GENERAL PUBLIC DINGLEYMelbourne's ONLY eatertainery.Modern Australian Cuisine, Bar, Tenpin bowling, Arcade, Pool tables, Table tennis & Live music all under the one roof.
Welcome to Donovans - our ‘house on the beach’ and home we love to share. Donovans is located on the St.Kilda beach front offering guests a memorable dining experience in Melbourne. With a bay side view, beautiful Mediterranean inspired food and the special relaxed atmosphere of the restaurant, Donovans is where you will feel at home.Donovans’ exciting menu has been developed our intimate knowledge of modern Mediterranean cooking. The menu is extensive with a modern mix of favourite dishes emphasising the best local produce. Donovans also offers an extensive wine list of Australian and imported wines and an eclectic mix of cocktails.
Le menu au Grosvenor Hotel est vaste. Il comprend notamment des plats traditionnels de pub tels que des mets de Parme, des hamburgers et des pizzas, ainsi que des collations qui se combinent parfaitement avec de la bière et quelques plats à partager, comme le cochon de lait rôti entier ou 600 g de filet de bœuf servis à table. Le délicieux menu principal au Grosvenor Hotel est le 100 % certifié Angus, boeuf victorien nourri à l'herbe, qui est vieilli sur place pendant six semaines minimum pour atteindre un maximum de goût. L'offre est constituée de cinq steaks différents, y compris le contrefilet NY Strip, qui est vieilli sur l'os et coupé sur commande. Aujourd'hui, il s'agit d'un lieu polyvalent qui offre la possibilité de nombreuses expériences différentes, par exemple prendre un verre désaltérant lors d'un repas de famille ou d'une fête d'anniversaire dans l'une des salles de réception. Le Grosvenor Hotel est fier de son engagement à trouver, faire vieillir et préparer des filets de bœuf victorien nourri à l'herbe de qualité supérieure, que vous pourrez déguster au Bistro, le bar à hamburgers à emporter (STKBB), ou bien emporter depuis l'épicerie et la bouteillerie du Grosvenor.
Welcome to Ripponlea Food & Wine, a local modern European restaurant in the heart of Ripponlea village. Creating signature flavours & personalised service is our passion and we’re all about comfort, style & a little bit fancy without the fuss.
Step into a space where each dish is a meticulously crafted masterpiece, showcasing the best in culinary excellence. Our menu is a unique fusion of the finest global ingredients, reimagining traditional flavors with a modern Italian twist and a hint of Asian influence. Delight in this unforgettable culinary journey with either a 2- or 3-course menu or our full tasting experience at $160 per person.With just 18 seats in front of our fully open kitchen, Bottarga offers a rare, intimate dining experience where you can witness the magic unfold. We are proud to be Brighton’s only one-hatted restaurant, recognized by The Age Good Food Guide, awarded two glasses in the Australian Wine List of the Year Awards, and celebrated by Wine Spectator.
The quality of what we do, and how we do it, keeps people coming back.We combine fresh, local and seasonal produce to deliver our own take on contemporary café cuisine that is innovative, homely and beautiful.Seasonally crafted, globally inspired.
Opening in April 2021, Industry Beans Chadstone is a new and exciting coffee & all-day dining destination for the Chadstone community. Bringing together a café, coffee roastery and restaurant under one beautifully designed roof, it's a venue like no other fit for every occasion.
L'Hotel Brighton se situe à l'est de Brighton, où vous pourrez retrouver les plus grandes célébrités lors d'un repas ou autour d'un verre. L'hôtel vous proposera un menu composé de divers plats, allant du steak aux poissons et des frites à la bière. Ici à Brighton, vous retrouverez toutes les spécialités de pub. La carte des vins se compose essentiellement de boissons australiennes, telles que Carlton et VB, ainsi que de cidre et de bières pression. Situé dans la rue Bay, l'hôtel Brighton rénové entièrement dispose d'une salle à manger pouvant accueillir 70 personnes, d'un espace idéal à l'étage pour organiser différents événements et d'un bar intérieur/extérieur.