Tavern est le troisième restaurant du duo du chef Suzanne Goin et de la sommelière Caroline Styne, qui possède également un restaurant Lucques et un bar à vin AOC. Ceci est leur avant-poste de l'ouest de Los Angeles, qui sert de fief local pour les habitants de Brentwood. Designé avec chic par Jeffrey Alan Marks, Tavern est composé de trois endroits distincts mais connectés: une salle à manger avec toit en verre, un grand bar aux murs bleus et un salon de thé appelé Larder qui propose des repas décontractés, une boulangerie, et vente de plats préparés à emporter. Le restaurant propose la cuisine de Suzanne Goin, Californienne et Méditerranéenne avec un zeste d'influence Américaine.
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.
The Rooftop at Waldorf Astoria Beverly Hills (2025 Forbes Five Star Hotel & AAA Five Diamond) is the pinnacle social venue featuring panoramic views of Beverly Hills and Hollywood from 12 stories aloft. An impeccably styled garden setting, the Rooftop is among the largest of its kind in Beverly Hills. This one-of-a-kind experience is not to be missed. Enjoy memorable lunches and dinners in an exceptional venue.
Un incontournable de L.A. depuis son ouverture en 1983, The Ivy est l'endroit où aller pour passer un bon moment dans la Cité des Anges. Des stars qui s'y bousculent à sa musique exaltante, en passant par son personnel amical, ses cocktails renversants et sa nourriture imbattable, ce restaurant de quartier branché et confortable illustre le glamour et le charme naturels si caractéristiques de la Californie.
Citrin is a modern Californian cuisine restaurant by Chef Josiah Citrin. The attention to detail and pursuit of excellence that defined Josiah’s landmark Mélisse restaurant for 20 years thrives in this new space. Citrin is a fun, welcoming, and approachable experience. A large bar and a la Carte menu brings a fresh take on our love of hospitality and passion to deliver exciting and delicious food.