Located in the heart of Solon we are True to our roots! From root to branch, we source our ingredients as locally as possible, toast our own spices, prepare our own breads and dressings (including the Original garlic vinaigrette!) Our menu includes only the freshest fish & produce and we only use meats free of preservatives, hormones and antibiotics. Even our eggs come from happy free range chickens!Gluten free, vegan and vegetarian options available. 56 Kitchen offers a full bar, an impressive wine selection and a friendly staff to complement our American eatery.
Everything here is carefully curated to create a pleasant and interesting dining experience for those who visit. Cleveland magazine named it one of the 25 best restaurants in the city. Crumb & Spigot's menu is best described as a Gastro Pub, with a near equal emphasis on quality eating and drinking. Starters include Mussels with jalapeño lemon butter, house made Soft Pretzels with triple mustard and Dry-Aged Meatballs. For entrées, The Bar Steak with whiskey mustard and mushroom pan sauce or sandwiches like the Lobster Burger or Carolina Pulled Pork. Pizzas from our wood fired oven making our Speck and Mushroom pizza the center of attention notwithstanding an influence of vegan options like the Spaghetti Squash with arugula coulis.
Le The Melting Pot de Lyndhurst est un restaurant de fondue moderne, romantique, interactif, haut de gamme, décontracté et amusant. D'un souper intime pour 2, à une soirée entre filles ou un banquet pour 100 personnes, le The Melting Pot Lyndhurst est l'endroit parfait pour fuir la routine et se détendre. Les salles à manger joliment aménagées, le service de qualité supérieure, la carte des vins primée par le magazine Wine Spectator, les fondues au fromage savoureuses et onctueuses, les salades de saison croquantes, les succulents plats principaux, tels que le steak, le homard, le poulet, les crevettes, les plats végétaliens et végétariens ainsi que les décadentes fondues au chocolat pour le dessert promettent un souper parfait dans un cadre décontracté élégant. Le restaurant est le gagnant en 2007 de la récompense World Class Service pour le Great Escape du magazine Smart Business, du prix Silver Spoon en 2005 pour le meilleur nouveau restaurant et primé pour sa carte des vins par le magazine Wine Spectator en 2005, 2006, 2007 et 2008.