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Meilleurs perles du quartier à Normandy Park

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8 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Copperleaf Restaurant & Bar
4.5
Génial(2258)
Prix : cher
• Régionale Américaine (Nord-Ouest) • Seatac
Réservée 14 fois aujourd'hui
Le restaurant Copperleaf est un véritable repère du nord-ouest américain où tout le monde se rassemble autour d’un repas préparé à base de produits de saison et inspiré par les recettes du terroir. L’équipe est dévouée et fidèle aux méthodes de l’établissement afin de vous proposer le meilleur à chaque saison. Le chef Mark Bodinet sélectionne personnellement les ingrédients au sein de petites fermes locales, mais aussi auprès de pêcheurs, de propriétaires de ranchs ou d’artisans. Il utilise également les produits de son propre jardin sur place pour la plupart des événements caritatifs qui sont organisés certains après-midis. Avant de passer à table, vous pourrez déguster un cocktail de saison ou un verre de Syrah au bar du restaurant. Le menu du salon y est disponible tous les jours. N’hésitez plus et venez-vous plongez dans l’authentique ambiance du Nord-Ouest américain !
Une photo du restaurant JOEY Southcenter
4.7
Exceptionnel(65)
Prix : raisonnable
• Américaine • Tukwila
Réservée 25 fois aujourd'hui
JOEY Restaurants marries iconic hospitality with a handcrafted, locally and globally-inspired menu from award-winning chefs, to bring an unparalleled guest experience. Instead of just one chef, JOEY has a whole team of celebrated Executive Chefs bringing you an experience you can't get anywhere else.  JOEY Southcenter is located in the newly redesigned Westfield Southcenter just south of Seattle, it delivers polished interiors and a sleek scene for eclectic dining.
Une photo du restaurant Grazie Ristorante - Southcenter/Tukwila
4.8
Exceptionnel(1953)
Prix : cher
• Italienne • Tukwila
Réservée 17 fois aujourd'hui
We are an authentic Italian restaurant featuring wines and foods from the different regions of Italy. A remarkable aspect that sets our restaurants apart is our employees are taken to Italy for education in Italian food and wine knowledge. Our servers are personable and also educated to help you with your dining selections. We take no shortcuts with our food and make everything on our menu from scratch, using only the freshest ingredients and imported products. When you step inside the door of our restaurant our goal is to take your senses on a culinary journey to Italia.
Une photo du restaurant Black Angus Steakhouse - Federal Way
4.6
Exceptionnel(2867)
Prix : raisonnable
• Grillade • Federal Way
Réservée 18 fois aujourd'hui
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on you own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget. To learn more visit www.blackangus.com.
Une photo du restaurant GH Pasta & Pizza
4.8
Exceptionnel(139)
Prix : raisonnable
• Italienne • Delridge
Réservée 11 fois aujourd'hui
Local eatery highlighting house extruded pasta, pizza, and familiar starters using seasonal & local ingredients
Une photo du restaurant Jackalope Tex-Mex & Cantina
4.8
Exceptionnel(18)
Prix : cher
• Tex Mex • Columbia City
Réservée 8 fois aujourd'hui
Tex-Mex cuisine began in the Rio Grande Valley before migrating up to San Antonio during the l860's where a group of women known as The Chili Queens' began to pop up in the city's plazas selling chili con carne with tamales, enchiladas, and chili verde. They incorporated cumin into their dishes favored by settlers from theCanary lslands, which still has a strong influence on Mexican food in Texas. Tex-Mex also loves beef, flour tortillas, yellow cheese, fajitas and more.Our inspiration comes from the many classic Tex-Mex restaurants including Sylvia's Enchilada Kitchen, Papasito's, Ninfa's, Blue Goose, Hugo's, Herrerra's Cafe, Chuy's, Valentina's Tex-Mex and many more. Jackalope combines excellent Central Texas-style smoked meats from Jack's BBQ with delicious Tex-Mex dishes. lt's truly the best of both worlds!
Une photo du restaurant Paolo's Italian Restaurant
4.6
Exceptionnel(1310)
Prix : raisonnable
• Italienne • Kent
Réservée 11 fois aujourd'hui
Depuis plus de 20 ans, le Paolo's a apporté les saveurs italiennes dans le Kent. Paul Raftis fonda le restaurant après avoir appris à cuisiner aux côtés de sa mère, Darlene Raftis. Il aime la cuisine ouverte, qui lui permet de discuter avec vous pendant qu'il travaille. Il ne se lasse pas d'entendre « Ça sent si bon ici ! » « En tant que marathonien, il est la preuve vivante que vous pouvez manger italien et être en bonne santé. » En fait, l'un de ses plats signature, les « Fettucine Paolo », a été présenté dans le magazine Runner's World. « Il s'agit d'un des plats que j'ai créé. Il ne contient ni crème ni beurre. » Ce délicieux plat de pâtes est à base d'huile d'olive, d'ail, de bouillon de poule, de vinaigre balsamique, de tomates séchées, d'artichauts et de poulet. Donc, que ce soit pour sa bruschetta, son cioppino, ses pizzas ou ses spaghettis accompagnés de boulettes de viande, Paul vous remercie de venir manger dans son établissement.
Une photo du restaurant Pimienta Bistro and Bar
4.7
Exceptionnel(531)
Prix : raisonnable
• Fusion/Éclectique • Federal Way
Réservée 2 fois aujourd'hui
Pimienta Bistro and Bar is an urban fusion of Latin American cuisine. Chef Blanca Rodriguez takes great care to create a delectable piece of art for every guest, appealing to every sense. We strive to provide exemplary service each and every visit for our guests. We invite you to our restaurant, where you will find a combination of an eclectic, rustic atmosphere that captures the best of European cuisine with a Latin American flair.​Our mission is to create something memorable with every dish we present our guests. And with every delectable plate, we will deliver a superior service making us a stand-alone restaurant in our neighborhood. We love our friends and neighbors from NE Tacoma, Brown’s Point and Federal Way that frequently drop by for a delicious weekday meal or for leisurely weekend dining. We also enjoy the regular visits from our friends in Oregon and others on their travels throughout the Seattle-Metro area.

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