Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Allemagne
  3. Stuttgart

Meilleurs restaurants Européen Moderne à Hohenheim

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Speisemeisterei
4.9
Exceptionnel(305)
Prix : très cher
• Modern european • Hohenheim
Réservée 4 fois aujourd'hui
The building of speisemeisterei is a cultural monument since 1928 and was renovated with love to the historical design from the federal state Baden Württemberg. Since then our restaurant offers different options for individual events for up to 99 people. Stefan Gschwendtner is manages the kitchen since 2016. Since 2022 it´s awarded with 2 michelin-stars. The speisemeisterei offers a mulit-course menu from 6:30pm in his rooms and on the terrace in the summer. With proordering a vegetarian menu is available as well. The serviceteam with restaurant manager Sara Lembke and her locum Julia Wörishofer welcomes you on the spot and accompanies the guests through the evening. Our sommelière Johanna Renz pampers you with her selcted wine or nonalcoholic pairing or your chosen bottle of wine from the menu.
Une photo du restaurant Untere Apotheke  Waiblingen
4.8
Exceptionnel(110)
Prix : raisonnable
• Modern european • Waiblingen
Réservée 8 fois aujourd'hui
Herzlich Willkommen in der Unteren Apotheke!Wir freuen uns, Sie in unseren in 2023 renovierten Räumen zu zeitgemäßer, paneuropäischer Weltküche begrüßen zu dürfen und laden Sie auch an heißen Sommertagen auf unsere gemütlichen Außenplätze direkt auf dem Marktplatz ein.Küchenchef: Maximilian Rebhorn
Une photo du restaurant Bachofer
4.8
Exceptionnel(465)
Prix : très cher
• Modern european • Waiblingen
Réservée 4 fois aujourd'hui
Enjoy an evening out with family or friends at Bachofer. Its contemporary setting has a private dining area for events, as well as a cellar with humidor for guests wanting to enjoy a smoke and converse after a meal. Chef Bernd Bachofer has created a menu of international dishes with a touch of oriental flair. Hot tuna sashimi with a jelly goat cheese praline or ceviche of yellowfin and mackerel will satisfy the taste buds at Bachofer. Vegetarian and course menu options are also available. Bachofer offers cooking classes and caters. It has tasting events and welcomes reservations.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable