Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. México

Meilleurs restaurants Franco-indien à San José Insurgentes

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

36 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Spencer
5.0
Exceptionnel(4)
Prix : très cher
• French indian • San José Insurgentes
Réservée 1 fois aujourd'hui
En Spencer nos honra y enorgullece preservar el legado culinario Británico/ Ingles con un toque Europeo, cultivando un ambiente distinguido y acogedor, para que cada visita sea un deleite para los sentidos.Brindamos excelencia, elegancia, pasión y hospitalidad mediante una experiencia excepcional, donde nuestro chef ejecutivo es el responsable de crear auténticas obras maestras culinarias.Nuestra pasión es valorar a nuestros huéspedes mediante nuestro servicio.
Une photo du restaurant La Taberna del León
4.8
Exceptionnel(843)
Prix : très cher
• French indian • AltaVista / San Angel / San Jerónimo
Réservée 14 fois aujourd'hui
La Taberna Del León is a fine, elegant, and beautiful 19th Century restaurant with great contemporary Mexican cuisine. Our atmosphere is perfect for both business and special celebrations.
Une photo du restaurant Havre 77
4.6
Exceptionnel(738)
Prix : très cher
• French indian • Juárez/Cuauhtémoc
Réservée 7 fois aujourd'hui
French Brasserie
Une photo du restaurant L' Entrecote Polanco
4.4
Génial(530)
Prix : très cher
• French indian • Polanco/Nueva Anzures
Réservée 8 fois aujourd'hui
Restaurante Francés, con más de 60 años de tradición en París, con su peculiar menú: Un suave filete de res, bañado en la salsa secreta de la casa, hecha a base de finas hierbas, acompañado por las mejores papas fritas de la ciudad.
Une photo du restaurant Casa Virginia Mónica Patiño
4.6
Exceptionnel(857)
Prix : très cher
• French indian • Condesa / Roma
Réservée 9 fois aujourd'hui
Mónica Patiño and Micaela Miguel share a neighborhood lifestyle in a casual and family dining room, with simple, seasonal, direct and unpretentious food.Remembering her grandmother's meals in Colonia Roma, Mónica Patiño, creates a “Roman” menu where dishes are served in the center of the table to share as we would at home.It is about sharing and living around a good meal.At Casa Virginia we are interested in highlighting the importance of the origin of the products and the producers. We want to convey an awareness of what we consume and how we consume it, therefore, we seek to supply ourselves with raw materials from small national suppliers.
Une photo du restaurant Eloise
4.7
Exceptionnel(1128)
Prix : très cher
• French indian • AltaVista / San Angel / San Jerónimo
Réservée 11 fois aujourd'hui
Eloise serves contemporary Mexican cuisine with French flair. Chef Abel Hern�ndez offers guests a fine dining experience with dishes artfully created using high quality ingredients. Guests can begin their meal at Eloise with a ros_ tomato cream soup, a green salad with avocado, chicken and bacon vinaigrette or carpaccio. An entr_e of risotto truffled with shrimp, red wine-glazed short ribs or rack of lamb will delight the palate. Eloise has various reviews in publications like Time Out and Chilango. It serves wine and offers other beverages to pair with meals.
Une photo du restaurant Bistro 44
4.5
Génial(57)
Prix : très cher
• French indian • Polanco/Nueva Anzures
Réservée 14 fois aujourd'hui
Une photo du restaurant Au Pied de Cochon - Polanco
4.5
Génial(1383)
Prix : très cher
• French indian • Polanco/Nueva Anzures
Réservée 23 fois aujourd'hui
The best place to savor outstanding French cooking. Each season the menu includes new creations converting traditional recipes into incredible gastronomic delights, providing a personal experience that will long be remembered. Au Pied de Cochon was born in "Les Halles" market in Paris during year 1947, its main aim was to feed workers in the area. The place gained popularity because of its Onion Soup and other dishes prepared with pork meat, this united with its continuous service 24 hours a day. Years later, Grupo Presidente decided to bring this concept to Mexico City. Since then, Au Pied de Cochon keeps on delighting its customers with the traditional French cuisine that represents it. Open 24 hours a day, every day of the year to delight your pallet and create a real French experience in Mexico City.
Une photo du restaurant CANA
4.6
Exceptionnel(322)
Prix : très cher
• French indian • Juárez/Cuauhtémoc
Réservée 19 fois aujourd'hui
CANA is a neighborhood bistro that promises excellent food and great service in a casual setting.We promise to deliver food and drinks with local and seasonal ingredients which a classic and sophisticated point of view. Our menu is crafted by Chef Fabiola Escobosa, formerly from Ignacio Mattos' NYC restaurants.We open on Abril 7th!
Une photo du restaurant Bagatelle Mexico City Restaurant
4.5
Génial(119)
Prix : très cher
• French indian • Polanco/Nueva Anzures
Réservée 8 fois aujourd'hui
Bagatelle Ciudad de México te invita a explorar los sabores de la costa mediterránea. Con su fusión de elegancia francesa y autenticidad en cada plato, se convierte en una visita obligada para los amantes de la buena comida y la hospitalidad excepcional. Reserva ahora y sumérgete en la propuesta de Bagatelle en el corazón de la Ciudad de México.¡Te esperamos para vivir Joie de Vivre!
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable