A modern pub, dining room and garden; celebrating all that's great about the British pub, offering a beautiful a La carte menu for lunch and dinner. Please email us at info@maynardarmsn8.co.uk or call us on 0208 3416283 to speak to us about bookings for more than ten people. We would be more than happy to discuss your requirements with you. CARD PAYMENTS ONLY
The great British pub is back and it's right at the heart of East Finchley. The Bald Faced Stag pub, on the corner of High Road and East End Road and only a 2 minute walk from East Finchley tube station, is a beautiful pub with hints of old and new creating an amazing contemporary atmosphere throughout the week. With a menu filled with seasonal specials, pub classics and Sunday roasts to knock your socks off, our dining room is a must-visit for foodies around East Finchley and Muswell Hill.We take pride in our huge pub garden, which is available all year round thanks to our heaters and covers. Our beautiful mother tree stands proud in the center and makes for a romantic spot.
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.* Please note that from April 7th until May 9th, NoMad Restaurant will temporarily close as it undergoes refurbishment. The Library and Side Hustle will remain open, with Side Hustle welcoming an earlier opening time of 12PM. Please do not hesitate to reach out should you have any questions.
Renouant avec l'âge d'or des années 1920, le Savoy Grill créé une harmonie entre le fond et la forme. Il propose un fabuleux menu britannique avec une touche française dans une superbe ambiance Art déco. Le Savoy Grill a vu quelques-uns des visages les plus célèbres du monde entier passer par ses portes dorées. Il est la définition même du « glamour et de la gastronomie ».
Situé dans une maison de ville élégante de la Régence, à quelques minutes du Buckingham Palace, le Boisdale of Belgravia est un restaurant écossais de propriétaire foncier. Décoré de rouge vif, de gris et, bien sûr, de sièges rembourrés en tartan, le Boisdale présente un look chic mais confortable, qui attire sans aucun doute les riches habitants de Belgravia. Le Boisdale of Belgravia dispose d'un certain nombre d'espaces, comme le bar Macdonald de l'atrium, la cour du jardin et la confortable terrasse où vous pourrez fumer des cigares. Il est adapté à toutes les occasions, des soupers romantiques en passant par un verre entre amis. Le Boisdale utilise des ingrédients écossais de qualité optimale dans son menu proposant une cuisine calédonienne traditionnelle, incluant de succulents steaks d'Angus d'Aberdeen et de nombreux accompagnements.
L'établissement Harwood Arms a rouvert ses portes en septembre 2008 après des travaux de rénovation nécessaires. Ce havre de paix rural situé au cœur de Fulham est né d'une collaboration entre Brett Graham du célèbre restaurant Ledbury, Mike Robinson du pub prisé Pot Kiln se trouvant dans le Berkshire rural et Edwin Vaux de la brasserie réputée Vaux.
L'idée est de proposer aux Londoniens un lieu vraiment décontracté pour déguster les meilleurs produits britanniques dans des plats au goût inégalable, accompagnés d'une excellente bière et d'un verre de vin, le tout à un prix intéressant.
Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar. BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.
Installé au sein de l'hôtel contemporain One Aldwych et offrant un cadre décontracté et informel, le restaurant Indigo propose un menu britannique créatif en constante évolution composé de plats entièrement sans gluten et sans produits laitiers.
Conçu par le Chef exécutif Dominic Teague, le menu présente des plats inventifs qui mettent l'accent sur les ingrédients de saison provenant des îles britanniques. L'ensemble des plats est soigneusement préparé, sans gluten ni produits laitiers, tout en conservant le goût et des produits de qualité. Parmi les plats, vous trouverez du quinoa, du topinambour, de la grenade, une salade d'amandes fumées, du pain au fenouil marin fait maison ainsi que de l'agneau Rhug Estate.
The Lanesborough Grill is home to Executive Chef Shay Cooper’s modern and innovative British cookery, with a focus on seasonal produce from around the country. Signature dishes include Coronation Crab Salad, Dover Sole and Beef Wellington presented table side to share. A richly decorated dining room, naturally illuminated during the day by a domed glass roof while seductively aglow under softly lit chandeliers in the evening, this grand Regency restaurant offers a truly memorable fine dining experience. On Thursdays, enjoy live entertainment from a jazz trio, whilst on Sundays one of the best Sunday Roast Lunches in London can be found here. An exhibition of modern art by British based artists adorning the walls adds to the ambience.The Lanesborough Grill is located with the five star Lanesborough hotel located at Hyde Park Corner where Knightsbridge, Belgravia and Mayfair meet.
Situé à quelques minutes du London Bridge et la City of London, à côté du Shakespeare Globe Theater sur la rive sud, le bar et restaurant Swan offre une vue imprenable sur la Tamise et la cathédrale Saint-Paul.
Le menu de chez Swan reflète un style britannique moderne, avec des produits locaux de saison, des menus à la carte et des repas après le théâtre disponibles toute la semaine.
Swan sert également un thé quotidien très prisé entre midi et 15h30 du lundi au samedi, le dimanche de 14h30 à 15h30 avec une délicieuse sélection de sandwiches faits maison et des gâteaux et des scones fraîchement cuits.
Le bar est ouvert toute la journée et sert le déjeuner, des gâteaux faits maison, des repas légers et des repas principaux, ainsi qu'une carte des vins, des cocktails originaux et une sélection de bières faites maison.