The Blues Kitchen est un incontournable de Londres en matière de blues et de rock'n roll. Servant une authentique cuisine à l'âme américaine et détenant une sélection de plus de 80 bourbons différents, attendez-vous à de la musique blues live 7 soirs par semaine et à faire quelques pas de danse jusque tard dans la nuit les week-ends!
Le Smith & Wollensky de Londres est le premier steakhouse de ce nom en dehors des États-Unis.
Il propose des steaks vieillis à sec de qualité USDA ainsi que de la charcuterie britannique et irlandaise,
des fruits de mer de qualité et des vins récompensés.
The home of the original gourmet burgerWe’ve been making them our way since way back in 2001. Whether we’re flame grilling the best cuts of British beef, farm fresh chicken or purely plant-based, we’re all about the flavour. Toppings, we stack them high. And Sauces, we’re famous for them.Masters of the medium rareAnd it starts with the meat. But not just any. Ours are 100% British, grass-fed, hand-selected cuts of chuck, brisket, flank and 30-day dry-aged steak, chargrilled just how you like it. Finished to perfection with a fresh artisan bun, a choice of flavour-stacked toppings and our famous homemade sauces.Earn rewards with the GBK appJoin the GBK gang where you can earn rewards as you eat burgers! Our app is loaded with a whole host of meaty features, adding even more flavour to your GBK experience.
Fondé il y a plus de 20 ans, le légendaire Big Easy Barbecue and Lobstershack combine le meilleur de la cuisine américaine faite en utilisant des ingrédients de qualité avec une impressionnante carte des vins, margaritas givrés et de la musique entraînante en direct à tous les soirs.
Célèbre pour ses homards du Maine de premier choix, Big Easy offre jusqu'à 6 livres de ce précieux crustacé accompagné d'un cocktail de homard, petits pains au four, le tout à un prix incroyable. Ils ont envoyé leurs experts pêcher au chalut le long de la côte atlantique pour les meilleurs et les plus savoureux fruits de mer les livrant directement au coeur de Chelsea à tous les jours, permettant aux clients de déguster des crevettes géantes rôties sur le grill, du crabe de l'Atlantique et de la chaudrée de palourdes de la Nouvelle Angleterre. Attendez-vous aussi à des steaks de Longhorns vieillis de 21 jours, reconnus pour leur viande maigre, goûteuse et persillée, ainsi que des fajitas, des ailes de poulet vaudou et des côtes de boeuf viandeuses fumées maison badigeonnées d'une sauce barbecue spéciale.
Avec une atmosphère bourdonnante, d'énormes portions et des cocktails fantastiques, il est impossible de ne pas s'y amuser.
Bustling café by day and relaxed, speakeasy-vibe bar by night. Two Spoons is located at London’s Honor Oak Park, on the outskirts of the city and on the doorstep of the Honor Oak Park train station.Brunch and lunch classics range from full English, veggie breakfast and the truly unique pulled pork on plantain, through to yoghurt bowls bursting with seeds, berries and other healthy titbits.Cajun chicken wings, scrumptious frickles and a delicious gumbo are just three examples of the delights to feature on their New Orleans inspired evening menu.From vintage cocktails to craft gins, have one of the best collection of tipples this side of the Thames, coupled with a warm and welcoming atmosphere.Perfect for families during the day and groups of friends, couples at night. Two Spoons is brimming with charm and a favourite with the locals for brunch, dinner and cocktails. You'll be served up quality grub that you won't be keen on sharing... enjoy!
The ethos of Hybrid stays true to the definition of the word. The bar opens its doors in the evening welcoming London to a array of cocktails, artists ambience and smooth sounds of private piano and r’n’b.As the sun rises we seamlessly change our ways and hand over to Break In Brixton to accommodate to London’s early risers!
Avec son emplacement de choix sur Fulham Road, Bar & Grill PJ a été un des endroits préféré des habitants branchés de Chelsea pendant des années. L'intérieur décoré selon le thème du polo, un hommage au sport favori du propriétaire Brian Stein, et l'hélice d'avion en bois joliment suspendu au-dessus de la barre créent un cadre unique et accueillant pour les repas détendus entre famille et amis. Le menu classique de style grill propose du poisson frais, des hamburgers savoureux et des morceaux de choix de boeuf provenant des Highlands écossais. Le week-end, PJ est l'endroit idéal si vous êtes à la recherche d'un bon brunch. Pourquoi ne pas passer faire un tour après le travail et siroter quelques cocktails vintage? Quelle que soit l'occasion, PJ ne manque jamais d'impressionner avec sa combinaison gagnante de bonne nourriture, un service amical et un style décontracté.
An all-day neighbourhood restaurant serving tasty food in a stunning setting. It is a spot where you can expect proper breakfasts and comfy seats, crowd pleasing modern dishes and a killer wine and cocktail list to see out the night.
Tikitail Balham is a vibrant Hawaiian-inspired restaurant and tiki bar at 90 Bedford Hill, London. Kitchen lef by Chef Nathan Harrison, it features signature dishes like Teriyaki Glazed Salmon and Braised Short-Rib. Enjoy a lively atmosphere with a cozy backyard, perfect for dining or sipping on signature cocktails like the Tiki Colada and Rum Punch. Located near The famous Bedford Pub and Balham Train station, Tikitail is a must-visit for delicious food and exotic drinks. Don't miss out on the signature cocktails like the Tiki Colada and Rum Punch, which perfectly complement the vibrant flavors of the menu.
Named after Juan Díaz de Solis, a 16th-century explorer said to have been the first European to land on the country now known as Uruguay, Solis focuses on grilled chicken and steak, with flavour influences from both sides of the voyage, including Spain, Portugal, Uruguay, and Argentina.From the grill, (De la Parilla) features signature grilled spatchcock chicken with smoked Aji-Aji oil and flat-iron steak with peppery steak sauce, both served with Asador salad and crispy fries.For lunch or a quick bite, grab a Boccadillo, a soft brioche roll with a choice of grilled steak (with onion and a herby spread) or grilled chicken (with garlicky Mojo Verde and gordal olives). Finish off with a slice of Torta Queso, a creamy cheesecake with berry sauce.Find us on the first floor of Battersea Power Station.