ROOH is a progressive Indian Table and Bar located in the heart of San Francisco’s burgeoning SoMa district. Meaning soul or spirit, Rooh brings the spirit of India to San Francisco through the restaurant experience. Renowned Executive Chef, Valice Francis, delicately balances rich traditional flavors with fresh local ingredients prepared with modern techniques.
• Contemporary indian • Quartier financier / Embarcadero
Réservée 12 fois aujourd'hui
Welcome to Bombay Brasserie, where the vibrant tapestry of Indian cuisine meets the elegance of French culinary artistry in the heart of San Francisco’s Union Square. Enjoy a journey through India’s culinary landscape, from the aromatic spices of the North to the coastal flavors of the South, meticulously crafted with a French twist to elevate traditional dishes. Dive into an evening that’s as bold as it is creative and experience a harmonious blend of two world-renowned cuisines, where every bite is a symphony of heritage and sophistication.
Indreni means a rainbow depicting of seven-color that represents the beauty of San Francisco. Mr. Ram Poudel, chef and partner, is so thrilled to implement his long experience and expertise in hospitality industry at his own venture now. Indreni aims to bring delicious and affordable contemporary Indian cuisine while being environmentally conscious and procuring the highest quality ingredients. Indreni also serves halal red meats, and its dairy products are from cows not treated with BST. Eco friendly – Indreni uses recyclable and compostable containers and bags only in their daily operation.
Ajanta propose des plats régionaux de toute l'Inde, offerts par le biais d'un menu qui change tous les mois. Ajanta propose du poulet et des légumes biologiques. Lorsque cela est possible, des produits locaux et durables sont utilisés. Tous les fruits de mer de pêche durable, sont achetés au Monterey Fish Market. Toutes les viandes sont sans hormone et sans antibiotique.
Ajanta a été élu meilleur restaurant indien dans toute la Baie de San Francisco par le Guide Zagat de 2009 à 2014. Egalement élu meilleur restaurant indien de la Baie pour le concours A-List de 2009 à 2011 et en 2013. En outre, ils ont reçu les plus meilleurs critiques dans plusieurs publications, y compris le East Bay Express, Diablo Magazine, et le Contra Costa Times. Il est également inclus dans le Guide Michelin.
L'élégante salle à manger dispose d'arts inspirés des célèbres grottes d'Ajanta en Inde.