On Smith Street in Brooklyn, we have prepared a feast of oriental cuisine for you with passion and professionalism - Shan. Our environment is warm and comfortable, and our menu is rich and diverse. From classic Mapo Tofu, Chongqing Spicy Chicken, and Lamb Dry Pot to various handmade dumplings, wontons, and pot stickers, every dish is the masterpiece of our chefs. Our beverage selection is equally impressive, featuring craft cocktails, selected wines, beer, and spirits. Welcome to Shan to enjoy the food and taste of life.
L'atmosphère surréaliste du Buddakan, ce restaurant grandiose du quartier Meatpacking de Manhattan, combine la sérénité de l'Asie avec la flamboyance du 16e siècle à Paris. Le menu propose des interprétations fantaisistes des mets chinois et saura ravir les palais les plus délicats.
A clandestine fine dining restaurant serving Chinese-inspired dishes that marry the innovation of Jean-Georges with flavors of the East, tucked away for a feeling of discovery. New York’s best kept secret, with intricate gold wallpaper and blue velvet banquettes.
Home of the L.S.D. - Only Place On Earth where guests can enjoy Salt & Pepper / Ginger Garlic Lobster —- 3LB 35 Day Dry Aged Porterhouse Steak & 7Lb Authentic Peking Duck ALL ON ONE TABLE Dim Sum & Chops featuring one of kind - Pastrami - Bacon Cheeseburger & French Onion Soup Dumplings.Voted Best New Restaurant 2018 by Thrillist - BEST STEAKHOUSE in NYC by NEWSWEEK 2019! ***INDOOR DINING IS NOT GUARANTEED UPON RESERVATION***
Ouvert en 2006 par le restaurateur de renommée mondiale Michael Chow, le MR CHOW - TriBeca est le restaurant qui a reçu le dernier 5 Star Diamond Award par l'American Academy of Hospitality Sciences pour son excellence, son service et sa cuisine, c'est la deuxième adresse après la principale de NYC sur la 57th Street. Cette dernière adresse branchée est entourée d'une terrasse et d'un joli bar qui ouvre à 17h00 tous les jours.
Le NY Magazine a écrit en 2006 : « Manger au restaurant Mr Chow, c'est comme participer à une fête itinérante, qui a migré à travers 4 décennies, 3 continents et une myriade de raviolis à la vapeur ».
Kwok Hor, chef cuisinier du TriBeCa, est un professionnel très respecté dans l'industrie de la cuisine chinoise et a donné de nombreuses conférences à la Hong Kong Culinary Association.
Le menu du MR CHOW se compose d'une combinaison de spécialités authentiques de Pékin, de recettes originales, de poulet au satay, de noodles et de Ma Mignon MR CHOW, tous crées par nos chefs passionnés et talentueux. Le menu comporte également l'un des canards de Pékin les mieux préparés au monde.
Tucked off a quiet street in East Williamsburg, Win Son is a bombastic ode to the flavor-packed foods of Taiwan, revisiting everything from night market treats to treasured classics, all within a buzzy neighborly space.Need to Know:We keep the majority of the dining room and the entire outdoor area open for walk-in diners. Please note that we only seat complete parties.Standard reservations are available for parties of 6-9 people, for indoor dining only. If you arrive as less than 6, or greater than 9 guests, your reservation will be cancelled and you may add your name to the wait list. A 20% gratuity is included for parties of 6 or more. We offer a family-style dining packages for parties 10+ (see Experiences). Reservations canceled less than 24 hours in advance will be charged a cancellation fee of $20/guest.If you have questions or need to modify your reservation please email us at reservations@winsonbrooklyn.com.
Macao Trading Co. couvre deux étages offrant à la fois une salle à manger spacieuse au premier et un salon intime en bas. La cuisine représente le mélange des cuisines chinoises et portugaises trouvées dans la colonie une fois indépendante de son homonyme. Situé sur Church St, au bord de Tribeca, le décor du Macao est une composition dramatique d'éclairage, de reliques et de représentations du travail de fer industriel. Les hauts plafonds offrent un cadre approprié pour ce restaurant inspiré des années 40, en rappelant le "red light" de Macao.
Hutong invites you to step into glamour.Hutong brings you contemporary and occasionally fiery Northern Chinese cuisine, dim sum, and cocktails, served in an elegant Art Deco room inspired by swinging 1920’s New York and Shanghai. Hutong welcomes you to our New York home at, 731 Lexington Avenue. Known for our critically acclaimed Peking duck and artisanal dim sum, Hutong is a dining experience not to be missed. Home to the one and only Flaming Duck, perfected in our Hong Kong kitchen and now available in New York City.
A little about us & the culture that has been created… Friedmans is a family run business, which operates locations throughout New York City. Friedmans was named after the famous economist Milton Friedman who popularized the phrase, “there ain’t no such thing as a free lunch”. This phrase has gone on to be used in science, economics, finance, statistics, technology, sports, & now food. However, to put it simply, “to get one thing we like, we usually have to give up another thing we like.” Our mantra is simple, “Eat good food” and this is what we strive to deliver to our guests. For us, it has two meanings. Firstly, eat food that tastes good. Secondly, be proud of the food you serve. We know where our food comes from. We communicate regularly with our farmers and are proud to serve antibiotic free meats & local vegetables. Our mission is for you to love, respect, & enjoy, not only the food you serve, but also the team you work with.
MR CHOW, fondé en 1979 par le restaurateur Michael Chow, est célèbre dans le monde entier. Depuis la filiale originale ouverte à Londres en 1968, le restaurant continue à plaire à ses clients fidèles, qui travaillent dans l'art, dans la mode, dans la musique et dans l'industrie de spectacles. Ce restaurant que Givenchy a décrit comme une « boîte à bijoux précieuse », s'est vu récemment décerné le 5 Star Diamond Award de l'American Academy of Hospitality Sciences pour son excellence, son service et sa cuisine. C'est l'un des restaurants les plus beaux de New York et il propose une cuisine chinoise gastronomique et un service impeccable.
Le menu de MR CHOW conjugue les saveurs de l'authentique vieille Beijing à des recettes originales ; des spécialités de la maison incluent le poulet sate, les nouilles MR CHOW et Ma Mignon. Le menu propose aussi un canard laqué de Pékin faisant figure parmi les meilleurs au monde.
Le célèbre spectacle nocturne de la préparation à la main des nouilles est présenté dans tous les établissements depuis l'ouverture du premier, à Londres, en 1968.
« Restaurant chinois élégant au Midtown et sa nouvelle filiale TriBeCa présentent une cuisine « gastronomique » dans un cadre « bienvenue aux années 80... » - ZAGAT