Le restaurant le BRINE, connu pour ses huîtres fraîches, ses aliments « crudo », et ses côtelettes est le deuxième projet du groupe Caswell Restaurant sur la scène culinaire éclectique de la Nouvelle-Angletterre dans la ville de Newburyport, MA. La propriétaire du BRINE, Nancy Batista-Caswell, apprécie particulièrement les produits locaux en plus d'aimer spécialement les classiques européens. Elle consacre donc toute son attention afin de créer des fruits de mer savoureux, des « ceviche », des « crudo », des sashimis, etc. Le tout avec une bonne dose d'influences espagnoles et italiennes. Ce ne sont pas que les plats populaires qui sont servis au BRINE. On peut également y déguster des soupes, des salades ainsi que des plats du jour ne se retrouvant pas sur le menu habituel afin de proposer le plus de variété possible.
Ce restaurant de quartier accueille tout le monde sans exception et on y retrouve une ambiance sans prétention. Le design discret et les normes élevées dans la qualité du service offert permettent à la nourriture de briller de par elle-même. Le directeur Mackenzie Campbell et son équipe sont toujours à votre service et prêts à vous recommander un choix aventureux, une bonne bouteille de vin ou un excellent dessert sucré.
HOMEMADE ITALIAN DISHES, SANDWICHES, SALADS AND DESSERTSOur made to order take-out menu has been updated and reflects all of your Daniella's Cafe favorites including TRUFFLE FRIES!! Also, our "Family Dinners" are now able to be ordered any time of day! Did someone say Tenderloin and Risotto for lunch?? Yum! We still have our cases stocked with Prepared Foods and Pastries available for purchase in our Market. Don't forget to snag that bottle of White or Red to complete your Italian experience. Remember our motto EAT PASTA...DRINK WINE...BE ITALIAN!
Even though Post is a new name for most of us, it has been an important part of South Hamilton history since 1924. The historic building at 16 Bay Rd. was home to the South Hamilton Post Office, and a place for residents to send and pick up letters. In response to the Great Depression, and a drop in the postage rate (from three cents to 2 cents), the Postmaster added more opportunities for residents to pick up their mail. At Post, which at the time was known as “the brick block building”, letters were piled on a table, and a bell was rung to let residents know that they could come and retrieve their mail. Keeping with that tradition, guests of Post will have an opportunity to “Ring the Bell”, which signifies that they have bought a beer for our hard working kitchen and waitstaff. Whether you are coming in to dine with family and friends, grabbing a drink and an appetizer, or picking up takeout on the way home, Post is here for you – rain or shine.