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Meilleurs restaurants sans gluten à H Street Corridor

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146 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Cane
4.8
Exceptionnel(21)
Prix : cher
• Caraïbes • Capitol Hill
Réservée 20 fois aujourd'hui
This Michelin Bib Gourmand restaurant offers a contemporary twist on Trinidad's beloved street delicacies, in cozy and intimate surrounds. Experience the diversity of Trinidadian cuisine, including signature dishes like rotis (e.g., dhalpuri and paratha), jerk wings, oxtails, and fried snapper, that showcase the country's deep-rooted Indian, African and Chinese culinary influences. Imbibe in rum cocktails, highlighting rums from Trinidad and the broader Caribbean region including, Barbados and Guyana.
Une photo du restaurant Ethiopic
4.7
Exceptionnel(1058)
Prix : raisonnable
• Ethiopienne • Corridor H Street
Réservée 13 fois aujourd'hui
L'Ethiopic est un restaurant qui met l'accent sur la cuisine et la culture éthiopiennes. La brigade y cuisine avec les ingrédients traditionnels éthiopiens afin d'obtenir le vrai goût de l'Éthiopie. Le menu authentiquement éthiopien de l'Ethiopic propose des plats végétariens, de viande, de volaille et de poisson. Ce restaurant est fier d'être le premier restaurant éthiopien du H Street Corridor et offre une cuisine qui saura plaire à bon nombre de clients. Chacun s'y sentira accueilli et diverti.
Une photo du restaurant La Grande Boucherie - DC
4.3
Génial(1531)
Prix : très cher
• Française • Washington
Réservée 145 fois aujourd'hui
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, La Grande Boucherie is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House. The restaurant is built in elegant and ornamental Art Nouveau style, evoking the sense of optimism from the turn of the 20th century. The brasserie’s menu features both classic and modern French dishes, with focus on the meat program, raw bar and extravagant large-format meats, ideal for sharing and celebrating. Mahogany wood and glass partitions divide the gargantuan space to create intimate dining experiences. These pieces are adorned in gilded accents and uniquely curved arches inspired by the 20th-century Art Nouveau movement of Paris. The main dining room highlights a massive curved bar with a metal top imported from Paris, a signature piece of Boucherie.
Une photo du restaurant North Italia - Washington DC
4.4
Génial(1726)
Prix : raisonnable
• Italienne • West End
Réservée 35 fois aujourd'hui
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Une photo du restaurant Zaytinya - DC
4.7
Exceptionnel(19545)
Prix : cher
• Méditerranéene • Penn Quarter
Réservée 259 fois aujourd'hui
Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Zaytinya propose un menu innovant de mezze, inspiré par les cuisines turque, grecque et libanaise. Le tout est servi dans un décor élégant et moderne. Les petites assiettes partagées, les cocktails créatifs et les vins méditerranéens uniques font de cet endroit l'une des destinations de restauration les mieux cotées du district de Columbia.
Une photo du restaurant Modena
4.5
Génial(1209)
Prix : cher
• Italienne • Centre ville
Réservée 4 fois aujourd'hui
Le Bibiana est un restaurant primé appartenant au Knightsbridge Restaurant Group. Le chef Jake Addeo apporte 16 ans d'éminente expérience accumulée au sein de certains des restaurants les plus acclamés de New York et de Hong Kong. Jake a œuvré dans plusieurs restaurants célèbres auprès de chefs récipiendaires d'un prix James Beard dont à l'Abboccato Italian Kitchen, où il a travaillé comme chef de cuisine; à l'Esca sous la direction de Dave Paternack et de Mario Batali, et au Felidia sous l'aile de Fortunato Nicotra et de Lidia Bastianich. Le chef Addeo apporte la cuisine italienne régionale la plus délectable qui soit à Washington, DC.
Une photo du restaurant Filomena Ristorante
4.8
Exceptionnel(17326)
Prix : cher
• Italienne • Georgetown
Réservée 259 fois aujourd'hui
Depuis près de 35 ans Filomena est l'un des plus Landmark restaurants de Washington, situé au coeur de Georgetown avec vue sur la C&O Canal historique. A voté meilleur restaurant italien de Washington par AOL Digital City passé plusieurs années. En vedette sur la chaîne Voyage et Food Network. Déjeuner ou dîner, notre cuisine s'est inspiree des immigrants italiens en Amerique au début du vieux monde, soigneusement transmis d'une génération à l'autre, aux côtés des créations culinaires de pointe des aliments de l'Italie d'aujourd'hui. Filomena est parfait pour le déjeuner d'affaires ou l'élégant dîner aux chandelles.
Une photo du restaurant Caruso's Grocery - DC
4.8
Exceptionnel(1219)
Prix : cher
• Italienne • Capitol Hill
Réservée 51 fois aujourd'hui
Please note that we are not offering Restaurant Week at our DC location. Located at 914 14th Street SE in Washington, DC.Caruso’s Grocery is modeled after the classic, Italian-American "red sauce" joint. You know the one: red banquettes, a killer chicken parmesan, Sinatra pouring through the speakers. If you’re looking for modern interpretations of a chef's take on the classics, you won’t find them here. A joint venture from Neighborhood Restaurant Group and Partner Matthew Adler.
Une photo du restaurant Gordon Ramsay Hell's Kitchen - Washington DC
4.4
Génial(621)
Prix : très cher
• Européen Contemporain • Southwest Waterfront
Réservée 183 fois aujourd'hui
Transcend on set to Chef Ramsay's iconic 22-season, six-time, Emmy-nominated television series Hell's Kitchen. A fine dining experience like no other, watch as the red and blue teams prepare, cook, and plate dishes emulating on-set Hell's Kitchen dinner service.
Une photo du restaurant Succotash PRIME
4.6
Exceptionnel(4001)
Prix : raisonnable
• Américaine • Penn Quarter
Réservée 130 fois aujourd'hui
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.

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