Next Door Records Two is a Record Shop, Café, Bar, Venue and Bottle Shop that hosts a range of different events. We offer a full coffee menu including pastries, as well as a selection of natural wines, cocktails and light bar snacks.
Giacco's is a cosy and intimate neighbourhood wine bar and restaurant in Islington, a few steps from Finsbury Park. Focusing on high quality and seasonal ingredients, combined with a contemporary approach to Italian cuisine tradition, you will find a daily and always renewed proposal for a continuous discovery of freshness distinctive features. Add to all of this a wide selection of low intervention wines and signature cocktails, everything particularly taken care of in the smallest details, and the picture is complete.
Récipient du Time Out Award pour le « Best New Restaurant 2011 » (meilleur nouveau restaurant de 2011), Hawksmoor Seven Dials a séduit ses clients et ses critiques depuis son ouverture en 2010. Le restaurant, qui dispose de 142 places, est niché dans une rue calme, au sein de l'ancienne brasserie Watney-Combe, dont il a retenu une partie de l'architecture originale.
Dégustez des biftecks de portion généreuse, grillés au charbon de bois et faits à partir de bœuf de races traditionnelles britanniques fourni par les bouchers primés à The Ginger Pig.
Situé au cœur du Theatreland de Londres, Hawksmoor Seven Dials propose aussi des menus express pour les repas avant ou après les spectacles. Le bar est l'endroit idéal pour un repas informel de hambourgeois et de hot dogs, ou pour déguster des cocktails classiques et innovateurs parmi les meilleurs à Londres.
Gagnant du 'Best New Restaurant' lors des Tatler Restaurants Awards 2012, Hawksmoor Guildhall est un superbe restaurant et bar en plein cœur de la City.
Il offre « le meilleur déjeuner de puissance » (GQ Magazine) à la capitale financière de Londres et est idéal pour les réunions et le divertissement des clients. Le restaurant de 160 couverts est réputé pour servir des steaks de l'épaisseur d'un dictionnaire provenant de bovins Longhorn élevés traditionnellement par les bouchers récipiendaires de plusieurs prix de The Ginger Pig, vieillis à sec, ou pendant au moins 35 jours et cuits simplement sur un grill au charbon de bois véritable.
La cave à vin est assez grande pour mener des dégustations permettant de découvrir une carte de vins et de portos extensive disponibles au verre, et le bar est tenu par quelques-uns des meilleurs barmen de Londres servant des cocktails classiques et des boissons originales.
Il y a aussi une salle à manger privée pouvant accueillir 22 convives, ainsi qu'une table pour 10 dans la salle à manger principale, qui sert le menu dégustation exclusif de festin de boeuf.
Hawksmoor Guildhall peut aussi être réservé en totalité.
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.
Situé à l'intérieur de la gare St Pancras International de Londres, édifice à l'architecture impressionnante, le restaurant St Pancras Grand est un havre de paix, à l'écart de l'agitation de la station en-dessous. Brasserie continentale typique avec ses plafonds voûtés, ses banquettes en cuir et son bar à huîtres, le St Pancras Grand est un restaurant élégant, une destination romantique idéale pour un repas avant le voyage ou une fabuleuse cuisine continentale. Le menu classique de brasserie change selon les saisons et comprend aussi bien des plats favoris de longue date que des classiques modernes comme le haddock fumé, les œufs pochés, les pommes de terre écrasées à la sauce moutarde et la côte de boeuf. Pour une expérience complète, choisissez quelque chose de pétillant au St Pancras Grand Champagne Bar ou sirotez un petit verre au Whisky Bar. Vous pouvez maintenant profiter de l'expérience complète de brasserie parisienne sans avoir à quitter Londres. Que vous soyez en route pour Paris ou tout simplement de retour du travail, le St Pancras Grand vaut le détour.
We are a natural wine bar and restaurant in the heart of Soho - we change our menu weekly and cook with the seasons using the best ingredients the season has to offer. Our menu is an eclectic array of dishes that we're either in the mood to eat or that take inspiration from a dish we've enjoyed somewhere along our journey. Whatever it is, we aim for it to always be a combination of simple cooking and delicious flavours.. This keeps us excited, and what we do at Ducksoup fresh and lively. We search out characterful wines for our wine list and work with a small number of suppliers who source well-made, honest natural and biodynamic wines from producers whose wine-making practices are carried out with love and care. We change our wine list by the glass as frequently as our food menu so that you (and we) get to enjoy new and interesting wines.
A good time cave à manger on Exmouth Market. Ken's presents a daily rotating food and wine offering. Chef Fergus Shields' contemporary European cooking foregrounds seasonality whilst the wine program is led by Dan Long, with the list featuring established icons, natural wine legends, as well as future classics from all around the world.
Two-storey wine parlour with a rotating list of 70 sparkling and still wines alongside sharing plates inspired by world travel. Find your next prosecco or explore the weird and wonderful world of sparkling.'A safe place to explore the unusual' Financial TimesRun by wine importer and events company Grays and Feather, the parlour is split over two very different floors including outdoor seating, with a focus on exploring wine production and flavour and pushing understanding further. The well known and greatest hits sit alongside the road less travelled. Our list of cheeses and sharing plates changes with the seasons.