Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants Français Contemporain à Albany

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant O' by Claude Le Tohic
4.8
Exceptionnel(457)
Prix : très cher
• Contemporary french • Centre-ville / Union Square
Réservée 13 fois aujourd'hui
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Une photo du restaurant Left Bank - Jack London Square
4.5
Génial(528)
Prix : raisonnable
• Contemporary french • Oakland
Réservée 21 fois aujourd'hui
Inspired by the birthplace of the original Parisian brasseries along the Left Bank of the Seine River, Left Bank Brasserie is an authentic Parisian-style brasserie by Chef Roland Passot. Left Bank pays homage to the joiede vivre that is synonymous with the Left Bank neighborhood in Paris. Guests are invited to step intoFrench culture, in a vibrant, social atmosphere that captures all the charm of traditional brasseriesand iconic alfresco dining of France. An all-day menu features authentic French cuisine utilizingseasonal, local and organic ingredients, and consists of iconic lighter fare such as oysters, tartare andprawns provençal, in addition to heartier classics like coq au vin and beef bourguignon. Inspired by theParisian-style Bar Américain, an extensive cocktail menu features classics of a bygone era, along with awide range of rotating taps, seasonal drafts and bottled beer, and an expertly-curated wine selection.
Une photo du restaurant Reve
4.9
Exceptionnel(2536)
Prix : très cher
• Contemporary french • Lafayette
Réservée 13 fois aujourd'hui
Pendant qu'il cuisinait dans des célèbres restaurants de 2 et 3 étoiles à Paris, Paul rêvait de posséder son propre restaurant où tout le monde pourrait profiter de bonne nourriture et de service dans une ambiance chaleureuse et accueillante. Plus récemment, le chef Paul gérait les cuisines des hôtels Ritz Carlton et St Regis, détenteurs du Forbes Mobil 5 Star. Maintenant, il vous présente RÊVE, son désir matérialisé, qui vous transportera vers un bistrot parisien, sans devoir quitter votre quartier. Un lieu pour des célébrations spéciales ou tout simplement pour sortir un mardi soir. Au plaisir de vous accueillir chez RÊVE!
Une photo du restaurant Bombay Brasserie
3.9
Excellent(33)
Prix : très cher
• Contemporary french • Quartier financier / Embarcadero
Réservée 12 fois aujourd'hui
Welcome to Bombay Brasserie, where the vibrant tapestry of Indian cuisine meets the elegance of French culinary artistry in the heart of San Francisco’s Union Square. Enjoy a journey through India’s culinary landscape, from the aromatic spices of the North to the coastal flavors of the South, meticulously crafted with a French twist to elevate traditional dishes. Dive into an evening that’s as bold as it is creative and experience a harmonious blend of two world-renowned cuisines, where every bite is a symphony of heritage and sophistication.
Une photo du restaurant ONE65 Bistro
4.6
Exceptionnel(170)
Prix : très cher
• Contemporary french • Centre-ville / Union Square
Réservée 2 fois aujourd'hui
The Bistro at ONE65 features 2, 3, or 4-course Prix Fixe dinner menus with multiple choices for each course, showcasing local, seasonal fare minimally prepared to allow the ingredients to shine. Guests can choose to sit by the open kitchen and interact with the culinary team for a unique experience, or, opt for the main dining room, with a trendy yet comfortable atmosphere. ONE65 Bistro is located on the third floor of ONE65, located at 165 O'Farrell Street and just steps away from the heart of Union Square. The Bistro shares a building with ONE65 Patisserie and Boutique, Elements Bar & Lounge, and the Michelin awarded fine dining restaurant, O' by Claude Le Tohic. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) is added for parties of 6 or more guests. 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • OpenTable Diner
    Région de la baie de San Francisco •36 commentaires
    5.0
    Y est allé le 6 juill. 2024
    Le repas était tout simplement divin. Je vous souhaite la perfection et beaucoup de bénédictions dans vos efforts pour devenir comme le chef Philippe Gardelle. Je pense que vous êtes sur la bonne voie. Le cuisinier de la cuisine rapide ressemblait même au chef Philippe Gardelle, mais beaucoup plus mince et plus beau que ce dont je me souviens si bien. Chapeau bas à Chapeau et veuillez accepter ma bénédiction pour votre succès futur, votre prospérité et votre contentement dont vous avez toujours profité avant d'aller à La Follie à La Cage aux Faux. Que vos rêves les plus fous se réalisent un jour. Beaucoup d'amour, Jésus et Matthew.
    Plus d’informations
    ChapeauPrix : cher• Française• Le District de Richmond
    4,7
  • VivianaVIP
    Région de la baie de San Francisco •2 commentaires
    5.0
    Y est allé le 20 juin 2024
    Beautiful place, excellent food, romantic ambiente.
    Plus d’informations
    RevePrix : très cher• Française• Lafayette
    4,9
  • OpenTable Diner
    New York City •7 commentaires
    5.0
    Y est allé le 21 févr. 2023
    Yummmmmm……croque monsieur/salad and chocolate fondant cake❤️❤️❤️
    Plus d’informations
    Chouquet'sPrix : raisonnable• Française• Pacific Heights
    4,8
  • OpenTable Diner
    New York City •1 commentaire
    5.0
    Y est allé le 11 déc. 2022
    Excellent!!!
    Plus d’informations
    O' by Claude Le TohicPrix : très cher• Français Contemporaine• Centre-ville / Union Square
    4,8
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable