Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants Français Contemporain à Brisbane

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

7 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant O' by Claude Le Tohic
4.8
Exceptionnel(456)
Prix : très cher
• Contemporary french • Centre-ville / Union Square
Réservée 7 fois aujourd'hui
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Une photo du restaurant Chapeau
4.8
Exceptionnel(3707)
Prix : cher
• Contemporary french • Le District de Richmond
Réservée 19 fois aujourd'hui
Le style classique du Chapeau rappelle celui d'un restaurant parisien. Le service et l'ambiance sont comme ceux que vous trouveriez dans un restaurant à nappes blanches plus dispendieux, mais avec une nourriture abordable. Profitez du menu Early Bird à 40 USD disponible entre 17 h et 18 h.
Une photo du restaurant Bombay Brasserie
3.9
Excellent(32)
Prix : très cher
• Contemporary french • Quartier financier / Embarcadero
Réservée 10 fois aujourd'hui
Welcome to Bombay Brasserie, where the vibrant tapestry of Indian cuisine meets the elegance of French culinary artistry in the heart of San Francisco’s Union Square. Enjoy a journey through India’s culinary landscape, from the aromatic spices of the North to the coastal flavors of the South, meticulously crafted with a French twist to elevate traditional dishes. Dive into an evening that’s as bold as it is creative and experience a harmonious blend of two world-renowned cuisines, where every bite is a symphony of heritage and sophistication.
Une photo du restaurant Chou Chou Bistro
4.5
Génial(2378)
Prix : raisonnable
• Contemporary french • Forest Hill / West Portal
Réservée 9 fois aujourd'hui
Le restaurant ChouChou vise à faire vivre l'esprit de Paris à Forest Hill. Ce bistrot élégant et décontracté présente une cuisine rustique du Vieux Continent avec une touche française moderne, jumelée avec une liste de vins établie avec soin. Le chef Michaels vous invite à découvrir le service chaleureux et personnalisé de ChouChou. Bon appétit!
Une photo du restaurant Chouquet's
4.8
Exceptionnel(1696)
Prix : raisonnable
• Contemporary french • Pacific Heights
Réservée 29 fois aujourd'hui
A couple enjoying each others company tucked into a banquette late in the evening…a group of girlfriends people-watching from the sidewalk tables over brunch…two neighbors stopping by to grab lunch at the bar. These people all have one thing in common as they enjoy a meal here on Fillmore Street in Pacific Heights- Chouquet's. Whether inside our dining room or outside under the heated protection of our large awning, diners come to Chouquet’s to enjoy fresh, seasonal French bistro fare in a casual yet refined environment. Join us for lunch, brunch, or dinner and let us satisfy you with signature dishes such as our boeuf bourguignon, duck confit, onion soup or with bistro classics such as steak frites, moules marinière, and our famous crème brûlée for dessert. To complement your meal, we offer over 20 wines by the glass from our eclectic wine list of smaller producers.
Une photo du restaurant Cote Ouest
4.9
Exceptionnel(697)
Prix : raisonnable
• Contemporary french • Marina / Cow Hollow / Presidio
Réservée 53 fois aujourd'hui
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarraih. In April, 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. Nestle into one of our bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarraih's prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites, and Duck Confit. And the custard soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on our sunny terrace.
Une photo du restaurant ONE65 Bistro
4.6
Exceptionnel(169)
Prix : très cher
• Contemporary french • Centre-ville / Union Square
Réservée 5 fois aujourd'hui
The Bistro at ONE65 features 2, 3, or 4-course Prix Fixe dinner menus with multiple choices for each course, showcasing local, seasonal fare minimally prepared to allow the ingredients to shine. Guests can choose to sit by the open kitchen and interact with the culinary team for a unique experience, or, opt for the main dining room, with a trendy yet comfortable atmosphere. ONE65 Bistro is located on the third floor of ONE65, located at 165 O'Farrell Street and just steps away from the heart of Union Square. The Bistro shares a building with ONE65 Patisserie and Boutique, Elements Bar & Lounge, and the Michelin awarded fine dining restaurant, O' by Claude Le Tohic. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) is added for parties of 6 or more guests. 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • OpenTable Diner
    Région de la baie de San Francisco •36 commentaires
    5.0
    Y est allé le 6 juill. 2024
    Le repas était tout simplement divin. Je vous souhaite la perfection et beaucoup de bénédictions dans vos efforts pour devenir comme le chef Philippe Gardelle. Je pense que vous êtes sur la bonne voie. Le cuisinier de la cuisine rapide ressemblait même au chef Philippe Gardelle, mais beaucoup plus mince et plus beau que ce dont je me souviens si bien. Chapeau bas à Chapeau et veuillez accepter ma bénédiction pour votre succès futur, votre prospérité et votre contentement dont vous avez toujours profité avant d'aller à La Follie à La Cage aux Faux. Que vos rêves les plus fous se réalisent un jour. Beaucoup d'amour, Jésus et Matthew.
    Plus d’informations
    ChapeauPrix : cher• Française• Le District de Richmond
    4,8
  • OpenTable Diner
    New York City •7 commentaires
    5.0
    Y est allé le 21 févr. 2023
    Yummmmmm……croque monsieur/salad and chocolate fondant cake❤️❤️❤️
    Plus d’informations
    Chouquet'sPrix : raisonnable• Française• Pacific Heights
    4,8
  • OpenTable Diner
    New York City •1 commentaire
    5.0
    Y est allé le 11 déc. 2022
    Excellent!!!
    Plus d’informations
    O' by Claude Le TohicPrix : très cher• Français Contemporaine• Centre-ville / Union Square
    4,8
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable