Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.

Meilleurs restaurants Espagnol à Bloomingdale / Brookland

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

15 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Bazaar by José Andrés - DC
4.7
Exceptionnel(929)
Prix : très cher
• Spanish • Penn Quarter
Réservée 78 fois aujourd'hui
Set in the Waldorf Astoria Washington DC, The Bazaar is the culmination of a 30-year dream for Chef José Andrés. Drawing inspiration from this iconic location, which first opened in 1899 and served as DC’s General Post Office until 1914, The Bazaar is a multi-level destination reinvented with avant-garde and Americana-inspired decor.
Une photo du restaurant Jaleo - DC
4.7
Exceptionnel(10904)
Prix : cher
• Spanish • Penn Quarter
Réservée 137 fois aujourd'hui
Avec son menu qui illustre la riche diversité régionale de la cuisine espagnole classique et contemporaine, l'établissement Jaleo fait revivre l'esprit et les saveurs de l'Espagne sous la direction du célèbre chef José Andrés. Il propose un impressionnant assortiment de tapas, les petits plats traditionnels espagnols, ainsi que de délicieuses paellas, de superbes sangrias ainsi qu'un grand choix de vins espagnols et de xérès, le tout dans une ambiance festive décontractée.
Une photo du restaurant Cordelia Fishbar
4.9
Exceptionnel(6)
Prix : très cher
• Spanish • Washington
Réservée 40 fois aujourd'hui
Cordelia, a name whose origin in some Celtic cultures means “daughter or heart of the sea”, draws on regional culinary influences from Spain, Portugal, Asia, and the Americas – focusing on areas that use high heat charcoal to coax the best out of fish, alongside a diverse offering of conserva, crudo and cured seafood. Opening Wednesday, November 20, 2024.Chef Rene CaceresGeneral Manager Sonya Znati
Une photo du restaurant Taberna del Alabardero
4.7
Exceptionnel(3826)
Prix : cher
• Spanish • Centre ville
Réservée 15 fois aujourd'hui
La Taberna Del Alabardero est un restaurant servant une cuisine espagnole authentique. Primé pour ses créations innovantes qui revisitent des saveurs traditionnelles, il propose des menus de saison composés notamment de tapas fraîchement préparées, de paellas copieuses, de sangrias savoureuses et d'options sans gluten et véganes. Tous les plats sont créés par le chef cuisinier Javier Romero, titulaire du prix Rammy. Considérée comme le meilleur restaurant espagnol hors d'Espagne, la Taberna Del Alabardero vous propose les plats ibériques les plus raffinés et authentiques des États-Unis.
Une photo du restaurant Boqueria - Dupont
4.6
Exceptionnel(2304)
Prix : cher
• Spanish • Dupont Circle
Réservée 13 fois aujourd'hui
Inspiré par les bars à tapas et Cervezerias de Barcelone, le célèbre ElMercado de la Boqueria, Boqueria sert une authentique cuisine espagnole axée sur les produits du marché sous la direction du chef Marc Vidal, originaire de Barcelone.
Une photo du restaurant Boqueria - Penn Quarter
4.6
Exceptionnel(536)
Prix : cher
• Spanish • Penn Quarter
Réservée 12 fois aujourd'hui
An energetic Barcelona-style tapas bar serving Spanish favorites, seasonal specials, and curated cocktails in a contemporary space steps from DC's Chinatown, Capital One Arena, and near the National Mall.Perfect for a shared meal of small plates, happy hour or lunch with the team, a memorable date night, or weekend brunch!Let us know if you have any seating requirements when making your booking. Parties of 10 or more will enjoy our Chef's Tasting Menu ($52pp plus beverage, tax and gratuity).Please note that by making a reservation through OpenTable you are agreeing to receive marketing communications from Boqueria.
Une photo du restaurant Xiquet by Danny Lledó
4.3
Génial(39)
Prix : très cher
• Spanish • Georgetown
Réservée 3 fois aujourd'hui
Xiquet (chee-KETT) by Chef Danny Lledó features a sought-after tasting menu showcasing the finest products from around the world served with warm, Mediterranean hospitality. Known as one of the best fine dining restaurants in Washington DC for its modern Spanish cuisine, Xiquet has held a MICHELIN Star since 2021 and earned MICHELIN’s Sommelier of the Year Award in 2022. In the same year, AAA honored Xiquet with the travel authority’s highest rating, making it the only Five Diamond restaurant currently in the city. Recently, in 2023, the DC Restaurant Association awarded Xiquet with the RAMMY of Best Formal Fine Dining Restaurant of the Year.Please note that we do accept reservations for parties including 5 or more guests, however please contact us through email at info@xiquetdl.com and one of our sales managers will be in contact with you promptly to set your reservation up.
Une photo du restaurant Bodega Spanish Tapas & Lounge
4.5
Génial(1609)
Prix : raisonnable
• Spanish • Georgetown
Réservée 14 fois aujourd'hui
Situé au coeur de Georgetown, le Bodega Tapas & Lounge est décoré dans un style dramatique avec ses bars en cuivre martelé, ses murs rouges et noir et ses tables situées dans de petites alcôves intimes. C'est le lieu idéal pour partager des tapas espagnoles authentiques à prix modéré, des « paellas » traditionnelles et une bonne sangria. Ne manquez pas le « Matador Lounge » pour les repas et les cocktails, décoré d'une magnifique murale et ouvrant sur une charmante terrasse munie d'une fontaine, ce qui en fait un lieu idéal pour des soirées privées. Pour les dîners d'affaires, les premiers rendez-vous ou toute autre occasion, les clients se sentent toujours transportés directement à l'époustouflante Costa del Sol.
Une photo du restaurant Cranes
4.7
Exceptionnel(300)
Prix : cher
• Spanish • Penn Quarter
Réservée 1 fois aujourd'hui
Explore the intersections of Spanish and Japanese cuisine at Cranes, a restaurant and sake lounge by chef Pepe Moncayo. Chef Pepe’s contemporary dishes spotlight the similarities he has found with the ingredients, techniques and culinary viewpoints of Japan and Spain. From cooking style to ingredient and flavor combinations, his Spanish Kaiseki is a natural cultural and culinary marriage. The design of the 12,000 square foot restaurant space includes a beautifully striking bar, large sake lounge, raised dining area, open kitchen, and private dining room suitable for 30 guests. The sleek, modern, yet approachable space draws on the chef’s Spanish and Japanese influences. Bright polished metals and thoughtfully placed wood elements layer amongst dark textures and dramatic lighting.
Une photo du restaurant Arrels
4.0
Excellent(0)
Prix : raisonnable
• Spanish • Penn Quarter
Réservée 2 fois aujourd'hui
Arrels is a modern Spanish restaurant rooted in tradition and fueled by open-fire cooking led by award-winning Chef Pepe Moncayo. At Arrels—meaning “roots” in Catalan—guests can expect modern interpretations of classic Spanish dishes, inspired by Moncayo’s Barcelona heritage. The restaurant blends tradition with open-fire cooking, offering updated tapas, crafted cocktails, and warm hospitality that appeals to locals and visitors alike.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable