourd'hui
Located in the former Girin space in bustling Pioneer Square, Matsu serves up sushi and Japanese fare with rotating wines, sakes, and a full bar. The perfect stop for Happy Hour after work or late night, or before the game.
Une photo du restaurant Momiji SLU
4.8
Exceptionnel(225)
Prix : cher
• Japanese • Lake Union / Eastlake
Réservée 24 fois aujourd'hui
Momiji SLU has one goal in mind: giving our guests a unique, delicious, and unforgettable experience. Our menu reflects innovative Japanese kaiseki-style dishes, skillfully prepared to perfection. Every single item we serve is carefully made to dazzle your senses, so browse our site and check back for future updates.​
Une photo du restaurant Momosan Seattle
4.2
Génial(85)
Prix : cher
• Japanese • Centre ville
Réservée 2 fois aujourd'hui
At Momosan, noodles are front and center. Whether indulging in a bowl of signature tonkotsu ramen, tokyo chicken ramen, tantan, tsukemen, or beef ramen, you’ll realize it is quality you can only find dining with an Iron Chef. And what an array of choices! For those craving more than just ramen, you too have come to the right place. Start off the meal with an exclusive appetizer, ranging from Momosan’s take on salmon or tuna poke, pork gyoza to pork belly skewers to the surf and turf maki. Pair your appetizers and noodles with one of 20+ sake options, eight of which are Morimoto signature sakes, served by the glass, carafe, and/or bottle. Choose between 3 draught and 3 bottled beers. Momosan also offers white and red wines from Napa Valley, both by the glass and by the bottle.
Une photo du restaurant Seastar Restaurant & Raw Bar
4.7
Exceptionnel(4793)
Prix : cher
• Japanese • Bellevue
Réservée 31 fois aujourd'hui
Le chef de cuisine John Howie est reconnu pour sa cuisine du nord-ouest. Élu « Meilleur nouveau restaurant dans l'ouest de l'État de Washington » par les téléspectateurs du KING5 Evening Magazine, le Seastar Restaurant & Raw Bar a également remporté le prix de la « Meilleure nouvelle carte des vins en Amérique » du FOOD & WINE en juillet 2003. Le menu du chef Howie comprend des fruits de mer du PacifiqueNord-Ouest, des steaks de Kobe, du bœuf du Nebraska nourri au maïs, des pâtes, des salades et un bar à aliments crus incluant des articles alléchants comme des sushi, des ceviches, du poké et des huîtres fraîches écaillées.
Une photo du restaurant Takai by Kashiba
4.7
Exceptionnel(386)
Prix : très cher
• Japanese • Bellevue
Réservée 24 fois aujourd'hui
Takai by Kashiba is a fine dining Edo-Mae style Sushi restaurant that specializes exclusively in nigiri sushi. Sushi Counter dining is solely Chef's Omakase, with two seatings at 5:30 and 7:30.Omakase is also available at our dining room tables along with a la carte Sushi options.We do not have vegan/vegetarian/kids menus. We are able to accommodate most allergies.Led by Chef Jun Takai, the Omakase consists of local and international seafood accompanied with Kaiseki style dishes. Takai by Kashiba creates an elegant atmosphere whether you're seated at a table or the sushi counter. Omakase style drink pairings are also available along with a thoughtful selection of Sake, Wine and Japanese Whisky.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable