Experience upscale Mexican cuisine with a delightful twist at Comomango Mexican Kitchen and Cantina. Our newly redesigned downtown spot offers a charming ambiance, perfect for enjoying drinks and appetizers at the bar or dining on our enclosed porch year-round. Indulge in our inventive tacos with homemade tortillas, featuring flavors like savory shrimp or succulent pulled pork tamales. Cap off your meal with our creamy Tres Leches dessert. With prompt service and engaged waitstaff, every visit is a celebration of flavor and hospitality.
Fondée en 1983, l'exploitation viticole Chamard Vineyards est l'une des premières à avoir proposé des circuits œnologiques dans le Connecticut. Situé entre le détroit de Long Island et le fleuve Connecticut, le Chamard bénéficie d'un microclimat marin unique idéal pour la culture de cépages européens tels que le Chardonnay, le Riesling, le Gewürztraminer, le Cabernet Sauvignon, le Cabernet Franc, le Merlot et le Pinot Noir, lui permettant de produire d'excellents vins d'inspiration française sur la côte du Connecticut. Pour accompagner ses vins, la ferme du Chamard travaille en partenariat avec les cultivateurs et producteurs de la région pour proposer une cuisine gastronomique mettant à l'honneur l'agriculture locale.
What does home feel like? In our welcoming space, we craft a variety of delicious comfort food dishes to give you that feeling every time you visit. Comfort foods with a twist and nothing but local support is our specialty!