Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York State

Meilleurs restaurants adaptés aux enfants à Rye Brook

Prix
Cuisine
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

4 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Ginger Man
4.5
Génial(726)
Prix : cher
• Américaine • Greenwich
Réservée 17 fois aujourd'hui
The Ginger Man opened in Greenwich in August of 2002 and instantly became one of the area’s most popular restaurants. Known for its warm and inviting atmosphere, the Ginger Man is a favorite among Greenwich locals and neighboring communities. Whether you are looking for a quick burger (maybe the best burger anywhere!), sandwich, or salad with friends or an intimate dinner at a table by the fireplace, The Ginger Man offers you a unique dining experience.The Ginger Man’s menu accommodates people of all ages with everything from grilled cheese to entrée-sized salads and two to three fish selections daily. The restaurant still uses a real butcher from the New York City marketplace to hand pick its steaks and blend that special mix for its famous burgers.The Ginger Man features 23 taps, 80+ bottles and a well chosen wine list from small and large Vineyards around the world. The Ginger Man’s burgers and beers were voted “best burger” and “best beer selection.”
Une photo du restaurant Red Hat on the River
4.6
Exceptionnel(2259)
Prix : cher
• Française / Américaine contemporaine • Irvington
Réservée 9 fois aujourd'hui
Nestled on the waterfront in Irvington, New York, Red Hat on the River is an American modern bistro serving satisfied diners since 2003. There's hardly a seat in the house that does not offer a spectacular view of the Hudson river. Banquettes and a pewter bar accent the space while the walls of this 100-year old renovated factory building are adorned with WPA-era art evoking a feeling of a turn of the century Parisian bistro. Evolving from a humble bistro on main street to a bustling restaurant on the river with a rooftop bar, Red Hat's commitment to providing the very best experience for their guests has always remained the same. Try the classic menu standards of steak frites, moules frites, country terrine, and the Red Hat burger. Seasonal salads, sandwiches, and seafood entrees round out the menu. The bar offerings of creative craft cocktails, local draft beer, and old world style wines complete the experience. Private events range from corporate dinners to weddings.
Une photo du restaurant Prime: An American Kitchen & Bar, Stamford CT
4.8
Exceptionnel(1774)
Prix : très cher
• Américaine • Stamford
Réservée 26 fois aujourd'hui
Ouvert à l'été 2016, le Prime - An American Kitchen & Bar est presque le reflet exact de son petit frère du même nom dans le détroit de Long Island, à Huntington dans l'État de New York. Les dernières tendances en matière de cuisine et de design sont réunies au Prime pour proposer aux convives les plus insatiables et les plus branchés un lieu de restauration de premier choix, quelle que soit leur humeur. Sous un même toit, divers menus combinent des favoris classiques agrémentés d'une touche moderne que vous savourerez dans un décor saisissant aux contrastes équilibrés. Les sélections à la carte comprennent des entrées, un bar à aliments crus favoris, des mizu sushis, des steaks et des côtelettes de qualité USDA, des plats terre et mer, ainsi que des desserts artisanaux. La carte des vins de 750 étiquettes se compose de cépages, de millésimes et de vignobles du monde entier. Pendant les mois chauds, vous pourrez déguster des cocktails signatures en plein au bar Cabana du Prime, tout en admirant la vue sur les quais et l'embouchure de la rivière Rippowam qui se jette dans le détroit de Long Island.
Une photo du restaurant The Parlor
4.8
Exceptionnel(357)
Prix : raisonnable
• Pizzéria • Dobbs Ferry
At The Parlor, diners can experience the delicate, wood-fired soul of Neapolitan pizza spun with carefully-sourced, local, and seasonal ingredients. Look for an ever-changing array of classic and innovative pies that simultaneously deliver bold flavors and a clear conscience. Plus, along with pizza, The Parlor offers small plates that touch on the whole spectrum of culinary experience. Look for rustic salads, wood-roasted vegetables, and delicately smoked wings. This is food cooked by chefs who care (mostly because this is what they like to eat themselves). At The Parlor, we offer scissors as an alternative to us cutting your pie, ultimately empowering the diner and creating a playful, efficient way to share with your friends. Alongside a fork and knife, scissors have been the standard in Italy for centuries. Trust us: they work better—plus, you can cut any size slice you like.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable